Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 00:37:17  

Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13] 14   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mor Ve Ötesi  (Okunma Sayısı 5705 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DeNiZ_MvÖ
Sakla kendini sağlam bir rövanş için...
Köpüklü Kapuçino

Captain of German NT ~ Michael Ballack

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #180 : Mart 14, 2008, 22:55:16 »

Teşekkür ederim Esracığım
 Ama harbiden öyle bakışlar atıyor bazıları.Sinir oluyorum Kahkaha

Resmi siteye bakıyorum sürekli.Yayın tarihiyle ilgili bir gelişme yok henüz ama bugün,yarın açıklama gelmesi gerek.Ölüyorum heyecandan

''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Mor Ve Ötesi
« Eklendi: Ekim 14, 2008, 00:37:17 »

Jambi!
Süt
*

and i still may... I still may.

rnehir_mavi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #181 : Mart 15, 2008, 19:54:05 »

Saça öyle şekil verip,göz kalemi çekmekle emo olunmaz ki!Neden her şey şekilci kalıplara sokuyoruz?Mesela ben de sürekli siyah göz kalemi,rimelle gezerim.Hep siyah kıyafet vardır üzerimde.Nasıl ki bu tarzım benim gothic vs. olduğumu göstermiyorsa bence o resim de hemen emolukla bağdaştırılmamalı.Bilindiği gibi de Kerem Özyeğen emo değildir.Adamın bakışlarının da emolukla alakası yok.Avrupai olsun diye emoluk havası verilmiş olayına da katılmıyorum.

iyi ki bir emo dedim, didik didik etmişsin. emonun ne olduğunu, kerem özyeğen'in emo olmadığını biliyorum. kerem özyeğen hep kalem çeker ve ben yakıştırıyorum kendisine. o saç şeklinden -ki anlaşıldığı kadarıyla yeni yapılan bir kesim bu, eskisi de daha güzeldi Dil Çıkaran- emo diyesim geldi. sadece bir küçük minik benzetme yaptım, hemen 'koruyucu fan tavrı'na girmişsin. mor ve ötesi'ni en az senin kadar seviyorum, merak etme.

derin esmer'den haberi olan var mı? 2006 dan mı ne beri sitesini güncellememiş, en son albüm çıkarması gerekiyordu Kahkaha

staring down the hole again. hands upon my back again. survival is my only friend. terrified of what may come. just remember i will always love you, even as i tear your fucking throat away. but it will end no other way.
it will end no other way!
DeNiZ_MvÖ
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #182 : Mart 15, 2008, 20:23:03 »

Hayır orada tavrım 'sitemkar'dı,sinirli ya da benzeri değil.Mvö sevme olayıyla ilgili bir imada da bulunmadım,haddim değil.Sonuçta sevmeyip eleştiri de yapıyor olabilirsin.Hiçbir eleştiri kabul etmeyen fan görüntüsü çizmeyi istemezdim.Benim ifade etmek istediğim,şekile bakarak anında birşeylere benzetme huyunun 4 bir yanımızı sarmış olmasından hoşlanmadığım,bundan duyduğum rahatsızlık.Çevrede ''emo gibi'' ile başlayıp ''Avrupa'ya açılıyorlar ya Avrupa gruplarının özentisi olmuşlar''a kadar varan o kadar saçma şeyler var ki,emo lafının üzerine yapışmasından tırstığım için tepkim öyle anlaşılmış olabilir ama kişisel olarak söylemedim sadece.

Evet,yeni kesim bu.Dünkü konserde de böyle saçları.
Derin Esmer hakkında bilinenler senin de belirttiğin gibi..Kendisinden ses seda yok.Bana kalırsa bu albüm işi yattı ama umarım öyle değildir.Onun sesi bana dokunamamıştır ama Mor ve Ötesi'nde yer alması yeterlidir benim için Kahkaha

''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

HBP 17 temmuz 2009 da gercekten inanamiyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #183 : Mart 27, 2008, 16:46:14 »

en sevdiğim gruplardan biri gerçekten çok güzeller eurovision a coştum mesela çok seviyorum yani Âşık

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #184 : Nisan 05, 2008, 00:45:35 »

''deli'' şarkısının klibi çok farklı olmuş ama güzel yani, önceden pek sevememiştim ama alışınca güzel gelmeye başlıyor...

