|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #60 : Eylül 29, 2006, 17:14:15 » |
|
beyza bilmem neyinn ''bu kokuyu süğrmeyin beni deli etmeyin aşkımı depresştiripde beni deli etmeyin sürmeee sürmeee'' ay sinir oldum sürerim sürmem sanane yahuuu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #61 : Eylül 29, 2006, 17:15:53 » |
|
beyza bilmem neyinn ''bu kokuyu süğrmeyin beni deli etmeyin aşkımı depresştiripde beni deli etmeyin sürmeee sürmeee'' ay sinir oldum sürerim sürmem sanane yahuuu
"sürerim sürmem sanane bende erkek olmama da bananeeeeee e-e-e-e-e istanbuldan gitmek laızım artık bişiler yapmak lazım" gibi oldu bu sözün rumeysa  ve ben bu parçadan nefret ediyorum ! (sölediğim pamela/artık bişiler yapmak lazım) ne saçma bir şarkıdır ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMark
|
 |
« Yanıtla #62 : Eylül 29, 2006, 23:59:04 » |
|
melise katılıorm o şarkı nedir öle iiirenchh !! ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaylak
|
 |
« Yanıtla #64 : Ekim 01, 2006, 03:29:16 » |
|
bütün ismsil yk şarkıları.iğrenç öğkkkkk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #65 : Ekim 01, 2006, 14:18:02 » |
|
melhis sana katılıyyorum istanbuldan gitmek lazıım birşeyler yapmak lazım gıcık olldum istediğim yere giderim bişeyde yapmam alla alla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #66 : Ekim 02, 2006, 00:06:29 » |
|
melise katılıorm o şarkı nedir öle iiirenchh !! ^^
dimi ya !  bak iyiki sölemişim sende sölemiş oldun  ama cidden uyuz oldum o parçaya napim...  melhis sana katılıyyorum istanbuldan gitmek lazıım birşeyler yapmak lazım gıcık olldum istediğim yere giderim bişeyde yapmam alla alla
bende snaa katılıyorum  gerçekten hiç sevmedim ve bundan gurur duyuyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakura
|
 |
« Yanıtla #68 : Ekim 03, 2006, 14:39:52 » |
|
bahsettiğiniz tüm şarkılar + keremcem, tarkan, yeni çıkan ve sanatçı olarak geçinen aptallar hepsinden ve şarkılarından nefret ediyorum. yeni çıkanlardan kastım elbette sadakat falan değil tek bir aptal şarkıyla çıkıp sonra sönenler var ya sözlerine şarkı demeye şahit ister hani, onlar işte. hepsinden nefret nefret nefret ediyorum bööğğğğğğğ
|
|
|
|
|
|
_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
|
|
|
SiPu
~*sema*~
Kakao

Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #69 : Ekim 03, 2006, 15:46:29 » |
|
intizardan ve intizar tipi şarkıcıların şarkılarına gıcıık oluyoruuummm
|
|
|
|
|
|
~~ARWEN FUN KLUBÜ~~ ~~R&HR SHIPPER~~ ~~ANİME KARDEŞLİĞİ~~ ~~karayip korsanları FUN CLUB~~
|
|
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #71 : Ekim 04, 2006, 17:37:09 » |
|
evet o şarkıda çok saçma bissürü saçma şarkı var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dg_gzd92
ghoste=))))
Süt
anti diil antice rupert :)..!! I LOVE (((dan&em)))
|
 |
« Yanıtla #73 : Ekim 04, 2006, 18:05:31 » |
|
kral tvde yeni çıkan tüm kıro şarkılardan nefret ediomm ayrıca (yine) kral tvdeki kendini we sesine güwenip de ekrana çıkan kadınlara da sinir oluommm yanii bilmemm biyerlerini ortaya koymak içn şarkı sölüolar .. !! bnle aynı düşünmeyen warsa gelsin sölesinn 
|
|
|
|
|
|
 °¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨° єναηєѕ¢єη¢є ƒαη ¢ℓυв нιℓαяу ∂υƒƒ ƒαη ¢ℓυв
|
|
|
|
kaderzede
|
 |
« Yanıtla #74 : Ekim 22, 2006, 12:16:42 » |
|
ben yıldız tilmeye gıcıgım hiç sevmiyorum onu ııııııııııııııııııı igrenç
|
|
|
|
|
|
Ya yol ver, ya yol bul, ya da yoldan çekil...
|
|
|
|