Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 20:26:14  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Özgür Çevik ~ Dü şün ce  (Okunma Sayısı 119 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 17, 2008, 04:15:49 »

Özgür, 27 Mayıs 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi.Beş yaşına kadar İstanbul'da büyüyen Çevik; ilkokulu Amasya, ortaokulu Lüleburgaz, liseyi ise Bingöl ve İzmit'te okudu.

1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü kazanarak tekrar döndüğü İstanbul'da, eğitimle birlikte müzik çalışmalarına da devam etti. 2007'de mezun oldu.

Çevik 2004 yılında Akademi Türkiye yarışması ile tanındı. 2004-2007 yayın döneminde ekrana gelen Yabancı Damat dizisinde Niko karakterini canlandırdı. Avrupa Yakası'nda ise 150.bölüm'de konuk oyuncu olarak katıldı. Manav Özgür karakterini canlandırdı.Kavak Yelleri dizisinde konuk oyuncu olarak kendi ismi ile oynadı.

Akademi Türkiye yarışmasıyle tanınan ve “Yabancı Damat” dizisinde ki Niko rolüyle ünlenen Özgür Çevik, yeni albümünü çıkardı.
Yaptığı müziği “Soft Rock” olarak tanımlayan aynı zamanda koyu bir İlhan İrem hayranı. Albümdeki parçalarımdan sadece biri Fikret Kızılok'a ait, diğerlerinin hepsi bana ait" dedi.

Albümde 10 parça bulunuyor.

Özgür Çevik Albüm Çalışmasını Tamamladı. Albümün İlk Video Klibi Düşüşüm İsimli Şarkıya Çekildi. Söz Ve Müziği Özgür Çevik’e Ait Olan “Düşüşüm” Şarkısı ve albümdeki diğer şarkılar ise

01. BİR DAHA AŞIK OLAMAM
02. DÜŞÜŞÜM
03. FARKETMEDEN
04. BİZE KALANLAR
05. AŞK DEMLEDİM
06. ÇOK DÜŞÜNCE
07. KEYFİM YERİNDE
08. BOŞ GÜNÜM
09. İNCİTTİYSEM
10. YALNIZLIK KORKUSU

Alıntıdır...

Çok eskiden izlerdim Akademi Türkiye'de Özgür'ü, ama açıkçası ne sesi ne de performansı umut vermiyordu bana. Günlerdir klip şarkısını duyuyordum ve hoşuma gidiyordu, bugün albümü indireyim dedim ve hiç beklemediğim bir şeyle karşılaştım. Gerçekten çok kaliteli ve değişik bir albüm olmuş, insanı hemen sarıyor ve alıp uzaklara götürüyor resmen. Özellikle Bir Daha Aşık Olamam, Düşüşüm ve Yalnızlık Korkusu isimli şarkıları arka arkaya dinlemek insanı çok kötü yapıyor. Normalde hayatta Özgür için başlık açmazdım ama indirin veya albümü alıp dinleyin, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız Gülümseyen

« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2008, 04:23:31 Gönderen: Sangria » Logged

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Özgür Çevik ~ Dü şün ce
« Eklendi: Ekim 06, 2008, 20:26:14 »

hermioneda
Demleme Çay

btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2008, 09:15:34 »

Düşüşüm adlı şarkısı çok güzeldi.

hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
rockçıkız
the JokeR!
Demleme Çay

İyiyi oynadım, kötüyü sakladım içimde!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Temmuz 17, 2008, 18:49:43 »

Pek tanımıorm ama düşüşüm adlı şarkısı güzeldi

Arminas'a tşkLer (:
Ozz_tormenter
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2008, 19:28:54 »

İlk dinlediğimde albümü nefret etmiştim ama beklediğimden daha kaliteli bişey yapmış açıkcası ama albümden sevdiğim tek parça Aşk Demledim bi de Farketmeden coverı dinlemeye değer Gülümseyen

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: