|
MeLix
|
 |
« : Eylül 06, 2006, 12:00:55 » |
|
ben en çok bu limillimiley vardı bir aralar hatta eurovisyona katılmıştı ona gıcıktım şimdi ise gülben ergenin laylaylaylalay mıdır nedir ona çook gıcık oluyorum birde pamelanın artık bişeyler yapmak lazım parçasından da nedense bi negatif elektrik aldım  aaa bi dk en önemlisini unuttum KENAN doğulu :S :S :S bütün şarkılarına gıcık oluyorum ( özellikle çakkıdı) peki ya siz ?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2007, 00:08:56 Gönderen: MeLix »
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2006, 12:03:10 » |
|
Aşkım Ajdar ve - ÇİKİTA MUZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ctrl alt ↓
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2006, 12:13:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2006, 13:54:33 » |
|
çikita muuz ve yıldız tilbenin bütün şarkıları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 06, 2006, 14:05:48 » |
|
yaws aslında oturup düşünülürse dinlemeye bile zaman ayırmaktansa boş boş duvara bakmayı tercih ettiğim çok şarkı war  doğru söylüyorsun valla katılıyorum özellikle birde böle mankenler dizilerde oynnuyo,oyuncu oldum die çıkıo sonra,dandirik bi albüm çıkarıyo şarkcı oldum dio vs. ayy sinir oluyorum ya !! örn : demet akalın kalbini mi kırdım affedersin !  ıyyy ben onun kafasını bi kırıcam görcek affetmeyi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 06, 2006, 14:19:00 » |
|
Ya evet Pamela'nın şarkısına ben de acayip sinir oluyorum + Kral Tv'deki birsürü şarkıya da sinir oluyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_elif__
Süt
yalan dostum, aşk diye bişey yok...
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 06, 2006, 15:37:25 » |
|
bi aralar kimin söyledeğini hatırlamıyorum ama "bana da lo lo lo yaparsan artık" gibisinden bi şarkı vardı. ona çok gıcık olmuştum. çakkıdı, afedersin... çok var da şimdi akılma gelmiyo...
|
|
|
|
|
|
 Trio Fan Club Don't cry to me, If you loved me, You would be here with me...
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 06, 2006, 15:38:54 » |
|
bi aralar kimin söyledeğini hatırlamıyorum ama "bana da lo lo lo yaparsan artık" gibisinden bi şarkı vardı. ona çok gıcık olmuştum. çakkıdı, afedersin... çok var da şimdi akılma gelmiyo...
ewet bak o lololo mudur nedir ona bende acayip uyuz oluyorum birde yinedee seeen seeen seeeeeeeen yinede seee-eeeeeeeeeeeeeen sendeenn başkaa kimseyle olmam ki ben ben ben vs. die İĞRENÇ ÖTESİ bir parça hem ağzıma takılıyordu hemde nefret ediyorum ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ginny_Gizem
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 06, 2006, 16:17:44 » |
|
ewet bak o lololo mudur nedir ona bende acayip uyuz oluyorum birde yinedee seeen seeen seeeeeeeen yinede seee-eeeeeeeeeeeeeen sendeenn başkaa kimseyle olmam ki ben ben ben vs. die İĞRENÇ ÖTESİ bir parça hem ağzıma takılıyordu hemde nefret ediyorum ya Çok haklısın.Katılıyorum sana.
|
|
|
|
|
|
Mutluluk her zaman vardır, yeter ki en karanlık anlarımızda ışığı açmayı bilelim.
Ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı benim seni beklediğim kadar. Geçti artık istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni... gelme artık neye yarar
harry&ginny fun club
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 06, 2006, 16:20:46 » |
|
ismail yk'nın tüm şarkılarından nefret ediyorum  hepsi insan nasıl gıcık edilir diye tasarlanmış sanki. 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true... 
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 06, 2006, 17:04:19 » |
|
İsmail YK - Allah B. Versin!! (çüşş nan) ve Diğer İsmail YK klipleri mfö-Sarı Laleler (öğykkk şarkı klipten beter)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|