|
bb1_girl
|
 |
« : Mayıs 03, 2006, 15:10:10 » |
|
iilgilenen varmı bilmiyorum ama ödül töreni 10 mayısta  sizin favorileriniz kimler  bu sene yeni katogoriler eklenmiş vede sanatçı sayısı çıkarılmış POP KADIN Demet Akalın Aşkın Açamadığı Kapı Bengü Korkumdan Ağladım Zeynep Dizdar Zehir Gibi Göksel Bi Seni Konuşurum İzel Bir Dilek Tut Deniz Seki Doyamadım POP ERKEK Murat Başaran Sana Ölürüm Rafet El Roman Bana Sen Lazımsın Kutsi Sana Ne Gökhan Özen Beni İçin Napardın Yalın Küçücüğüm FANTAZİ KADIN Sibel Can Yalnızlar Treni Petek Dinçöz Ben Bir Şarkıyım Nalân Adresi Biliyorsun Hatice Doyamıyorum Lara Katmer Katmer FANTAZİ ERKEK Hakan Altun Yürek Ağlar Gözden Önce Yakup Ekin Bir Nefes Müslüm Gürses Bir Kulunu Çok Sevdim Berdan Mardini Senden Çocuğum Olsun Orhan Ölmez Bana Bırak Alişan Olay Bitmiştir TÜRK HALK MÜZİĞİ KADIN Hülya Bozkaya Bul Getir Hülya Polat Ben Niye Evleneyim Hülya Süer Dağlara Komşuyum Zara Yandı bağrım Tezcan Tezgel Yanıyorum TÜRK HALK MÜZİĞİ ERKEK Yavuz Bingöl Turnalara Tutunda Gel Bilal Ercan Sen Kubat Tridine Bandım Hüseyin Turan Alaydım Elin Elime İzzet Yıldızhan Bu Ataşı Söndüremem TÜRK SANAT MÜZİĞİ Özlem Cevher Leyla Hüner Coşkuner Geleceksen Gelme Yar Cağdaş Gelmedin Bir Kere Yılmaz Morgül Beddu Safiye Soyman Kader Diyemezsin MİSTİK Dervişane Bu Aklu Fikr i Minik Dualar Anne Baba Duası Erkan Mutlu Alemler Nura Gark Oldu Süleyman Şahintürk İstanbul Sami Yusuf Anam ÖZGÜN KADIN Selda Bağcan Ah Yalan Dünya İntizar Sensiz Olamam Zerrin Özer Beni Hor Görme Rojin El Olmuşum ÖZGÜN ERKEK Onur Akın Çam Kolonyası Uğur Arslan Karagümrük Yanıyor Uğur Işılak Dönen Alçak Olsun Ahmet Şafak Habersiz Gitme Mustafa Yıldızdoğan Ölmem Ölmem EN İYİ ÇIKIŞ KADIN Beyza Durmaz Koku Tuba Ekinci O Şimdi Asker Müfide İnselel Fasülyeden Yıldız Kaplan Sayende Tuğba Özerk Lo Lo Lo EN İYİ ÇIKIŞ ERKEK Ferhat Göçer Dön Diyemedim Özgün Elveda Alex Çok Zor Tan Asla Cüneyt Tek Gidersen Nedim Zeper Şakası Yok ROCK KADIN Aylin Aslım Ben Kalender Meşrebim Şebnem Ferah Can kırıkları Gülhan Zır deli ROCK ERKEK Ali Altay Olmaz mı Hayko Cepkin Yarası saklı Barış Akarsu Islak Islak Murat Göğebakan Yaralı Zafer İşleyen Ceddin Deden EN İYİ GRUP POP Cankan Yar Yar Hepsi Olmaz Oğlan Yurseven Kardeşler Sevdalıyım Sefarat Vakti Geldi Tual Tiryakinim EN İYİ DİZİ-FİLM MÜZİĞİ Nil Karaibrahimgil Organize İşler Gökhan Kırdar Üstüme Basıp Geçme Yar Kıraç Olur ya Grup Dilemma Bana Bana ŞİİR Yılmaz Erdoğan Bu Yol Nereye Gider Bedirhan Gökçe Sol yanım Ahmet Selçuk İlkan Sen Bu Şiiri Okurken Sacit Onan Suya Düşen Mısralar DÜET Ege Çubukçu - Ayşe Hatun Hey DJ Keremcem – Seden Gürel Küçük Bir Aşk Masalı Petek Dinçöz – Kutsi