askımsıntom
Süt
tom'um seni hamm yaparım seker
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 24, 2007, 09:30:12 » |
|
rihannayı aşşalıyolar sanki yaw çok piss we komik
|
|
|
|
|
|
VERDİĞİN SÖZLER YALANLARININ HER GÜLÜMSEYİŞ GÖZYAŞININ HER KÜÇÜK ADIM UZAK DİYARLARIN SEBEBİ DEĞİLMİİİ....
__---KONTESSSS---__
__---TOM KAULİTZ---__ ŞEKERİM BENİM
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 26, 2007, 00:14:10 » |
|
görüntü icabı komik olan hiçbirşey görmedim ama şunu söylemeliyim; şarkıyı böyle daha çok sevdim 
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 04, 2008, 21:45:10 » |
|
valla süper olmuş zatem rihannanın üzerine bir sürü cover yapıldı hepsi de rihannadan daha güzel geldi kendilerini tebrik ediyorum mizah kabiliyetleri de bayağı bir yüksek  zaten jay z olmasa rihana da izlenmez zaten di mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 17, 2008, 23:14:04 » |
|
cover ne kadar başarılı olmuş yalnız. çok şaşırdım  gerçekten çok güzel olmuş. video da harika muhahaha  su bölümüne koptum  dalga geçilicek tüm noktalarla geçmişler helal olsun  ama ben yapsam daha iyi dalga geçerdim orası ayrı
|
|
|
|
|
|
Some do the deed with many tears, And some without a sigh: For each man kills the thing he loves, Yet each man does not die oscar wilde
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 17, 2008, 23:27:54 » |
|
koptum resmen ya puhahaaa paylkaşım ıcın saol başak çok komık olmus bu yha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Last.Breath
Süt
-Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma-
|
 |
« Yanıtla #40 : Şubat 18, 2008, 03:30:06 » |
|
koptum resmen ya ne hala gelmiş:D
|
|
|
|
|
|
 Ginny Weasley Hayran Kulübü Hatırla Sevgili Hayran Kulübü -Ben Bizi Unutmam Gitmek yakışmaz bana yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma-
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #41 : Şubat 18, 2008, 15:41:08 » |
|
Rihanna'dan güzel söylemişler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #42 : Şubat 18, 2008, 21:05:36 » |
|
Rihanna'dan güzel söylemişler.
Aynen katılıyorum..Rihanna'nın Umbrellasından daha güzel olmuş.. Ve Rihanna Jay-Z'nin torpili olmasaydı o kadar ünlü olamazdı.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Skywalker*
|
 |
« Yanıtla #43 : Şubat 18, 2008, 22:10:39 » |
|
cover ne kadar başarılı olmuş yalnız. çok şaşırdım  gerçekten çok güzel olmuş. video da harika muhahaha  su bölümüne koptum  dalga geçilicek tüm noktalarla geçmişler helal olsun  ama ben yapsam daha iyi dalga geçerdim orası ayrı Tabi aysucum, senden iyi kimse yapamaz ki... Ama şarkı cidden güzel olmuş çok beğendim bende..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #44 : Şubat 18, 2008, 23:12:21 » |
|
Mtv'de izledim ve çok qüLdm bence siz de bir bakın http://www.youtube.com/v/TvC6VS4Np4UBaşlık değiştirilmiştir. Başlıkların az kelime ile fazla bilgi vermesine dikkat edin. Gereksiz yansımalardan ve efeklerden kaçının. - Arna BelornPeki Özür dilerim . - Ben klip yorumsuz ama şarkıyı rihanna dan güzel söyledikleri açık !!
|
|
|
|
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
|