|
Arminas
|
 |
« : Mayıs 24, 2008, 12:24:49 » |
|
   1. Hipnoz 2. Pinokyo 3. İyi Günler 4. Yarasa 5. Kumar (Putlar) 6. Yaban Gülü 7. Burdayım 8. Sanma 9. Gece Gündüz 10. İp Çıkış Tarihi: 23/05/2008 Bu Hande başka Hande Uzun süredir yeni albümü için sessizliğe bürünen Hande Yener “Hipnoz” adını verdiği 6’ıncı albümünün fotoğraf çekimlerini tamamladı... Her albümde değişik bir konseptle karşımıza çıkan Hande Yener bu kez Hipnoz için kılıktan kılığa girdi. Sanat yönetmenliğini Kemal Doğulu’ nun yaptığı çekimlerde, fotoğraflar için albümdeki şarkılara göre özel kostümler hazırlandı.. Prodüktörlüğünü Erol Temizel ve Hande Yener’in üstlendiği ve Mayıs ayının ikinci yarısı çıkacak albümde 8 şarkının sözleri Hande Yener’e , 2 şarkının sözü ise ünlü rock grubu Mor ve Ötesi’ nin solisti Harun Tekin’ ait. 10 şarkıdan oluşan yeni albümde Hande Yener’ in sesine özel ses efektleri kullanıldı... Hande Yener yeni çıkacak albümü için “Türk Pop Müziğinde yeni bir çığır açmak istiyorum” dedi.. Bu arada albümün ilk klibi romada söz ve müziği Hande Yener'e ait olan pinokyoya çekilecek... Kadın işini biliyor... Her türlü dinleniyo bence ne kadar fazla sevilmese de...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2008, 12:27:36 Gönderen: bruww »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2008, 12:37:38 » |
|
şaka yapılıyor zannetmiştim meğersem cidden açılmış  ve bu başlık Tarja Turunen,Pink Floyd ve bon Jovi yle aynı sayfada işte hoşgörü  bu kadının ilk albümünden başka albümünü sevemedim gitti yav  yaptığı müziği kendine yakıştırmıyor eğreti duruyor gibi sanki  2 şarkının sözü ise ünlü rock grubu Mor ve Ötesi’ nin solisti Harun Tekin’ ait. şunu görmesem albümü dinlemezdim ama bi dinlicem bakalım neler yaratmış (!)  edit:ya ben üçüncü resmi anlamadım  gelişen teknolojinin doğal güzellikleri yok ettiğini mi yoksa artık makineleşen ya da mekanikleşen insanın doğal güzellikleri yok ettiğini mi anlatmaya çalışıyor 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2008, 12:54:32 Gönderen: esn »
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2008, 12:42:39 » |
|
bu kadının ilk albümünden başka albümünü sevemedim gitti yav  yaptığı müziği kendine yakıştırmıyor eğreti duruyor gibi sanki  Esra Abla sana katılıyorum  Saç rengini ve tarzını hiç beğenmedimm..2.foto da acayip marilyn manson'a benziyo.Artık popu fln aştı techno yapıyo gibime geliyo.Yani robokop hareketler,ritm müzikleri,kesik kesik görüntülü klipler....Romeo albümünede benziyo gibi 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
|
|
|
ÖSS
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2008, 20:03:39 » |
|
Seviyorum bu kadını. Tarzı kendine has , müziği de öyle. Ayrıca düşünüyorum da Eurovision'a katılmaya hak kazansaydı yapacağı performans nasıl olurdu =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 27, 2008, 17:06:58 » |
|
Yeni albümden Hipnoz,Kumar ve İyi günler parçalarını çok beğendim.Diğerleri de idare eder.Gittikçe elektroniğe kayıyor ve yakında kendi tarzını oturtacak diye düşünüyorum.Elektronik ona yakışıyor.
Eski,yeni Hande parçalarını arada sırada dinlerim.Takdir ediyorum bu kadını ya. Saç rengini de çok beğendim
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 29, 2008, 18:49:54 » |
|
özenti olduğunu düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
snowcake
Yıllar hepimizi eskitti...Tıpkı Robert'ı eskittiği gibi...
Kakao

Doggett'ım unutmadık seni.......
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 03, 2008, 10:04:39 » |
|
Eskiden severdim Hande Yener'i ama popu bırakıp elektronik müziği geçtikten sonra nefret eder oldum.Çok güzel bir sesi ve güzel şarkıları vardı.Hoşgeldiniz , Sana Kırmızı Çok Yakışıyor şarkılarını çok beğeniyordum.Ama bu hali korkunç.Umarım bir gün eski haline geri döner.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 03, 2008, 21:23:11 » |
|
Eskiden severdim Hande Yener'i ama popu bırakıp elektronik müziği geçtikten sonra nefret eder oldum.Çok güzel bir sesi ve güzel şarkıları vardı.Hoşgeldiniz , Sana Kırmızı Çok Yakışıyor şarkılarını çok beğeniyordum.Ama bu hali korkunç.Umarım bir gün eski haline geri döner.
kesinlikle artk dinlemiorum hatta ve hatta gıcık oluyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
priori incantatem
Şeker

beslenir ki bu
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 04, 2008, 21:14:02 » |
|
Kendisi salak, müziği (ona müzik denilebilirse) ayrı bi salak, tarzı bambaşka bi salak. Haz etmem kendisinden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 06, 2008, 21:05:36 » |
|
yeni tarzı çok hoş olmuş özellikle ilk resimdeki gözlüklerine bayıldım.. bu kadın gerçekten güzel albümler yapıyo ve bu kadar çok tepki çekmesinin sebebi de biraz farklı ve anormal olması. sanırım bunun için her yaptığı albümü beğeniyorum 
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 07, 2008, 14:02:26 » |
|
dinlemedim dinlemiyorum dinlemeyeceğim bu kadın kadar itici biri olamaz
|
|