tom_asli
Süt
Tokio Hotel [FoReVeR]
|
 |
« Yanıtla #195 : Şubat 03, 2008, 01:47:30 » |
|
Cinema bizarre başta -fall out boy -pentagram -metallica -hande yener .... ve birçoğu -severlerine laf yok benden konuşmuyorum sadece antisiyim bunların(hele cb ninn mega antisiyim) nice th anticileriyle kavgalı günlere....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #196 : Şubat 03, 2008, 10:47:35 » |
|
beyonce britney... ciara ................................ onlar ve onlar gibiler  şarkı olarak da onların şarkıları
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

%100 HiLaRy ve DaNiEl FaN'ı
|
 |
« Yanıtla #197 : Şubat 03, 2008, 11:00:29 » |
|
Lindsay Lohan Britney Spears Joel Madden(Good Charlotte) Aaron Carter Yukarıdakilerden nefret ediorum.Lindsay dendimi öldüresim gelio kadını yaaaaaa.Britneyin zararı yk ama şu anki hali acınck hale geldi.Öbür ikisine değinmicm bile.(bilen bilio ztn) Şarkı olarak, Good Charlotte nin sadece 1 şarkısını sefiorum.Sesi berbat bnce joelin. Lindsayı dinlemiorum bile. Aaron carter o da kiim?  Ama açıkça söliyim Britneyin sesi de çk gzl şarkıları da.Onu dinliom.Özellikle sn çıkan şarkıları çk gzl. Bunlar dışında ne gıcık kaptığım bi şarkıcı vr, ne de çekemediğim şarkılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Kurumuş Ölüyorken
|
 |
« Yanıtla #199 : Şubat 03, 2008, 11:32:37 » |
|
Seferad'tan nefret ediyorum. Başka hiçbir grup ya da şarkıcıdan bu kadar nefret etmiyorum.
|
|
|
|
|
|
Princess Hours/Goong Belki tıklayıp büyütmek istersiniz 
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #200 : Şubat 03, 2008, 11:39:39 » |
|
hani şu manken şarkıcılar oluyor ya onlara sinir oluyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #201 : Şubat 03, 2008, 17:21:53 » |
|
slipknot & children of bodom ( sevemedm sevemeyicem  ) CanKan  & Intızar 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #203 : Şubat 03, 2008, 21:00:41 » |
|
ismail yk'nın tüm şarkılarından nefret ediyorum  hepsi insan nasıl gıcık edilir diye tasarlanmış sanki.  valla yaaa... sonuna kadar katılıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #204 : Şubat 03, 2008, 22:20:47 » |
|
Türkçe Pop'un büyük çoğunluğu.. Ama yanlış anlaşılmasın, Tarkan, Sezen Aksu falan öyleler değil. Belki Murat Boz ve Hepsi gibileride dışarıda tutabiliriz ama kastettiğim Hande Yener, Petek Dinçöz, Hülya Avşar gibiler.. Ayrıca yeni çıkanlar da öyle sadece 1, olmadı 2 klip dönüyor televizyonda sonra sönüp gidiyorlar. Çoğunun adını bile bilmiyorum.. Yani sevenler olabilir onlara lafım yok sadece kendi görüşümü söyledim. NOT: Yanlış anlamayın Murat Boz ve Hepsi dinlemiyorum!... 
|
|
|
|
|
|
Put sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #205 : Şubat 03, 2008, 23:28:39 » |
|
Tokio Hotel son zamanlarda...
|
|
|
|
|
|
Two Sisters Divided for the Love Of KingThe Other Boleyn Girl
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #206 : Şubat 05, 2008, 00:33:30 » |
|
beyonce şarkı olarak da onların şarkıları
demek öleee  önyargılısın  gülşen (allahm ülkemize bidaha böle bi illet verme yarabbim yaaaaa  ) iğrenç böğğğkk 4yüz,ismail yk gibi gibi gibi..... bunların yaptıkları şarkılar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2008, 00:38:41 Gönderen: har_mon_ald »
|
|
Twilight
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #207 : Şubat 05, 2008, 14:47:10 » |
|
ajdar ve tüm şarkıları,seda sayan ve tüm şarkıları.......
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
Amarie Ancalimon
|
 |
« Yanıtla #208 : Şubat 05, 2008, 15:05:49 » |
|
ismail yk arabesk sanatçıları ajdar rap şarkıcıları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #209 : Şubat 05, 2008, 15:09:53 » |
|
Rapperlar, alaturka, arabesk, pop, r&b nefret ettikleirm katagorisinde.
|
|
|
|
|
|
"İşte tam karşımdaydı, yüzü yüzüme o kadar yakındı ki... Güzelliği beni dehşete düşürdü, bu çok fazlaydı, alışamayacağım kadar fazlaydı."
|
|
|
|