Doğum Günü Emrah - Shahyad Bito Hergez Manga – Göksel Dursun zaman Musa Eroğlu – Güler Duman Niye Böyle Dargın Bakarsın EN İYİ ŞARKI Sezen Aksu Kardelen Zeynep Dizdar Zehir Gibi Rafet El Roman Bana Sen Lazımsın Deniz Seki Doyamadım Demet Akalın Aşkın Açamadığı Kapı Duman Seni Kendime Sakladım favorilerimi yazaım hemen pop kadınDemet Akalın Aşkın Açamadığı Kapı pop erkek Rafet El Roman Bana Sen Lazımsın veya YALIN DA olabilir fntazi kadınNalân Adresi Biliyorsun fantazi erkekAlişan Olay Bitmiştir en iyi çıkış kadınTuğba Özerk Lo Lo Lo en iyi çıkış erkekTan Asla rock kadınŞebnem Ferah Can kırıkları EN İYİ GRUP POP manga istiyorum ama yok  o yüzden Hepsi Olmaz Oğlan EN İYİ DİZİ-FİLM MÜZİĞİ Grup Dilemma Bana Bana (çok güzel bi şarkı..Çemberimde Gül Oya nın müziğiydi  ) en iyi düet  Manga – Göksel Dursun zaman  kesinlikle=)) en iyi şarkıRafet El Roman Bana Sen Lazımsın derim ben  yazmadıklarım hakkında bi fikrim yok açıkçası 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2007, 20:36:31 Gönderen: Sanguine »
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
|
danielif
eLiF
Kakao

ı will always love you daniel
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2006, 20:07:19 » |
|
bence pop kadın demet akalın pop erkek rafet elroman fantazi kadın petek dinçöz fantazi erkek alişan türk h.m. kadın zara türk h.m. erkek yavuz bingöl türk sanat müziği hüner coşkuner mistik tabiki minik dualar özgün kadın selda bağcan özgün erkek uğur arslan en iyi çıkış kadın tuğba ekinci en iyi çıkış erkek cüneyt tek rock kadın şebnem ferah rock erkek hayko en iyi grup pop tabiki hepsi en iyi dizi film müziği kıraç şiir yılmaz erdoğan düet petek dinçöz kutsi en iyi şarkı sanırım rafet elroman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2006, 21:25:12 » |
|
İlkokul-ortaokuldayken hiç kaçırmadığım gecelerden biriydi bu ödül töreni-e tabe o zmnlar kablo yoktu, mtv yoktu öle bunu seyrederdik  ama artık adaylara bakmak bile midemi bulandırmaya yetio doğrusu  en iyi pop grubunda cankan, yurtsever kardeşler gibi arabeskçilerin bulunması, rock gruplarında (sen koymamışsın ama ben başka bi yerde war die görmüştüm) bırakın çilekeşi manga'nın bile bulunmaması bu gecenin ne kadar özensiz we uyduruk hazırlandığına küsel örneklerdir bnce 
|
|
|
|
|
|
Fraktal Yok Nurse falan!
|
|
|
|
|
Begüm_Robert
punk..
Krema

^^..^^
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2006, 23:43:49 » |
|
bence rafet el roman hemde kesinlikle... 
|
|
|
|
|
|
^^İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur. Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat,masaldır benim için.^^
|
|
|
Begüm_Robert
punk..
