Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 02:45:31  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Grup MP3  (Okunma Sayısı 536 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 15, 2008, 20:49:44 »

Grup MP3

Çok renkli kişiliklere sahip üç  genç yetenek, müzisyen kimlikleriyle bu albümün oluşumunda yer aldı.

Albümde altı şarkının söz ve besteleri, TV dizilerinden tanınan Yıldız Asyalı’ya ait.

“Benim Farkım”, “Sevmek Zamanı”, “Sabretmeye Değer”, “Vazgeçemem”, “Zehirli Çiçek” ve “Yolculuk” şarkılarına imza atan Asyalı. Ayrıca kemanıyla da şarkılara eşlik etti.Düzenlemeler Erim Ardal ve Özgür Yedievli’ ye, fotograflar Zeynel Abidin’e ait.İlk klibi de, bestesi Goran Bregovic’e ait olan, daha önce Oya- Bora ikilisinin seslendirdiği ‘Sevmek Zamanı’ adlı parçaya, Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde, 16 mm. lik formatta Silivri’de çekildi.

Grup MP 3, çok farklı, hazırladıkları sahne showlarıyla, ilk konserlerini de 19.Mayıs.2008 de Samsun’da verdiler. Mustafa Sandal’ın alt grubu olarak sahne alan MP3 ilk sınavlarını başarıyla tamamladılar.

Grup MP3 - Mucize İşler (2008)

1- Benim Farkım
Söz: Yıldız Asyalı Müzik: Erim Ardal

2- Sevmek Zamanı
Müzik: Goran Bregoviç

3- Sabretmeye Değersin
Söz & Müzik: Yıldız Asyalı

4- Vazgeçemem

5- Zehirli Çiçek

6- Yolculuk( Enstürmantel)

7- Sevmek Zamanı (Remix)
Müzik: Goran Bregoviç

BURCU CANBAŞ

1998 Akademi İstanbul şan, pop/caz eğitimi aldı. Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Şan Ana Sanat Dalından mezun olan Burcu Canbaş, Melih Kibar’la çalışmaya başladı. Birçok albüm, jingle, film ve dizi müziğini seslendirdi. Ayrıca ‘Hababam Sınıfı Merhaba’ adlı filmin soundtrack şarkısını, Mehmet Ali Alabora ile düet olarak yorumladı. Burcu, aynı zamanda Hayvan Barınaklarına Yardım için çalışıyor.

SEDA TELCİLER

İlkokulu İzmir Türk Koleji’ nden birincilikle mezun oldu. İlkokul yılları boyunca okulun artistik jimnastik takımında yer aldı. Bir yandan piyano ve solfej dersleri almaya başladı. Ortaöğretim döneminde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı bale bölümüne başladı. Yaz tatillerinde Paris’te Alliance Française dil okuluna, Washington School of Ballet’nin programına, İngilizce eğitimi için Georgetown University’n de okudu. Lise döneminde İzmir Dans Akademisinde bale ve karakter dansı, modern dans çalışmalarına devam etti. Şuanda Galatasaray Üniversitesi’ni 2. sınıfta okumaya devam ediyor. Müzik ve dansın dışında , tam bir spor tutkunu olan Genç bayanlar kategorisinde Alaçatı Windsurf Cup birinciliğine sahip olan Seda, aynı zamanda kayak, snowboard ve buz pateni de yapıyor.

YILDIZ ASYALI

5 yaşında piyano çalmaya başladı.Aynı sene İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda solist olarak görev almaya başladı.7 yaşında Timur Selçuk’un “Bir Uzay Masalı” operasında, 8 yaşında “Neşeli Günler Müzikali”nde rol aldı.Ayrıca keman eğitimine başladı.
12 yaşında “Nabucco” operasında, “Kral ve Ben” müzikalinde yer aldı.13 yaşında Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen konserde Sarah Brightman ile İstanbul devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde aynı sahneyi paylaştı. Birçok dizide oyuncu kimliğiyle yer aldı.
“Çocuk Klübü”, “Eyvah Babam”, “Eyvah kızım büyüdü”, “Yasak Elma”, “El Gibi” ve şu an Atv de yayınlanan “Limon Ağacı” isimli dizilerin, jenerik müziğini bestelemiş ve yorumlamıştır. Grup MP3 ün albümündeki “Sevmek Zamanı” dışındaki diğer tüm şarkıların söz ve müzikleri kendisine aittir.

http://www.grupmp3.org

*Çok sevdiğim bir şarkının cover'ıyla tanıdığım grup. Verdiğim sitedeki media player'la şarkılarını dinleyebilirsiniz

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Grup MP3
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 02:45:31 »

hermioneda
Demleme Çay

btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2008, 09:15:46 »

Yıldız Asyalı'yı severdim zaten.Değişik bir grup.

hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2008, 10:30:32 »

"Bi' siz eksiktiniz" dedirtesice bir grup bence.Zaten Yıldız Asyalı'yı görmem zaplamam için yeterliyken, bir arabanın üzerine tırmandıkları bölümünü gördüğüm klipleri de bende bol antipati uyandırmıştır.Sevmem, sevemem Kararsız