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
NoohpyT
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #185 : Mayıs 02, 2008, 02:11:49 »

şarkılarını sıkılmadan sürekli dinleyebildiğim bi grup yarışmada da görces kendilerini Dil Çıkaran

MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

عشق بازرگان

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #186 : Mayıs 04, 2008, 11:57:40 »

Şimdileri dinlemediğim ama önceleri pek pek çok kez dinlediğim bi grup..bazı şarkıları güzel oluyor seviyorum.. Aralarından en çok Harun'u seviyorum

Wonderful, marvellous, marvelous, fabulous, gorgeous, fantastic, fantastical, yummy, beautiful, bully, cool, corking, groove, groovy, phenomenal, prodigious, ripping, scrumptious, splendid, swell, wicked, wizard, wondrous, extraordinary, marvel, fabelhaft, famos, glorios, klasse, au poil, merveille, prodige, wunderbar, 带劲, 精彩, 美妙, 妙, 玅, 奇妙, 雄伟, 咺, 曜, 烨, 旖旎, 优秀, pfundig, bewundernswert, brillant, fabelhaft, herrlich, klasse, fantastico, magnifico, stupendo, meraviglia, phantastisch, wunder, wunderbar, ausgezeichnet, sagenhaft, чудесный, дивный, потрясающий, диковина, диковинка, гений, fantástico, estupendo, maravilloso, impresionante, θαυμαστός, رائع, مدهش, عجيب, بديع...
Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #187 : Mayıs 08, 2008, 00:34:33 »

oo bu son albümlerindeki şirket ve ayıp olmz mı çok güzel ama bnim favorim kesinlikle eurovision şarkıları yani "Deli" dinlemekten hiç bıkmadım o şarkıyı inşallah iyi bi sıra alırız eurovision bol şans mvö....

macitpotter
Süt
*

LIVE FOR FREEDOM

macit_life@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #188 : Mayıs 08, 2008, 17:36:45 »

yha mvö nin Eurovision şarkısı türkçe şarkının sözleri çk gsl ama az kişi anlıcak sözlerini ing. olsaydı daha iyi olabilirdi söylemek istediği mesajı herkez alırdı ama tabiki şarkı çk gsl olduu için yine herkesi etkileyecektir eminim Gülümseyen

Ölüm dünyayı geçmekten başka birşey değildir tıpkı dostların denizleri geçtiği gibi, birbirlerinde yaşarlar hala ve lekesizdir sohbetleri... (------------FOREVER ROCK------------)
DeNiZ_MvÖ
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #189 : Mayıs 08, 2008, 20:44:47 »

Şarkının sözlerinin anlaşılması konusunda çok da dert etmeye gerek yok.Birinci olan şarkılara baktığımızda çok da iyi anlamları olduğunu filan görmüyoruz zaten.Ha bizim şarkımızın en önemli farkı sözleridir diyebilir miyiz?,deriz ama bunun için de http://www.delirium.fm/ açıldı bilindiği üzere.Şarkının değişik dillerdeki çevirilerine buradan ulaşılabiliyor. Gülümseyen

macitpotter
Süt
*

LIVE FOR FREEDOM

macit_life@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #190 : Mayıs 10, 2008, 14:06:54 »

hmm ozaman isteyen şarkıyı beyenen ve o şarkıya deer veren herkez oradan bakabilir bundan haberim yoktu iyi olmuş ne dielim mor ve ötesine başarılar diyelim 1. olsunlar diyelim olmamaları için hiç bir sebep yok zaten bakalım göreceğiz ne olacağını. Gülümseyen

Ölüm dünyayı geçmekten başka birşey değildir tıpkı dostların denizleri geçtiği gibi, birbirlerinde yaşarlar hala ve lekesizdir sohbetleri... (------------FOREVER ROCK------------)
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #191 : Mayıs 17, 2008, 00:34:20 »

Sevda Çiçeği, Bir Derdim Var, Cambaz, Uyan, Deli şarkıları çok güzel geliyor. Özellikle Uyan şarkısına hastayım. Aww

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

db
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #192 : Mayıs 18, 2008, 22:37:31 »

her ne kadar kimi şarkıları çok cins olsa da şimdi adam gibi bir şeyler yapmaya başladılar -bence-  sanırım parti'ydi o şarkının adı o ve deli dinlenilesidir bnm için.. bir de hiç sevmesem de Küçük Sevgilim bende bazı anıları uyandırıyor onu da dinlemeyen varsa dinlesin Aww

"Buydu onun cezası
Kötü emre itaat etmeyecekti
Başkasının vicdanına sığınmayacaktı"
Poşet Kız
JensenAckLes~
Telve

DeanWinchester~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #193 : Mayıs 23, 2008, 21:47:06 »

Bu grubun şarkılarını gerçekten çok seviyorum..Pek öyle fanı değilim ama Eurovision'daki performanslarına bayıldım  Alkış Cidden hakkını verdiler yani..3 tanecik çalışma yaptım Eurovision'dn:

İsteyen kullanabilir Aww

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #194 : Mayıs 23, 2008, 21:55:33 »

yavv yok mu o harun'un bakışları Kahkaha

Ed:Bu arada ellerine sağlık Göz Kırpan

Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13] 14   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: