|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 29, 2006, 01:07:23 » |
|
linkin park ın sevmediğim şarkısı yok en sevdiğim rock grubu 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
lovegood
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 09, 2006, 22:30:13 » |
|
26mayıs 2006 ta yeni albüm çıkıyor şimdiden herkese hyrlı uğurlu olsun
|
|
|
|
|
|
Shut up when I'm talking to you Shut up, Shut up, Shut up Shut up when I'm talking to you Shut up, Shut up, Shut up Shut up, I’m about to break!
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 10, 2006, 17:28:55 » |
|
26mayıs 2006 ta yeni albüm çıkıyor şimdiden herkese hyrlı uğurlu olsun gerçekten mi ya bilmiyodum bu tarihte çıkacağını yaşasın sonunda çıkıyo oh bee...
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
hungarian horntail
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 14, 2006, 18:39:28 » |
|
Ya Linkin Park deyince içim bi garip oluyo..!Bu grup sevilmez de ne olur arkadaşlar..Tapılası bi grup bu..!ben üstüne ne bi grup ne de sanatçı tanımıorum bunların...Linkin Park'a hayatımdaki vazgeçilmez şeylerden biri diorum ben..!O şarkı bu şarkı die ayıramam çünkü sevmediğim şarkıları yok..!şarkılarını ayırmak Linkin Park'a hakaret olur..Çünkü her bir şarkıları TANRI'DAN BİR ARMAĞAN NİTELİĞİNDE..! 26 mayısı zor bekliorum..daha ilk gün gidip alacam albümlerini..bu sene rock n coke tayım ben zaten..inş. gelirler de ölmeden önce görürüz bi kere.!!!
|
|
|
|
|
|
Fulfilment Lost In A Lifetime Of Regret, Hell Yeah..!
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 14, 2006, 21:52:37 » |
|
Ya Linkin Park deyince içim bi garip oluyo..!Bu grup sevilmez de ne olur arkadaşlar..Tapılası bi grup bu..!ben üstüne ne bi grup ne de sanatçı tanımıorum bunların...Linkin Park'a hayatımdaki vazgeçilmez şeylerden biri diorum ben..!O şarkı bu şarkı die ayıramam çünkü sevmediğim şarkıları yok..!şarkılarını ayırmak Linkin Park'a hakaret olur..Çünkü her bir şarkıları TANRI'DAN BİR ARMAĞAN NİTELİĞİNDE..! 26 mayısı zor bekliorum..daha ilk gün gidip alacam albümlerini..bu sene rock n coke tayım ben zaten..inş. gelirler de ölmeden önce görürüz bi kere.!!!
yazdıklarına aynen katılıyorum ikimizde LİnkinPark konusunda aynı düşünceleri paylaşıyoruz.  ))   bende bu sane rock'n coke deyim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
superisi
Süt
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 30, 2006, 17:28:42 » |
|
hakkaten çok güsel müzk yapıolar..en sewdiim şarkısı somewhere i belong..
|
|
|
|
|
|
  yeni bir gün başlarken, güneş battı aniden..karanlık var şimdi..!!
|
|
|
|
|
galadriel
Süt
[cueille le jour]
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 12, 2006, 22:55:15 » |
|
en sevdiim gruptur ve bana nu-metali sewdirmişlerdir hiç bi şarkısını ayırmam hepsinin bende ayrı yeri vardır ama en sewdiğim points of authority sonra da one step closer dır mike ın fort minor la yaptığı believe me de hoş bi şarkı ayrıca  . chester sesine bittiğim, mike sololarına bayıldığım, rob da bana bateriyi sewdiren adamlardır. live in texas konserindeki coşmuş hallerine bitiyorum 
|
|
|
|
|
|
 {яєιяα} @N!Mé
|
|
|
|
elyph
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 16, 2006, 18:00:09 » |
|
gruba karşı öyle bi hayranlığım yok ama in the end şarkısının hastasıyım, öyle bi başlıolar i tried so hard and got so far diye (tabi şarkının başında deil) ben büyüleniyorum sanki (azcık abartı olayı) ama çooooookkkk güzel bi şarkı
|
|
|
|
|
|
I am not afraid to keep on livinq. I am not afraid to walk this world alone…
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 16, 2006, 20:35:08 » |
|
En sevgdiğim grup bunu belirtmiştim zaten bütün şarkılarını seviyorum  . bu arada yeni albümünün çıkıp çıkmadığını bilen varmı arkadaşlar? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 18, 2006, 12:21:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
|
first_me
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 18, 2006, 12:29:31 » |
|
Linkin Parkı bende severim---Ama Numb şarkısına bayılırım......Süper bi şarkı o.......
|
|
|
|
|
|
Yok öyle ağlayıp umudu dipsiz kuyulara atmak........Unutma aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak.....
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 18, 2006, 12:54:53 » |
|
   bi kaç foto koyayım dedim 
linkin parkı çok sewerim bende tarzları çok güzel Chez'in sesinin hastasıyım yaa  forgotten(hatta şu an tamda bunu dinliorum ) ve a place my head şakıları faworilerim ve dier tüm şarkılarınıda hiçç bıkmadan dinleyebilirim
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 28, 2006, 00:27:52 » |
|
linkin park sewilmz mii yaww  hastasıyım açıkçasıı hele de NUMB yok muuu  cheze bitiommm 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|