|
whisper
|
 |
« Yanıtla #45 : Eylül 14, 2006, 22:35:46 » |
|
evt seray sever hepsiyede gıcık oluyorum... Kral tvden nefret ediyorum Yeliz yeşilmeni de ajdardanda Petek dinçöz ismail yk Ankaralı Namık... Ümit Davala...(futbolcuyken severdim ama sonra kafayı yedi yazık önce şarkıcılığa soyundu şimdide akpli oldu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özer
|
 |
« Yanıtla #46 : Eylül 15, 2006, 18:34:21 » |
|
valla bi sürü ama ilk önce ajdar-çikta muz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snow_Queen
Bir kar Kraliçesiyim! ^^
Şeker

SiL BaŞtaN!..
|
 |
« Yanıtla #47 : Eylül 15, 2006, 21:53:23 » |
|
hmmm...sezen aksunun ve onun gibi güsel $arkıları olan sanatçılar dışında pop şarkılar
|
|
|
|
|
|
FotoğRaf Fan CluB ba$kanı FaShİoN FaN cLuB TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZ Canım!!!...  ...Ya son filmde çok az rolün vardı!6.filmi sabırsızlıkla bekliyorum!... Spongebob SquarepantsANTI BUSH!!!tệфmằn fan club  
|
|
|
princess
Süt
Belki birgün özlersin...
|
 |
« Yanıtla #48 : Eylül 16, 2006, 10:34:05 » |
|
ismail yk nın tüm şarkıları!
|
|
|
|
|
|
<<<<< !!!! ROCK !!!! >>>>>
|
|
|
Bride
Süt
|
 |
« Yanıtla #49 : Eylül 17, 2006, 18:12:09 » |
|
ben en çok bu limillimiley vardı bir aralar hatta eurovisyona katılmıştı ona gıcıktım şimdi ise gülben ergenin laylaylaylalay mıdır nedir ona çook gıcık oluyorum birde pamelanın artık bişeyler yapmak lazım parçasından da nedense bi negatif elektrik aldım  aaa bi dk en önemlisini unuttum KENAN doğulu :S :S :S bütün şarkılarına gıcık oluyorum ( özellikle çakkıdı) peki ya siz ? kesinlikle bide lordi denen grubdan nefret ediorum.zaten grubdan nefret ediosam sarkılardan kesinnn..
|
|
|
|
|
|
 Bilmeyen, ve bilmediğini de bilmeyen bir aptaldır.Ondan sakının. Bilmeyen, ve bilmediğini bilen bir öğrencidir. Ona öğretin. Bilen, ve bildiğini bilmeyen, uykudadır. Onu uyandırın. Bilen, ve bildiğini de bilen, akıllıdır. O'nu izleyin."
|
|
|
|
piramit
|
 |
« Yanıtla #50 : Eylül 19, 2006, 20:10:44 » |
|
ıyy ismail yk nın tüm şarkılarından iğrenirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #51 : Eylül 19, 2006, 20:34:28 » |
|
şu anda iirendiim bi şarkı da şebo-güüüünaydın sefgilim.ne karaktersis bi şarkı o yha.
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #52 : Eylül 19, 2006, 20:37:22 » |
|
systemofadown ın tüm şarkıları.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #53 : Eylül 19, 2006, 20:50:40 » |
|
Şebnem Ferahın şarkılarını pek sevmemişimdir hep. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #55 : Eylül 19, 2006, 21:07:32 » |
|
ismail yknın şarkıları bide bi şarkı wardı koku die allhımmm bu kokuyu sürmeyin beni deli etmeyin ..... ıykkkk
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #56 : Eylül 19, 2006, 23:23:53 » |
|
aa ewet bu kokuyu sürmeiyn beni deli etmeyini bende hiç sevmiyorum ayrıca yeni çıktı eylemdie bi kız amannnn caaaan bu caaaan amaaan gibisinden iğrenç ötesi bir şarkı ya ıyyyyyyyy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #58 : Eylül 26, 2006, 05:03:21 » |
|
ümit besenin ingilizce şarkılarına :KUS: derim sadece 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laurana
|
 |
« Yanıtla #59 : Eylül 26, 2006, 09:16:34 » |
|
gökhan özenden sonra birden türeyen ve kendi aşk adamı ilan eden fantazi müzik türü mide bulandırıcı şarkıların tümü ve bir de şarkının adını hatırlamıyorum ama acayip salak bir adam var şarkıda "leylaya varamam ben,mecnun olamam ben,hiç birinden cayamama ben..." şeklinde uzayıp giden bişeyler var
|
|
|
|
|
|
Niye bana herşey korku her şey tasa Ne gece ne gündüz kaygısız Neden bütün yollar karanlığa Gecelerim uzun ışıksız
Aşk yarı yolda kaldı neyleyim Korkmuyorum ben buyum böyleyim
Yarınlar kadar yakın içimde fırtına Bu dalgasız deniz durgun aldatır inanma Yaslanıp gururumun kambur sırtına Kendime rağmen durmam basar giderim
Nereye gider yollar sır dağlara Denizler uçsuz bucaksız Gözlerim arkadaş uzaklara Gecelerim uzun ışıksız
|
|
|
|