Krema

^^..^^
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2006, 23:50:27 » |
|
-------------------------------------------------------------------------------- bence pop kadın demet akalın pop erkek rafet elroman fantazi kadın petek dinçöz fantazi erkek alişan türk h.m. kadın zara türk h.m. erkek yavuz bingöl türk sanat müziği hüner coşkuner mistik tabiki minik dualar özgün kadın selda bağcan özgün erkek uğur arslan en iyi çıkış kadın tuğba ekinci en iyi çıkış erkek cüneyt tek rock kadın şebnem ferah rock erkek hayko en iyi grup pop tabiki hepsi en iyi dizi film müziği kıraç şiir yılmaz erdoğan düet petek dinçöz kutsi en iyi şarkı sanırım rafet elroman (yaww aynı hepsiii bende yazmıyım dedim)
|
|
|
|
|
|
^^İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur. Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat,masaldır benim için.^^
|
|
|
mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 05, 2006, 11:07:13 » |
|
bence rafet el roman hemde kesinlikle...  kesinlikle 10 mayıstaymış bu ödlleri nedense pek gerçeköi bulamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hermione-Ginny
Kahve ve kafein bağımlısı bir dost:)
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2006, 19:24:39 » |
|
pop kadın:bengü pop erkek:yalın fantazi kadın:nalan fantazi erkek:hakan altun en iyi çıkış kadın:tuğba özerk en iyi çıkış erkek:özgün rock kadın:şebnem ferah grup:HEPSİ (bayılıyorum ya) şiir:bedirhan gökçe dizi-film:kıraç ve g.kırdar düet:manga-göksel
ama berksan yine aday değil yaa off
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 09, 2006, 22:32:25 » |
|
rock kadın:şeboooooo rock erkek:barış akarsu özgün erkek:onur akın en ii çıkş kadın:müfide inselel şiir:yılmaz erdoğan düet:manga-göksel pop erkek:yalın enn ii şarkı:duman ya da sezen aksu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 11, 2006, 22:38:38 » |
|
bana en çok uyan duman diğerlerinde POP KADIN Demet Akalın Aşkın Açamadığı Kapı POP ERKEK Yalın Küçücüğüm FANTAZİ KADIN Sibel Can Yalnızlar Treni FANTAZİ ERKEK Hakan Altun Yürek Ağlar Gözden Önce TÜRK HALK MÜZİĞİ ERKEK Yavuz Bingöl Turnalara Tutunda Gel MİSTİK Minik Dualar Anne Baba Duası EN İYİ ÇIKIŞ KADIN Yıldız Kaplan Sayende EN İYİ ÇIKIŞ ERKEK Ferhat Göçer Dön Diyemedim ROCK KADIN Şebnem Ferah Can kırıkları şebo senbizim herşeyimizsin ROCK ERKEK saçımı başımı yiycem hiç mi doğru düzgün insan yok grubu EN İYİ GRUP POP Hepsi Olmaz Oğlan EN İYİ DİZİ-FİLM MÜZİĞİ Grup Dilemma Bana Bana tek geçerim
ŞİİR Yılmaz Erdoğan Bu Yol Nereye Gider DÜET Keremcem – Seden Gürel Küçük Bir Aşk Masalı EN İYİ ŞARKI Duman Seni Kendime Sakladım yaa yuh artık manga düet haricinde nerde nie doğru düzgün şarkıcı yok bazı ları yorumsuzdu cewap bile yazmadım
|
|
|
|
|
|
Kaçıyor musun aşktan hala Koşup insandan insana Hayatı bırakıp tabağında, Boşver mi diyorsun kanasın
İçin acıyor mu hiç bazı bazı Cesur musun gözünü kapadığında Sımsıkılar mı kırpıyor musun Boşver mi diyorsun kanasın
Yavaşlıyor ama durmuyor dünya, Zaman kimseden değilken yana Gitmiş herkes evleriniz bomboş Boşver mi diyorsun kanasın.
Batmadık ama su alıyoruz hala Hissetmeden basıp toprağa, Tuz basmadan yaralarıma Boşver mi diyorsun kanasın.
Alt üst olmuş coğrafyanda Cebinde bozuk paralarınla Kendi mezarına selamdurup Boşver mi diyorsun kanasın.
Biliyorum artık çok zor çok Kuracak yeni bir hikayem yok. Yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 13, 2006, 21:20:40 » |
|
rock kadında şebocummm cnmm bnm aldı ödülü çok sefindirik oldm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
df_grint
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2006, 09:11:33 » |
|
en iyi video ödülünü Sago'm aldı ama haberim bile yoktu ya aday olduğundan çok kıllık yapmışlar törende 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 14, 2006, 12:15:22 » |
|
en iyi video ödülünü Sago'm aldı ama haberim bile yoktu ya aday olduğundan çok kıllık yapmışlar törende  puhahahahaha o gitsin popçılar gibi kral tv video müzik ödülü alsın.ayy duyduumda çok gülmüştüm.bi de herif rapçiyim die övünüo gitti kral tv ödülü aldı.bak hala gülüorum puhaahahahahahahaha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|