|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« : Aralık 30, 2007, 16:47:32 » |
|
2007 Kazananları Belli Oldu
En iyi Yabancı Kadın Şarkıcı: 1.Avril Lavigne 2.Rihanna 3.Beyonce 4.Fergie 5.Britney Spears
Yılın Müzik Olayı: 1.Avril'in Masstival Performansı 2.Britney Spears'ın yeni albümü 3.Sadece mp3 formatında satılan single'ların satış listelerini ele geçirmesi 4.Souljaboykillem.com fenomeni
En iyi Yabancı Erkek Şarkıcı: 1.Justin Timberlake 2.50 Cent 3.Kanye West 4.Timbaland
Yılın Yabancı Albümü: 1.Good girl Gone Bad-Rihanna 2.The Dutchess-Fergie 3.American Gangster-Jay-Z 4.Blackout-Britney Spears
Yılın Yabancı Şarkısı: 1.Umbrella-Rihanna ft Jay-Z 2.Girlfriend-Avril Lavigne 3.Ready,Set,Go!-Tokio Hotel 4.Hey There Delilah-Plain White T'S
En iyi Yabancı Grup: 1.Tokio Hotel 2.Fall Out Boy 3.Paramore 4.Gym Class Heroes
Yılın Yabancı Video Klibi: 1.Beyonce&Shakira-Beautiful Liar 2.Rihanna ft Jay-Z-Umbrella 3.Tokio Hotel-Ready,Set,Go 4.Justin Timberlake-What Goes Around...Comes Around
En iyi Rock/Metal: 1.Linkin Park 2.Fall Out Boy 3.Tool 4.Funeral For A Friend
En iyi Rap/HipHop: 1.50 Cent 2.Jay-Z 3.Timbaland 4.Kanye West
En iyi Yeni: 1.Amy Winehouse 2.Lily Allen 3.Kate Nash 4.Gym Class Heroes
En iyi Yerli Kadın Şarkıcı: 1.Şebnem Ferah 2.Aslı 3.Göksel 4.Aydilge
En iyi Rock/Metal: 1.Şebnem Ferah 2.Hayko Cepkin 3.Çilekeş 4.Pentagram
En iyi Erkek Şarkıcı: 1.Emre Aydın 2.Hayko Cepkin 3.Yakup 4.Cem Özkan
Yılın Yerli Şarkısı: 1.Emre Aydın-Git 2.Hayko Cepkin-Bertaraf Et 3.Şebnem Ferah-Çakıl Taşları 4.Göksel-Yarabbi Şükür
Yılın Yerli Müzik OLayı: 1.Emre Aydın ve Gripin işbirliği 2.Şebnem Ferah'ın konser DVD'si 3.Hayko Cepkin'in yeni imajı 4.Pentagram'ın 20.yıl konserleri
Yılın Yerli Albümü: 1.Hayko Cepkin-Tanışma Bitti 2.Gripin-Gripin 3.Şebnem Ferah-10 Mart İstanbul Konseri 4.Göksel-Ay'da Yürüdüm
Yılın Yerli Video Klibi: 1.Hayko Cepkin-Bertaraf Et 2.Çilekeş-Siyah 3.DejaVu-Aşk Nereye Kadar 4.Anima-O kadar Mutluyum Ki
En iyi Yerli Grup: 1.Mor ve Ötesi 2.Gripin 3.Çilekeş 4.Malt
En iyi Yerli Yeni: 1.Üçnoktabir 2.TNK 3.Zardanadam 4.Sakin
En iyi Yerli Rap/HipHop: 1.Sagopa Kajmer 2.Raziel Nisroc 3.Sirhot
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 01, 2008, 14:15:38 Gönderen: DeNiZ_MvÖ »
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2007, 17:30:47 » |
|
Hımm hımm. Güzel bir liste. Çekişmeli olacak 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 30, 2007, 17:34:40 » |
|
Yok bunlar kazananlar zaten...
sıralama olarak yazıyor..
