|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #166 : Mart 31, 2008, 21:30:25 » |
|
Hatırla Sevgili~~Ağla Yaralı Kalbim  Yıldız Tilbe~~İki Kadın Bir Adam  (bu şarkısını dinledikçe ağlıyasım geliyor yoksa yıldız tilbe pek dinlemem)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #167 : Nisan 09, 2008, 00:29:24 » |
|
Dope- DieMFDie ... Sözüm meclisten dışarı ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 00:33:34 Gönderen: Achromatic »
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #168 : Nisan 09, 2008, 00:33:27 » |
|
Peggy Lee - Johnny Guitar
|
|
|
|
|
|
“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #169 : Nisan 11, 2008, 23:09:12 » |
|
The Cranberries - Zombie  söylemeyeyim dedim ama olmuyor.savaşla ilgili bir şarkıyı dinlerken eski sevgilinin akla gelmesi...ilginçç Olabilir yahu belki hep birlikte o şarkıyı dinliyorlardır. Veya öyle bir anısı vardır  Neyse, benimki de Grup Yorum-Gençlik Marşı mesela  Hiç te romantik veya aşk konulu bir şarkı değildir mesela ama hatırlatır bana 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #170 : Nisan 11, 2008, 23:18:09 » |
|
"Adı Bende SakLı" Sezen Aksu :| en sonki sevdiğim kişiyi tamamiyle hatırlatıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #171 : Nisan 11, 2008, 23:36:37 » |
|
The Cranberries - Zombie  söylemeyeyim dedim ama olmuyor.savaşla ilgili bir şarkıyı dinlerken eski sevgilinin akla gelmesi...ilginçç Olabilir yahu belki hep birlikte o şarkıyı dinliyorlardır. Veya öyle bir anısı vardır  Neyse, benimki de Grup Yorum-Gençlik Marşı mesela  Hiç te romantik veya aşk konulu bir şarkı değildir mesela ama hatırlatır bana  Ben de ilginçliğinden bahsediyorum zaten.Baya garip geldi  Şebnem Ferah-Babam Oğlum
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
arwenundomiel
|
 |
« Yanıtla #172 : Nisan 12, 2008, 00:46:33 » |
|
sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir....
=))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #173 : Nisan 22, 2008, 03:32:58 » |
|
Deja-vu - Çok Yalnızım
neredeyse sözler tam uyuyor. ama şuan aslında yalnız değilim. ama ilk zamanlar tam uyuyordu.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2008, 03:33:32 Gönderen: Hey Ho Lou »
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
__geçici__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #174 : Nisan 22, 2008, 06:32:56 » |
|
pinhani -yalandan da olsa < bende bunu sözlerini kendime uygun bulurum ..
84 -son mektup soner arıca -dön gripin -hiç gelme gideceksen :' " -senle yarınım yok ki gitarcı -kabullendim bu ayrılığı 3 doors down - here without you M2M -the day you went away tokio hotel -spring nicht haluk levent şarkıaları ....
..... uzarR ....giderR
neredeyse tüm duygusal şarkılar hatırlatıyor belkide bunun nedeni hayatımda başkasının olmaması .. çünkü bu tür şarkılar dinlediğimde aklıma gelen tüm anılar onunla ilgili ....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2008, 06:35:20 Gönderen: __geçici__ »
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #175 : Nisan 22, 2008, 12:36:31 » |
|
The Cranberries _ Linger Bu kadar uyar hikayeme...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« Yanıtla #176 : Nisan 22, 2008, 20:53:15 » |
|
sezen asku-unut 
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
__geçici__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #177 : Nisan 25, 2008, 01:59:20 » |
|
grup koridor (anemi) - T.A.K
zaman yaraları sarar ya hani.. o acı gittikçe nefrete döner döndürürsün! insan kendini suçlamayı istemez hep karşısındakindedir kabahat artık .. işte bu da öyle en azından hafifletir acımı sen terkettin ben ortadayım senin gibilerin ...
{şarkı * sinir * adrenalin * duman etkisi :S}
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NoohpyT
|
 |
« Yanıtla #178 : Mayıs 02, 2008, 01:30:56 » |
|
önce gerçekten bi aşkım olması lazım buna yanıt vermek için. ama göktandan sen. mor ve ötesi küçük sevgilim şarkıları vardı daha küçükken murat göğebakan ay yüzlüm vardı vay be düşününce neler varmış artık dinlemiyorum bunları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #179 : Mayıs 19, 2008, 00:34:13 » |
|
grup koridor (anemi) - T.A.K
zaman yaraları sarar ya hani.. o acı gittikçe nefrete döner döndürürsün! insan kendini suçlamayı istemez hep karşısındakindedir kabahat artık .. işte bu da öyle en azından hafifletir acımı sen terkettin ben ortadayım senin gibilerin ...
{şarkı * sinir * adrenalin * duman etkisi :S}
hahaha süper yaaws allah seni benimde sanırım badem-sen ağlama
|
|
|
|
|
|
But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|