|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 27, 2006, 23:13:24 » |
|
yalnız o albümdeki en küsel düet manga-deniz özbey (vega)'in söledikleri iz bırakanlar unutulmaz bnce az önce gene dinledim ve bi şarkı nasıl mahvedilir onu iyice kavradım  özellikle şöyle bi bölüm var ki, "ver veeer, ver ateşe ver bizi, ver ateşe evimizi, biziiee, ikimiziiiee" gibi gidiyo. allahııııııımmmmmm.. yaw ojinal şarkı o kadar etkileyici ve duru ki... ama manga tam ortasına etmiş :S ve beni rahatsız ediyor bi şarkının bu kadar bozulması. hatta vega'nın buna nasıl izin verdiğine de hayret ediyorum. "ikimiziee" diye yayık ve iğrenç bi ağızla söylenen bi şarkı nasıl güzel ve içten olabilir? güzel şarkıları bozanların elleri kırılsın, "ikimiziieee" diyen dilleri çürüsün  (dip not: "ikimizieee" derken "ikimizi" demek isteniyor yanlış anlaşılmasın  tabi manga söyleyince "ikimize" olarak da anlaşılabilir. benim itiraz ettiğim nokta, sözlerin klasik rap ağzıyla cıvık cıvık edilerek ucuzlaştırılması, aslında tıpkı ağzını yayarak konuşan çingeneler söylemiş gibi duruyor :S) zewksiz admin  bence de orijinal hali çok bayık  yani onu da sewiorm ama mangalı hali daha ii bence 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 28, 2006, 00:55:51 » |
|
ben mangayı pek sevmiyorum. ondan bu kadar üsteliyorum, kusuruma bakma  ayrıca vega'nın o sade tarzını daha fazla seviyorum cidden. daha samimi geliyo bana :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 28, 2006, 10:09:55 » |
|
Seather & Amy Lee~Broken Teoman & Şebnem Ferah~İki Yabancı
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
|
|
|
|
halfbloodprincess
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 04, 2006, 22:46:31 » |
|
teo- şebnem, ben moody- anastasia, amy lee-seether....
|
|
|
|
|
|
çapulcular fan club sirius fan club mor ve ötesi fan club
|
|
|
|
slny
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 10, 2006, 22:29:13 » |
|
bnc ayben ceza günlerin ağlak sagopa kolera darbe askolera vb
|
|
|
|
|
|
 GüNeŞi KaYbEtTiN dİyE sAkIn GöZlErİnİ kApAmA yIlDıZlArI dA kAyBeDeRsİn SoNrA
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 02, 2007, 20:36:07 » |
|
türkçe şebnem ferah-mor ve ötesi yardım et yabancı linkin park-jay-z numb-encore
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 03, 2007, 19:58:33 » |
|
Seether featuring Amy Lee - Broken we Korn feat Amy Lee - Freak On A Leash Unplugged
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
lost angel
Şeker

¤¤never forget¤never forgive¤¤SkAnDeR kEyNeS!!
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 15, 2008, 17:09:12 » |
|
Teoman&Şebo-En güzel hikayem Linkin Park&Jay_z-Numb bide Teomanla&Kim bilmiyorum Aşk Kırıntısı:) Teoman&GÖKSEL&Ferman-Taş Bebek:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ellie332
Süt
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 18, 2008, 17:46:00 » |
|
maroon 5 & rihanna - if i never see your face again çok hoş bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 18, 2008, 17:58:09 » |
|
Zerrin Özer ~Kenan Işık "Veda.. Sezen Aksu~Özdemir Erdoğan "Küçük bir aşk masalı Levent Yüksel~Sezen Aksu"Karaağaç ve Yine Mi Çiçek..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CarissaMartin
Süt
ÇiLekEş
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 22, 2008, 17:59:08 » |
|
Sezen Aksu&Ceza -Gelsin Hayat Emre Aydın&Gripin-Ben Sensiz İstanbula Düşmanım Ayben&Ceza-Araba Ceza&Sagopa Kajmer-Neyim Var ki
|
|
|
|
|
|
 ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 23, 2008, 14:40:30 » |
|
mor ve ötesi'nin şebnem ferah'la yaptığı küçük sevgilim düeti de güzeldi.sonra yabancılardan simone simons'la kamelot'un the haunting'i, cristina scabbia'yla apocalyptica'nın sos'i.dark tranquillity-tot solisti the mundane and the magic.bunlar geldi aklıma:D
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|