|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #360 : Nisan 06, 2008, 23:50:05 » |
|
hiç sanmıyorum başarılı olacaklarını çünkü onları hiç sevmiyorummmm
bak sen  onları sevmiyormuşsun ya kesin başarısız olurlar 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #361 : Nisan 07, 2008, 00:04:28 » |
|
hiç sanmıyorum başarılı olacaklarını çünkü onları hiç sevmiyorummmm
bak sen  onları sevmiyormuşsun ya kesin başarısız olurlar  aynen katılıyorum sen sevmiyosunya şimdi dicekler madem sevmiyo dereceye sokmayalım  sevmek zornda diilsin ama bu kazanamayacakları anlamına gelmez  nese ben bayıldım  zaten şarkı çok güzel sadece tek korktuum şey türkçe olmasından bi kaybımız olurmu diye ama olmaz heralde yaa  inşallah başarılı oluruz şarkı güzel klipte kalbimiz onlarla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #362 : Nisan 09, 2008, 21:02:24 » |
|
Klip çok değişik olmuş yaa  Ama takıldığım şeye görünü kalitesimi desem,montaj hatası mı desem yoksa youtube videolrından mı kaynaklanıyo bilemicem ama kesin bişey varki klip çekimi çokda güzel değil yani tamam tema güzel ama klip baştan savma olmuş gibi fazla mı aceleye getirilmiş acaba 
|
|
|
|
|
|
She's Beyonce... Twilight
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #363 : Nisan 10, 2008, 04:43:51 » |
|
aslında çok başarılı bir grup başarılı olacaklarına da inanıyorum ama eğer diğer adyaları dinlerseniz fark edersniz gerçekten çok güzel şarkılar var. merak etmeyin rezil olan şarkılarda var izlerken şok olacaksınız bunları buraya nasıl şeçtiler diye http://www.youtube.com/watch?v=xnsPfRdSU0Q
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #364 : Nisan 11, 2008, 23:35:22 » |
|
» mor ve ötesi'nin Eurovision öncesi turne programı ve konserleri şekillendi!
Nisan ayının neredeyse tamamını Avrupa'da bir promosyon turnesi ile geçirecek olan mor ve ötesi, mayıs ayı başında İstanbul'da vereceği birkaç özel konserin ardından ayın ortasına doğru Eurovision için Belgrad yolcusu olacak. Bu turneye ve 'Deli' şarkısına özel bir blog sitesi de önümüzdeki günlerde yayında olacak. Turne programının şimdilik kesinleşen tarihler ve rotaları şöyle:
14-15 Nisan: Athina, Yunanistan / 16-17 Nisan: Tiran, Arnavutluk / 18-19 Nisan: Üsküp, Makedonya / 21-22 Nisan: Lizbon, Portekiz 5-6 Mayıs: Kiev, Ukrayna / 7-8 Mayıs: Bakü, Azerbaycan / 9-10 Mayıs: Tiflis, Gürcistan
Grup ayrıca Eurovisin öncesi İstanbul'da geçireceği son haftada iki tane konser verecek: 1 Mayıs Perşembe: İstanbul Sabancı Üniversitesi (SGM) 3 Mayıs Cumartesi: Garajistanbul (Rock 'N Dark finali). Konserlerle ilgili ayrıntılı bilgi yakında 'konserler' bölümünde olacak.
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #366 : Nisan 12, 2008, 06:09:14 » |
|
Harun Tekin'den müjde geldi Mor ve Ötesi'nin Eurovision için özel sitesi http://www.delirium.fm/ açılmış bulunmaktadır
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #367 : Nisan 18, 2008, 21:31:55 » |
|
paylaşım sitesinde 2. miş...
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #369 : Nisan 19, 2008, 09:31:18 » |
|
ya mor ve ötesini çok seviodum ama bu şarkı çok kötüüüüü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #370 : Nisan 19, 2008, 18:07:07 » |
|
ya yunanistanın şarkısı bizimkinden daha iyii!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
|
 |
« Yanıtla #371 : Nisan 19, 2008, 18:10:12 » |
|
bnce şarkımız gayet güsel.belki 1.olamayıs ama şarkımıs çook güsel.dinledikçe seviliyo 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #372 : Nisan 19, 2008, 22:00:21 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 19, 2008, 22:01:07 Gönderen: derhavril »
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #373 : Nisan 24, 2008, 15:49:10 » |
|
ya mor ve ötesini çok seviodum ama bu şarkı çok kötüüüüü  ya yunanistanın şarkısı bizimkinden daha iyii!!!
ya Allah aşkına bizim sadece oylarla birinci olacağımızı düşünüyor musunuz? türkiye den 70 milyon oy da verse bizi birinci yapmazlar ; dikkat edin birinci olamayız demiyorum' yapmazlar' diyorum
sertap kazandığında siyasi ilişkiler iyiydi de ondan 1. olduk onun şarkısı 'deli' den daha kötüydü bence  Evet bu şarkı Sertap'ınkinden çok daha ii daha çok hakkediyor 1.liği ama o zamnın siyasi ilişkileriyle şimdininki gerçekten bii değil o yüzden 1. olamazsak ya da herhangi bir derece yapamazsak Grubun başarısızlığından ya da şarkıdan kaynaklanmaz bence ki şarkımız çok da iyi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 24, 2008, 15:49:46 Gönderen: illegal »
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
|
|