|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim 26, 2007, 19:36:52 » |
|
bi ara depreşyondayken Böyle Kahpedir Dünya şarkısını hergün dinler olmuştum  bide emre aydın'la söyledikleri istanbul'a düşmanım şarkısı çok güzel.ii bi grup seviorum şahsen ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim 26, 2007, 21:10:02 » |
|
bi ara depreşyondayken Böyle Kahpedir Dünya şarkısını hergün dinler olmuştum  aynen valla birde nasıl bir şarkıysa böle ağlayasın geliyo ve ağlıosun da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chatlack_08
Süt
Bu Ara ihTiYacIM VaR SaNa eLLeriMi sAKıN BıRakMA
|
 |
« Yanıtla #32 : Kasım 02, 2007, 20:05:59 » |
|
yha en güsel sarkıları karışmasın kimseler bizee bi deeeüçü çok beeniom
|
|
|
|
|
|
gözLeRinDe göRdüM beN seNİn AşKı NefReTi:(( eLLerİmDeN TUt haDİ göTüR beNi SonsuzluĞa:((
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #33 : Kasım 09, 2007, 19:56:26 » |
|
ben böyle kahpedir dünya'yı sensiz istanbul' a düşmanım'ı elalem'i karışmasın kimsel'i ençok bunları ama hepsini çok seviyorum şarkılarının
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 24, 2007, 21:19:26 » |
|
süpperr bi tercih gripini kahpe dünya şarkısıyla tanıdım sora zor geliyor la çokk sevorm canlı performansınıda televizyondan izlesemde bittimm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 01, 2007, 12:31:47 » |
|
sevdiğim bir grup.Başarılarının devamını diliyorum
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 02, 2007, 21:01:08 » |
|
Kasetlerine bayılmama rağmen canlı performanslarını pek beğenmiyorum. Birol'ün sesi çıkmıyo konserlerde resmen, ne dediğini hiç anlamıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ezna
Süt
nassı yani:)
|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 28, 2007, 20:05:21 » |
|
parçaları süper bi kere bir bunlar bide emre aydın beraberkende süper oluyolar
|
|
|
|
|
|
b€Lkİ ßu DünYa ßAsKa BiR g€z€G€nİn c€H€nn€Mİdir.......!!!!!..........
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 14, 2008, 17:36:00 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=0U7Y7LU-F6wGripinden dalgalandım da duruldum... Klipte Tuba Ünsal oynuyor.Gripinin hayranlarına hediyesi.Albüme bu şarkı da eklenip yeniden piyasaya sürülüyor.
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
hg-siLk
Süt
sirius_siLk
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 07, 2008, 12:22:45 » |
|
karışmasın kimseler bize ve elalem çok iyiydi,gripin gibi gruplar artmalı bence
|
|
|
|
|
|
...............................................................
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #40 : Mart 26, 2008, 22:35:34 » |
|
Son şarkılarından dalgalandım da duruldum şarkısı sprr
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 22:36:14 Gönderen: rockçıkız »
|
|
Ruhuma Hayat veren sensin .. Senin sevgin ..
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 30, 2008, 17:03:25 » |
|
Sevdiğim gruplardan biri ama çok sık dinlemiyorum..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #42 : Nisan 10, 2008, 15:37:12 » |
|
Gripin  İlk başta ne kadar da ön yargılıydım bu druba karşı , şimdi kendimden utanıyorum  Hele Dalgalandım da Duruldum'u söylemeleri .... TEk kelimeyle harika
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 10, 2008, 19:57:31 Gönderen: holy_solemn »
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #43 : Nisan 10, 2008, 19:57:00 » |
|
Yeni albümde serinin sonuncu parçası 'Beş'' olacakmış.Çok sevindim valla.Üç ve Dört gibi mükemmel,dinlemeye doyamadığım şarkılardan bir tane daha geleceğinden hiç şüphem yok. Nasıl sözdür,nasıl melodidir,vokaldir öyle yaa?Şarkıların öyküleri gibi kendileri de çok güzel.
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
NoohpyT
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 02, 2008, 01:42:43 » |
|
son albumuyle ilgimi çekti baştan şarkıları çok sıkıcı geliyodu sanki biraz tarz da değiştirmişlerdi neyse seviyorum kısaca artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|