En güzel günlerimin üç melun adamı var
Biri sensin,biri o,biri ötekisi
Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi

Sana gelince..
Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün
Ne ben sana kızarım,
Ne de zatın zahmet edip bana küssün
Artık seninle biz,
Düşman bile değiliz
                    ~Nazım Hikmet Ran
Scream
EcE ~
Demleme Çay

captainn Sparrow =)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2008, 03:26:23 »

Yıldız Asyalı da bir alanda dikiş tuttursa artık XD
Sevmiyorum böyle grupları Dil Çıkaran Başlığı görünce klibi ilk gördüğümüzde kuzenimle verdiğimiz tepki geldi aklıma Dil Çıkaran
Ayrıca ismi de çok orijinal Dil Çıkaran MP3 Dil Çıkaran Yakında MP4 görürseniz şaşırmayın Kahkaha

~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2008, 04:20:08 »

İsmi çok itici. Başka isim mi yok kardeşim? MP3' müş peh ! Yıldız Asyalı tek çıksa daha süper olurmuş. Mutluluktan delirdiğim bir an ( hehehe tabi ki çok zor bir ihtimal Hede Hödö di mi? bilen bilir. ) sitesine girip şarkılarını dinleyebilirim. Ama o kliplerini izledim. Keşke oyuncu olarak kalsaymış dedirttiriyor insana.

Edit: Bu ne biçim bir site?! Vazgeçtim. Neden insanlar kendilerini rezil etmeye çalışırlar anlamam ki ! Tamam, ben tükürdüğümü yalamaya hazırım.
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 04:26:06 Gönderen: Gria_Himonas » Logged

~ Twilight ~

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 21, 2008, 19:50:10 »

Yıldız asyalı nolmuş öyle yav, ben onu "eyvah babam"daki haliyle hatırlıyorum, baya değişmiş Dil Çıkaran Klip şarkılarını dinledim, beğenmedim tabii ama yolları açık olsun Dil Çıkaran Ayrıca adları da çok orjinal(!)
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 19:50:48 Gönderen: hermi » Logged

bngi
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 21, 2008, 19:59:06 »

"Bi' siz eksiktiniz" dedirtesice bir grup bence.Zaten Yıldız Asyalı'yı görmem zaplamam için yeterliyken, bir arabanın üzerine tırmandıkları bölümünü gördüğüm klipleri de bende bol antipati uyandırmıştır.Sevmem, sevemem Kararsız

Aynen katılıyorum.
Gözüm de tutmadı zaten. Bi baktım Grup MP3, siz kimsiniz ya dedim, aynı sahneyi gördüm ve "kees" diye bi tepkiyle aynen zap.

When the silence beckons, And the day draws to a close,
When the light of your life sighs, And love dies in your eyes,
Only then will I realise, What you mean to me..
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2008, 21:59:50 »

son derece saçma bence.Şarkılarınıda sevmedim kendilerinide müzik dünyasına geçmiş olsun

AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR

NaLeT OlSuN iÇiMdEkİ İnSaN sEvGiSiNe Sırıtan
lostsoul
B4MV... ~~
Sert Espresso

G e e ~ ~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 22, 2008, 18:09:56 »

offff bi de bu çıktı başımızaaa! ya hadi antıpatiyi falan bıraktı mda başarılı bir şarkı görsem şöyle sözleri anlamlı hani insan bi bakar şarkı sende neler uyandırıyor falan diye? ah bi görsem bi görsem o ışıltıyı hiç laf sölemem ya bu ve bunun gibilere

~Rodney Mullen~
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 22, 2008, 19:57:31 »

Yıldız Abla Dil Çıkaran gözümde bitmiştir.

PS : Ya Piglet , söylesene , böyle çapulsuz çupulsuz grup/şarkıcıları nerden buluyorsun ? Hayır yani , bi yerden promosyon veriyorlarsa söyle de , o yere gitmeyelim Dil Çıkaran
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Temmuz 22, 2008, 20:01:54 »

Sevmek Zamanı sevdiğim bi şarkı Dil Çıkaran Ne yani, şimdi Epiphany midir nedir onun cover'ı çıksa sen öğrenmeyecek misin? Yeme beni pembişko  Hede Hödö

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 22, 2008, 20:10:52 »

Hadi lön Dil Çıkaran Sende Dil Çıkaran Epiphany'nin cover'ı çıksın dağıtırım lan orayı! O cırtlak sesler , benim Epiphany'me de erişirlerse , Dünya'nın çivisi çıkmış demektir. Hem Epiphany'i Johnny Depp Âşık söylüyor tamam mı <.< Domuz <.<
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 22, 2008, 20:16:54 »

Öncelikle grup ismi çok kötü yahu Dil Çıkaran Neyse en iyi parçalarının "Sevmek Zamanı" olacağını düşünerek onu dinledim ama çok zayıf geldiler bana. Sevmedim Dil Çıkaran

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too