Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 12, 2006, 00:51:41 » |
|
video için sağol  cidden canlı sesi daha bi güzel  ve kız hep gülüyo  deli midir nedir Bişey değiL ve oda delidir benim gibi hayuu heryerde dinler oldum ben Fav olarak dinleyin diyeceğim parcası : lily Allen - Littlest Things hasta oldum iceennee ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 12, 2006, 11:06:12 » |
|
ben de ben deeeee  bu aralar favorim o  ve friend of mine tekrar üst sıralara çıktı  melodisi harika 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 15, 2006, 12:02:56 » |
|
başlangıç için, "LDN", "friend of mine", "littlest things" dinleyebilirsin  daha hareketli ve eğlenceli şarkılar için "knock em out" ve "everything's wonderful" var... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 14, 2007, 21:17:30 » |
|
arkadaşlarım bahsetti dinletti hiç sevmedim ama kendi başıma kendi isteimle dinlediimde çok hoşuma gitti çok sevimli bi kız 
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 19, 2008, 18:54:20 » |
|
Lily Allen Düşük Yaptı Lilly Allen 1 ay önce The Chemical Brothers üyesi Ed Simons'tan hamile olduğunu açıklamıştı...
Fakat dün akşam üzücü haber geldi ve Lily Allen'ın tatil sırasında düşük yaptığı açıklandı. 22 yaşındaki genç şarkıcı ve 37 yaşındaki sevgilisi Simons ufak bir şok geçirdikten sonra evlerine kapandılar. Allen'ın basın sözcüsü olayla ilgili fazla bir açıklama yapmazken, çifitn bu zor döneminde basının kendilerini rahat bırakmalarını istedi. (mtvtr alıntı)
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 07, 2008, 19:14:14 » |
|
Hamile olduğunu bile bilmiyodum...üzüldüm Smile şarkısıyla tanımıştım.... klbi flnda çok hoştu ^^
|
|
|
|
|
|
Twilight
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 07, 2008, 19:18:43 » |
|
Lily Allen Düşük Yaptı Lilly Allen 1 ay önce The Chemical Brothers üyesi Ed Simons'tan hamile olduğunu açıklamıştı...
Fakat dün akşam üzücü haber geldi ve Lily Allen'ın tatil sırasında düşük yaptığı açıklandı. 22 yaşındaki genç şarkıcı ve 37 yaşındaki sevgilisi Simons ufak bir şok geçirdikten sonra evlerine kapandılar. Allen'ın basın sözcüsü olayla ilgili fazla bir açıklama yapmazken, çifitn bu zor döneminde basının kendilerini rahat bırakmalarını istedi. (mtvtr alıntı)
bu yüzden müziği bırakacakmış sanırım 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 11, 2008, 15:17:34 » |
|
lily allen müzik hayatına son verdi diye biliyordum ama yeni albüm çıkarak heralde 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 06, 2008, 20:27:07 » |
|
En sevdiğim şarkıların videosunu koymuşsun ama Alfie'de güzel şarkıydı.Keşke onu da koysaydın,neyse ben zaten indirmiştim bu şarkıyı.  Bu kadının şarkılarını çok seviyorum,sırf şarkıları kadar klipleri de eğlenceli ve bana doğal geliyor.Kate Nash'a benzetiyorum şarkılarını ama zaten Kate Nash'a müzik sektöründe yardım ettiğine göre arada benzerlik olabilir.Neyse uzatmadan konuyu saadete geleyim,bence bu kadının şarkıları dinlenilmeye değer,mutlaka dinleyin sevgili Hpcafe sakinleri  Umarım müziği bırakmaz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2008, 20:28:53 Gönderen: hermioneda »
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 12, 2008, 21:17:46 » |
|
walla bu sahiden bir anda büyük çıkış yaptı tebrik etmek lazım bir aralar rupertla mı çıkıyomuş ne ?!?!?!
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|