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2007, 16:56:15 » |
|
En iyi Rock/Metal: Tool
bi buna sevinebildim. beklediğim bi liste ama hiç kazanılmamış olmasını istediğim bi liste 
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 31, 2007, 18:46:15 » |
|
listeyi pek beğenmedim:[ bir sürü güzel şarkı var 2007 de yapılan ama hiçbiri listede yok.
Fergie Britney Spears'ın yeni albümü Kanye West The Dutchess-Fergie Hey There Delilah-Plain White T'S Paramore Fall Out Boy Kanye West Kate Nash Aydilge Yakup Emre Aydın-Git Hayko Cepkin-Tanışma Bitti Hayko Cepkin-Bertaraf Et Çilekeş TNK Cevap yok:]
|
|
|
|
|
|
Happiness is not on the menu.
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 31, 2007, 21:29:10 » |
|
paylaşım için tşk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 31, 2007, 21:32:08 » |
|
eee kimin avril'ı Girlfriend-Avril Lavigne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+DimpLe+
Şeker

seni kahrolası.. xD
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 01, 2008, 13:20:18 » |
|
dha iisini beklerdm o.o ama 'hey there delilah' a ödül verilmeli =p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 01, 2008, 14:19:26 » |
|
Haykonun birinci seçildiği kategorilerdeki sıralamayı beğenmedim.daha çok hakedenler vardı bence Ayrıca en iyi yerli bayanlarda aydilgenin listede olmasına çok şaşırdım..hiç beklemiyordum
En iyi yerli yenide de sakin çok daha üst sıralarda olmalıydı bence..
Yılın olayı değil hayal kırıklığı olmalıydı bence avril'in masstival performansı
En iyi yabancı grup da Fall out boy ve ardından paramore olmalıydı diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 04, 2008, 17:31:34 » |
|
topio motel süpürmüş kanımca.ee tabi dream her ay bi poster bi çıkartma verirse olacağı da budur
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 04, 2008, 19:25:54 » |
|
topio motel süpürmüş kanımca.ee tabi dream her ay bi poster bi çıkartma verirse olacağı da budur
puhaha katılıyorum berkaycım ama bunlara rağmen sadece tek bir kategoride birinci olabilmişler ayrı mesele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 07, 2008, 17:57:23 » |
|
En iyi Rock/Metal: 1.Linkin Park 2.Fall Out Boy 3.Tool 4.Funeral For A Friend tool'un burda olmasına çok sevindim  sober şarkıları çok güzel
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 07, 2008, 18:26:19 » |
|
Bi kere Şebo aday olduğu bütün kategorilerde 1.liği hakediyodu,hayko gibi bi kıytırığın onu geçmesi çok saçma  LP 1. olmuş o da iyi.. Tşkler listeler için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magicalbronze
Süt
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 07, 2008, 18:35:46 » |
|
kendi açımdan bu isimleri bire indirgedim...En iyi Yabancı Kadın Şarkıcı: 1.Avril Lavigne Yılın Müzik Olayı: 1.Avril'in Masstival Performansı En iyi Yabancı Erkek Şarkıcı: 4.Timbaland Yılın Yabancı Albümü: 1.Good girl Gone Bad-Rihanna Yılın Yabancı Şarkısı: 2.Girlfriend-Avril Lavigne En iyi Yabancı Grup: 1.Tokio Hotel Yılın Yabancı Video Klibi: 2.Rihanna ft Jay-Z-Umbrella En iyi Rock/Metal: 1.Linkin Park En iyi Rap/HipHop: 3.Timbaland En iyi Yeni: 1.Amy Winehouse En iyi Yerli Kadın Şarkıcı: 1.Şebnem Ferah En iyi Rock/Metal: 1.Şebnem Ferah En iyi Erkek Şarkıcı: 1.Emre Aydın Yılın Yerli Şarkısı: 3.Şebnem Ferah-Çakıl Taşları Yılın Yerli Müzik OLayı: 2.Şebnem Ferah'ın konser DVD'si Yılın Yerli Albümü: 3.Şebnem Ferah-10 Mart İstanbul Konseri Yılın Yerli Video Klibi: yok:D En iyi Yerli Grup: 1.Mor ve Ötesi En iyi Yerli Yeni: 1.Üçnoktabir En iyi Yerli Rap/HipHop: gene yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|