Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 06:40:43  

Anket
Soru: en iyi şarkı hangisi olur?
Sezen Aksu Kardelen - 4 (22.2%)
Zeynep Dizdar zehir gibi - 0 (0%)
Rafet El Roman Bana Sen Lazımsın - 6 (33.3%)
Deniz Seki Doyamadım - 0 (0%)
Duman seni kendime sakladım - 7 (38.9%)
Demet Akalın Aşkın açamadığı kapı - 1 (5.6%)
Toplam oy: 18

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kral Tv Video Müzik Ödülleri ;)  (Okunma Sayısı 608 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
df_grint
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Mayıs 14, 2006, 16:34:43 »

Alıntı
puhahahahaha o gitsin popçılar gibi kral tv video müzik ödülü alsın.ayy duyduumda çok gülmüştüm.bi de herif rapçiyim die övünüo gitti kral tv ödülü aldı.bak hala gülüorum puhaahahahahahahaha Sırıtan

1. kraltv pop kanalıymış yok popçular gibi ödül alsınmış çok saçma sonuçta baya klip yayınlanıyor bektaş ve sırtlan gibi rapçilerin klipleri yayınlanıyor sonra ogeday , ege çubukçu gibi özentilerinde  Gözlerini Deviren parası olan yayınlıyor klibi böyle bi yorum son derece saçma
2. rapçiyim diye övünüyomuş  Kızgın o adam tanıdığım en iyi rapçi sevmiyosan bile saygı duy başarısını inkar edemezsin edersen aptallık olur
3. rapçimisin bilmiyorum ama rapçiysen eğer sen rape köstek oluyorsun ne olursa olsun bu rap için büyük bi adım tebrik edeceğine dalga geçiyorsun çok yazık
4. cezayı severmisin bilmiyorum ama ( sagoyu sevmediğini göre büyük ihtimal onun hayranısındır  Gözlerini Deviren ) ceza kendisi popçularla düet yapıyor hemen bi bahane uyduruyonuz , sago silah zoruyla ödül almadı seçmişler işte halk seçiyor bunu gelmiş böle diyorsun yani bişey demek istiyorum ama susacam  Gözlerini Deviren
aman neyse sinirim bozuldu ya  Gözlerini Deviren
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kral Tv Video Müzik Ödülleri ;)
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 06:40:43 »

HermionesDream
Krema

Twiland =)

HayLeyfann@hotmail.co.uk
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ağustos 21, 2006, 23:55:43 »

hahah siz gidin pop sayıklayın sagopa kajmer canımm benim ya en ii o walla  ilk defa bi rapçi ödül aldı bi kanalda e bu da sagonun ayrıcalıı ;)sonuçta o en ii
« Son Düzenleme: Ağustos 21, 2006, 23:58:23 Gönderen: pesimist93 » Logged

Üç şeyden emindim..

Birincisi Edward bir vampirdi..İkincisi ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı kanıma susamıştı..Üçüncüsü ise koşulsuz ve geri dönülemez bi şekilde ona aşık olmuştum..

Twilight.*
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: