|
|
|
|
|
Othman Khan
|
 |
« Yanıtla #61 : Ağustos 02, 2007, 15:14:46 » |
|
dinlediğim tek metal grubu (metalin bütün kolları için geçerli) rap dinlerim genlde bi de bulursam LİNKİN PARK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #62 : Ağustos 04, 2007, 00:15:04 » |
|
gerçekten süper bi grup.bitirimler yaa başta chester olmak üzere.what ı've done'a bayıldım klip muhteşem olmuş tek kelimeyle. live earthdeki performansları hakkındaki yoruma da katılıyorum.en iyilerdendi
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #63 : Ağustos 04, 2007, 11:51:14 » |
|
linkin park metal diil be öfff nu metal hedesi gereksiz bi hede zaten ama o hede içinden dinleyebildiğim tek şarkı numb o da bunnarın biraz daha iyiler sanki numb güzel bi şarkı onun dışında yaramaz o dj i ve rapçi shinoda yı atsalar gruptan chester iyi bi vokal ehr zaman söledim bunu zaten
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
Othman Khan
|
 |
« Yanıtla #64 : Ağustos 04, 2007, 21:15:15 » |
|
ya adamlar bu şekilde çok kaliteli müzik yapıyo rapçisi rockçısı dji hernesi varsa işte hepsi iyi ayrıca bu şekilde benim gibi rap müzik dinleyenlerede hitap ediyolar geniş bi kitleleri var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #65 : Ağustos 04, 2007, 21:19:31 » |
|
evet kesinlikle yaa ulaştıkları kitleler çok geniş her türlü müziksever lp yi takip ediyor ve beğeniyor bu gerçekten önemli birşey.
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
Othman Khan
|
 |
« Yanıtla #66 : Ağustos 04, 2007, 21:23:16 » |
|
zaten önemli olanda bu diil mi müziğini dinletmek her şekilde olabilir bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laz!sh
|
 |
« Yanıtla #67 : Ağustos 11, 2007, 15:55:56 » |
|
Harika şarkı yapıyorlar..En sevdigim şarkıları " Hit the floor.."
|
|
|
|
|
|
" Maybe I Always Knew , My fragile dreams would be broken for you..! "
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #68 : Ağustos 11, 2007, 16:35:40 » |
|
poauha o şarkı yamulmuyosam aynı gereksizlikte bi grup olan drowning pool un şarkısı let the bodies hit the floor die giden sinir bozucu bi şarkı
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #69 : Ağustos 12, 2007, 14:40:54 » |
|
bence çok manyax bir gruplar son single ları what I've done a byılıorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #71 : Ağustos 13, 2007, 19:44:01 » |
|
Son zamanlarda dinlemeye başladım..What I've Done harika.. 
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
daywalker
|
 |
« Yanıtla #72 : Eylül 26, 2007, 18:54:48 » |
|
linkin park nu metal olmadan bi hiçdr bnce
|
|
|
|
|
|
°¨¨°º©???-[ SCHooL oF ЯoCK ]-???©º°¨¨°
°¨¨°º©???-[ Static-X ]-???©º°¨¨°
°¨¨°º©???-[ Les Paul ]-???©º°¨¨°
°¨¨°º©???-[ PeNTaGRaM ]-???©º°¨¨°
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #73 : Ekim 07, 2007, 15:06:50 » |
|
son şarkısında çok bağırıyolar sırf ses kirliliği o ne ya öyle  adam biraz daha bağırsa boğazı yırtılcak  numb güzeldi ama 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
waesley
|
 |
« Yanıtla #74 : Ekim 10, 2007, 18:26:41 » |
|
bu grubun harika şarkıları var ya özellıkle a place for my head süper
|
|