|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 05, 2008, 20:49:47 » |
|
Ben yeni Hande Yener'in şarkılarını çok sevdim.Bence eski şarkılarından daha gzl ama tarzı kötü:D
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 05, 2008, 20:50:21 » |
|
Gerçi yaptığı müziğe uydurmaya çalışıyor ya tarzını neyse. 
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
Orchideus
Süt
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 06, 2008, 00:08:16 » |
|
Bakılacak bir insan değil,dinlenecek bir insan değil. 
|
|
|
|
|
|
You're the missing piece I need The song inside of me I need to find you I gotta find you
|
|
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 19, 2008, 14:58:41 » |
|
bu kadına uyuz oluom eskiden sewiodum ama bu romeo dan falan sonra gıcık olmaya başladım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 19, 2008, 15:02:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nicholas94
John Smoody
Kakao

tayfun (:
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 20, 2008, 10:08:50 » |
|
bende gıcık oluyorum belli bi yerden sonra baydı (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RebeL_GirL
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 24, 2008, 15:08:24 » |
|
bence çok değişik şeyler yapan biri ve bence türkiyede bunu yapan 2-3 kişi var ve en iyilerinden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 26, 2008, 01:11:23 » |
|
Gittikçe garipleşiyor mu ne  Tabi herkesin düşüncesine saygılıyım amaa bana göre gittikçe dinlenmez ve izlenmez bir hal alıyor.. Bence evde saçının rengini sürekli değiştirmek gibi bir hobi edinmeli
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 30, 2008, 13:49:50 » |
|
Kendisinden nefret ediyorum ama şarkılarını çok beğeniyorum  özellikle hipnoz şarkısı süper 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 02, 2008, 15:16:43 » |
|
ya iğrenç ya kendini ne hale getirmiş bu kadın ıyyy !!!
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
nkatinaburtona
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 03, 2008, 15:01:04 » |
|
farklı olacam die iyice zıvanadan çıktı!kendini komik duruma düşürüyo bence. bi kaç sene içinde eski haline dönmezse n'oliyim! kendi gerçek tarzı olsa ne ala ama özentilik olduğu o kadar belli ki...:S
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2008, 16:58:14 Gönderen: nkatinaburtona »
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 07, 2008, 13:25:29 » |
|
Tamamen özenti. Popüler kültürden nefret etmem zaten bir kenarda dursun böyle kendi tarzını bulamamış bocalayan ve yaptığı şeyi müzik sanan insanlardan da ayrı nefret ediyorum.
|
|
|
|
|
|
“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 07, 2008, 23:39:18 » |
|
sarkıları ıı kendısı bı gery 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 10, 2008, 19:14:14 » |
|
Elektronik müzik de severliğim vardır o yüzden Hande Yener in son iki albümünü dinlemiştim fena değil diyebilirim ama bu kadından bişey olmaz ben bunu bilir bunu söylerim ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|