|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 06, 2006, 21:43:12 » |
|
ters beyn teşekkür ederim not: bak bende banu alkannın bütün şarkılarını hiç sevmiyorum tam gıcık kadın yawşarkıları da kendide !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 06, 2006, 22:02:14 » |
|
yıldız tilbe duyunca arkama bakmadan kaçarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arwenundomiel
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 06, 2006, 22:50:32 » |
|
ben robie williams a toptan gıcık oluorum merly manson mudur nedir o herifi bulduum yerde gebertecem  okadar dierleri kendi çaplarında işlerini yapıolar saygı sonsuz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IncurabLe
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 06, 2006, 23:29:52 » |
|
ben en çok şu yeni çıkan şarkıcıların şarkılarından nefret ediom bi de şu sapık şarkılardan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2006, 01:06:54 » |
|
euheuh walla ben adına şarkıcı denmeyecek şarkıcı bozuntularını sölemicem, hepsine hepimiz gıcık oluorz zate  normal şarkıcılardan en çok mfö-sarı lalelere gıcık oluorm bi türlü ısınamadm ona yaw. bunun dışında teo-şebonun en güzel hikayemi en en en en gıcık olduklarımın başında gelir hemde şeboma rağmen. yabancılardan ise jessica simpsonın sölediği tüm şarkılara we justinin son şarkısına wede şu g.t bacak göstermek dışında bi atraksiyonu olmayan yabancı rap şarkılarına da gıcık oluorm...
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 07, 2006, 17:44:20 » |
|
petek dinçöz ün ve eminem(buna özel bi gıcıklığım var) in bütün şarkıları daha vardır ama yaz yaz bitmez 
|
|
|
|
|
|
Now it's burning his hands he's turning to laugh Smiles as the flame sears his flesh Melting his face screaming in pain Peeling the skin from his eyes Watch him die according to plan He's dust on ground what did we learn Children of the Damned~
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 07, 2006, 17:48:57 » |
|
ay evet bi de banu alkan var ya o şarkıcı mı bi kere onu tartışmak lazım.bir de justin'in son şarkısı iğrenç kanal d'nin bir programı var sound wawe die orda duymuştum şarkının melodisinden sözlerine kadar hepsi gıcık.
|
|
|
|
|
|
DaN FaN ClUbEMMA FAN CLUBr/hr shipper
|
|
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Mama don't go, Daddy come home!
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 07, 2006, 22:46:26 » |
|
ben robie williams a toptan gıcık oluorum merly manson mudur nedir o herifi bulduum yerde gebertecem  okadar dierleri kendi çaplarında işlerini yapıolar saygı sonsuz... ıyyyyy yeliz yeşilmen'in elemterefiş ( ) gibisinden bi şarkısı vardı bööö yani  eheheheh ...  aynen
|
|
|
|
|
|
your breath is sweet your eyes are like two jewels in the sky. your back is straight, your hair is smooth on the pillow where you lie. but i don't sense affection no gratitude or love your loyalty is not to me but to the stars above. ~Bob Dylan
|
|
|
hermoniewatson
Süt
Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 08, 2006, 15:55:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 08, 2006, 16:48:16 » |
|
tüm banu alkan şarkılarından nefret ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 08, 2006, 16:57:26 » |
|
ismail yk ve nihat doğan ın şarkılarından ayırt etmeksizin gıcık oluyorum yeliz yeşilmen in elemterefiş i her duyduğumda kadının saçını başını yolasım geliyoo kralda çıkıodu bi ara hala çıkıomu bilmiom allerjim var sana allerjim var die iirenç ötesi bi şarkı tabiki banu alkan,petek dinçöz daa yaz yaz bitmez ama bu kdar yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 10, 2006, 03:17:31 » |
|
banu alkan'ın tüm şarkıları ajdar-çikita muz,nane nane yeliz yeşilmen-elemterefiş ismail yk-tüm şarkıları ayşe hatun önal-çeksene elini bööööö !!!!
|
|
|
|
|
|
There's a hole in the world like a great black pit and it's filled with people who are filled with shit ! And the vermin of the world inhabit it !SiLentGLeaM ^^
|
|
|
|
|
|