|
RebeL_GirL
|
 |
« Yanıtla #120 : Temmuz 24, 2008, 14:42:21 » |
|
ya bence bu kadar karamsar ve ön yargılı olmayın.aslında mor ve ötesi bunlara bin bassada yine gülserenden iyidirler  belki sandığınızın veya umduğunuzun tam tersi olabilir (  vay be neydi o öyle)
|
|
|
|
|
|
JUMPER AND HAYDEN CHRİSTENSEN
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #122 : Temmuz 25, 2008, 21:58:58 » |
|
haha... çıkcaklar koskaca eurovision da cece cece die sarkı sölicekler yandık...
yaa sarkıyı hepsi seçmesin daha olgun!! birileri seçsin hepsi sadece okusun bari...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya
|
 |
« Yanıtla #123 : Temmuz 25, 2008, 22:27:16 » |
|
Ben onları kadın olarak bile görmüyorum 
|
|
|
|
|
|
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #124 : Temmuz 25, 2008, 22:38:28 » |
|
yaa sarkıyı hepsi seçmesin daha olgun!! birileri seçsin hepsi sadece okusun bari...
Olgun olanlarıda gördük.(bkz.MvÖ) Ben onları kadın olarak bile görmüyorum  Bu bir hakarettir dikkatli mesaj atalım lütfen,sonuçta onlarında hayranları var.
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
snowcake
Aklını fikrini Robert Patrick ile bozmuş kişilik....
Kakao

Doggett'ım unutmadık seni.......
|
 |
« Yanıtla #125 : Temmuz 26, 2008, 10:09:36 » |
|
Yandık bittik kül olduk.Koskoca Avrupa'ya rezil kepaze olcaz  ...Çıkıp sahneye Hepsi Moskova'da ninni okuyacaklar.RnB grubu diye çıktılar ninni söyleyip oturdular.Bir de canlı söylencek Eurovision'da..Nasıl becercekler onu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CarissaMartin
Süt
Harry KEWELL Fanatiğiyimmm
|
 |
« Yanıtla #126 : Temmuz 26, 2008, 14:57:33 » |
|
Bence hem iyi hem kötü oldu.açıkçası çok iyi dansçılar isterlerse güzel bi görsel şov yapabilirler.ama Gülçinin dışında sesi güzel olan yok bu kötü yönü  şarkıyıda kendileri yazmasa iyi olur
|
|
|
|
|
|
 ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
miss.lavigne
Şeker

Live together, Die ALONE!
|
 |
« Yanıtla #127 : Ağustos 08, 2008, 10:56:50 » |
|
Bence hem iyi hem kötü oldu.açıkçası çok iyi dansçılar isterlerse güzel bi görsel şov yapabilirler.ama Gülçinin dışında sesi güzel olan yok bu kötü yönü  şarkıyıda kendileri yazmasa iyi olur aynen yani şarkjıyı kendileri yazmaya karar verirlerse bitmişiz ama hepsinin ii bi sahne performansı sunacağından da şüpem yok
|
|
|
|
|
|
why should i care? cause you weren't there when i was scared i was so alone...
|
|
|
|
g(izem)s
|
 |
« Yanıtla #128 : Ağustos 08, 2008, 11:10:39 » |
|
Eurovision'da ne kadar objektif (!) ve sadece güzel sesler ve sahne şovları için (!) puan verdiklerini hepimiz biliyoruz zaten. Nelere oy verildiğini de biliyoruz.(bknz:Ermenistan ve bknz:Rusya) Ama Hepsi'nin canlı performasları hakkında yorum yok  Onların yazdığı şarkılarla girersek bizi içeri bile almazlar yani 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2008, 11:14:06 Gönderen: g(izem)s »
|
|
|
|
|
snowcake
Aklını fikrini Robert Patrick ile bozmuş kişilik....
Kakao

Doggett'ım unutmadık seni.......
|
 |
« Yanıtla #129 : Ağustos 08, 2008, 11:11:51 » |
|
Hepsi'nin bence tek artısı dans bölümü mezunu olmaları.Yoksa müzikleri ahım şahım değil.Yeni albümlerinde sadece 1 şarkı yeni diğerleri tamamen cover.Yapıtığı coverları da güzel bulmuyorum ben.İnşallah şarkı iyi bir besteciye yaptırılır Hepsi de çok çalışır.Yoksa sonumuz kötü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marvelous
Seslenmeden çağırıyorsa bu kalp görmeden sevmeyi de bilir
Kakao

Love can be hard sometimes
|
 |
« Yanıtla #130 : Ağustos 08, 2008, 11:24:54 » |
|
**yandk bnce eurovision gibi bir yarışmaya hepsi gibi çocuk şarkıları söyleyen bir grupla gidiyoruz!
sanki diğerl ülkeler çok ii söylüyo herkes sahne şovu yaparak kazanıyo biz de bunu hepsi ile başaracağız "tam destek"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #131 : Ağustos 09, 2008, 14:24:37 » |
|
iğğğğğğğğğğğğğğğ 4 tane ayvayla katılcaz ığğğğ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #132 : Ağustos 10, 2008, 11:32:22 » |
|
iğğğğğğğğğğğğğğğ 4 tane ayvayla katılcaz ığğğğ  sanatçıya saygı her ne kadar kötü olsalar bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #133 : Ağustos 14, 2008, 14:17:18 » |
|
bittik biz 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #134 : Ağustos 14, 2008, 14:18:41 » |
|
Of biri şaka lduğunu söylesin ne olur
|
|