Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #165 : Ekim 28, 2007, 10:07:14 » |
|
Peltek mi; yoksa rock söylediği için mi öyle yapıyo? Eğer gerçekten peltek olduğu içinse biraz yumuşayabilirm; ama peltekliği ukalalığını örtbas etmiyor. Tavırları hal hareketi bana çok ters geliyor. Teoman da bunu yapıyo ama çok az. Aşırıya kaçınca çok abartı oluyo. (gith i faln diyorum)
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #166 : Kasım 03, 2007, 01:12:13 » |
|
mfö nün tüm şarkıları''sarı laleler'' mahsun kırmısıgül ''dinle'' petek dinçöz saçmalığı türk sanat müziğindekilerin ve arebeskçilerin hepsi desem yeridir yaniii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #167 : Kasım 03, 2007, 02:21:26 » |
|
gökçe-son klbinden sonra anladım ki bu kız resmen avril ın kopyala yapıştr versiyonu  ajdar ı söylememe gerek var mı bilemiyorum  petek dinçöz de aynı şekilde  dörtyüz müdür nedir onlar  hepsi ve bütn şarkıları  demet akalın  hande yener-son zmanlarda özellikle gıcık olmaya başladım  ismail yk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #168 : Kasım 03, 2007, 02:25:31 » |
|
göksel ve tüm saçmalıkları...
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #169 : Kasım 04, 2007, 23:54:42 » |
|
britney spearsa gıcık oluyorum ve tabi onun bütün şarkılarına bence o dünya için bir işkence allahım nefret wdiyorum o kadından ve tabi bütün şarkılarından çocuklarına da ne yazık ki acıyorum belki sonra evlat falan edinebilirler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #170 : Kasım 07, 2007, 00:18:31 » |
|
kesinlikle ismail yk ve şarkıları ayrıca tekno mudur nedir o tip müzikler nefret e-di-yo-rummm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #172 : Kasım 09, 2007, 19:53:15 » |
|
hepsi ,4 yüz, kenan doğulu,serdar ortaç,petek dinçöz gibi ve bütün pop sanatçıları ve sırf yakışıklı ve ya güzel olduğu için şarkıcı dinleyen bütün (kendini)müziksever ilan eden insanları,
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
rupleskin
Tokio Hotel............
Şeker

Tokio Hotel... Georg Listing...
|
 |
« Yanıtla #173 : Kasım 09, 2007, 20:15:11 » |
|
rihanna!Başka kim olabilir ki!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MEERRT
Süt
|
 |
« Yanıtla #174 : Kasım 09, 2007, 20:17:48 » |
|
ajdar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaramaz_/_PuFFy
Süt
|
 |
« Yanıtla #175 : Kasım 10, 2007, 10:02:32 » |
|
demet akalın (ıyk)
|
|
|
|
|
|
kIr kAlBiMi gÖnlÜn olSuN Al hERşEyİ GöZüN dOySuN ŞiMDi bAşKaLaRıNıN KoLLaRıNDaYIm bUdA SaNa kApAk olSuNnNN.... HaYaT HiçBiR iNsaN İçİn aĞLamaYa DéğMéz,ZaTéN aĞLaMayA déğér iNSAn aĞLaTmaz..SéN yİnédé aĞLaMak İsTiYorSAn BaSıNı DiK TuT kİ gÖZyASLaRın aĞLaTaN KaDar aLÇaLmasıN..!!!
YaNlıZlıK, aDıNı bİlE bİlmEdİğİm bİr yAbAncIyDı; BuGüNleRdE iSe oNuNla bErAbEr uYaNıyOruZ.
|
|
|
kurbaga
tu-ce
Süt
|
 |
« Yanıtla #176 : Kasım 10, 2007, 16:39:26 » |
|
hande yener ıyyy 
|