|
alessia
|
 |
« Yanıtla #180 : Kasım 12, 2007, 20:48:12 » |
|
sıla ve murat boz sinir oluyorum ikisine de
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #181 : Kasım 12, 2007, 21:00:25 » |
|
hepsi ,4 yüz, kenan doğulu,serdar ortaç,petek dinçöz gibi ve bütün pop sanatçıları
Ben pop müzik dinleyen biri olarak cevap verme ihtiyacı duydum. Bir müzik türünü beğenmiyor olabilirsin; ama bu ona antipatiyle yaklaşman ve sırf o türle uğraşıyor diye Türk Müziğine çok şeyler katan insanlardan nefret etmen anlamına gelmez. Mesela hareketleri hoşuna gitmez Hande Yener' i sevmezsin; ne bilim çok kavgacıdır X kişisini sevmezsin, buna bişi demem; ama pop söylüyor diye Kenan Doğulu' ya gıcık oluyorum dersen orda dur işte arkadaş!
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #182 : Kasım 12, 2007, 21:07:30 » |
|
sonuçta her şey "pop"tur zaten  di mi? popüler müziktir işte... tamam bende sevmem, 4yüz kılı tüyü, sevemem de zaten. zira hayatımın 1/4'ini glam metal'e, thrash'e adamışımdır  ama pop'tan nefret ediyorum diyip bi de avril dinlemekte var hani  o da pop'un alası hani, punk diyor bazıları sinir oluyorum. eh tabi burda terminoloji geyiği yapamıcam. lakin, iyice düşünüp yazmak var ve tabi iyice bilip yazmak. sözüm meclisten dışarı sevgili derhavril.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2007, 21:08:09 Gönderen: Paul McCartney »
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #183 : Ocak 13, 2008, 19:17:18 » |
|
yazmazsam çıldırıcam sanırsam o tokio hotel denilen bippplere sinirin ötesinde bir his besliyorum  elime geçerlerse türlü ülke kültürlerinden çeşitli işgence aletlerini üzerlerinde deneyeceğimden kesinlikle emin olabilirsiniz!
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #184 : Ocak 13, 2008, 19:34:49 » |
|
The Beatles hayatımı değiştirdiniz şerefsizler  tamam, şimdi gerçekler konuşsun bebeğim; Panic! At THe Disco Fall Out Boy Tokio Hotel McFly Cinema Bizarre Avril Lavigne The Horrors ve tüm emo gruplar
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #185 : Ocak 13, 2008, 20:53:32 » |
|
Fall Out Boy Tokio Hotel McFly Cinema Bizarre Avril Lavigne
aa neden ki ya
ben söliim en başta Hande Yener'e acaip gıcık oluoRm ve ismaiL yk !! Ve Kral Tv de çıkan çoğu [sanatçı diyemem ] Şarkıcı !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #186 : Ocak 13, 2008, 23:19:30 » |
|
britney spears başta  türkiyede de mankenlikten ve dizi oyunculuğundan vazgeçip şarkı böğürmeye çalışan herkes 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #187 : Ocak 14, 2008, 13:07:33 » |
|
yeni çıkan herkese sinir oluyorum
ama en çok
kenan doğuluya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #188 : Ocak 14, 2008, 14:27:44 » |
|
Hande Yenerin Romeosu beni öldürüyor duymaya dayanamıyorum kıllarımı diken diken ediyor 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #190 : Ocak 14, 2008, 18:35:47 » |
|
öhö öhö öhö =) başlıyorum ismail yk'yı söylemeye lüzum bile görmuyorum  sonracıma Paul gibi bende Mcfly sevmem (yakışıklı adamlar ama piskopatlar  ) Grup hepsi öğğğ  Ben bir sayayım: Sıla Murat Boz Keremcem Grup hepsi Grup bilmeme ne! tüm bunlar "şarkı söylüyoruz" diye geçinip aslında hiçbirşey yapmayan insan ordusu.Zaten Murat boz tam bir gıcık!Şımarık kendini beğenmiş adamın teki!Keremcem fanları vardı bi ara o da yapcağın teki!Sahte gülümsemeler falan!Sonra ne bilim Sagopo,Ceza gibi "kişiliklerden" nefret ediyorum.Bence[yani şahsi fikrim] şarkı söylemekten aciz kişiler bunlar..
bir çok yazıdıgında sana katılıyorum ancak Sagoya bunu söyletmem araya giriyorum müsadenle  müzik tarzını sevmeye bilirsin şahsi zevkin sonuçta karışmam ancak şarkı söylemekten aciz cık cık cık ayıp cezayı bende sevmem bak ama sago rapin şahına kalkmış bir adam böyle eleştirmen ağır oldu biraz. sonuçta kimse kimsenin müzik tarzına laf söylemiyor burda eveet ben kaldığım yerden devam ediyim Tarkan, HIM, bu kadar geldi aklıma bunun gibiler işte =)
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
mRw
Süt
|
 |
« Yanıtla #191 : Ocak 14, 2008, 20:43:02 » |
|
şimdi düşünsem bir sürü yazabilirim ama en sinir olduğum ismail yk hemşerim güya ama ben onlar kadar saçma insanlar görmedim kendimden utanıyom yaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serdarMan14
|
 |
« Yanıtla #192 : Ocak 14, 2008, 21:11:38 » |
|
Britney bizdeki söyleyişi Bırıtney İsmail YK - YH desek doğru olur Kenan Doğulu - bende batılı Türk sevdiğim ve sanatçı dediğim kişi var o da müslüm gürses  şaka yaw Tarkan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #193 : Ocak 14, 2008, 21:13:00 » |
|
gülşen ve türevleri
|
|
|
|
|
|
"Anlamaya başlamanın ilk belirtilerinden biri ölme isteğidir." - Franz Kafka
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #194 : Ocak 14, 2008, 21:26:01 » |
|
ekrem düzagaçmıydı neydi berduşu söylüodu işte o şarkıda şarkıcıda çok kötü  hiç sevmedim. bide en sevdiğim radyoda sürekli çalınan şarkı olmuştu bu iyice nefret etmiştim 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|