|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 25, 2008, 18:48:02 » |
|
Son bir kaç gündür nedense aşırı sık dinlediğim bir grup haline geldi. Hatta başka grup dinlememeye başladım. Halbuki 2-3 şarkısı dışında dinlemezdim  Şimdi ne varsa dinliyorum  What If şarkılarına taktım. Sabah akşam dinliyorum. Low'u da çok değendim. İkisi de X&Y albümünden olmalı.. Hadi yeni albümleri çıksın ama dimi  The Hardest Part'ın klibini herhalde ömrüm boyunca unutmam. O dans eden kadınla adam... Of yani 80 yaşında mı neler. Ben kaç yaşındayım yaptığım bir halt yok 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
|
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 27, 2008, 17:09:45 » |
|
coldplay'e hayat veren güzel insan chris martin.. piyanoyla bütünleşen sesine doyum olmuyor yahu.ancak konu dans edişine gelince işte orda bi durmak lazım.ortaya çıkan görüntü pek hoş olmuyo çünküxD clocks şarkısına bayılır fix you şarkısını severek dinlerim 
|
|
|
|
|
|
~Twenty years them's the breaks for we design a fate we need to concentrate on more than meets the eye x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 24, 2008, 19:14:08 » |
|
Eskiden sırf bir kaç şarkısını bildiğim şimdiyse deli gbi sevdiğim grup  Arıyorum albümlerini bulamıyorum  Çıkardığı albümlerin adlarını bile tam bulamıyorum  Neyse 4 albümü ile yazşıyorum  İçimi açan bir grup *Hatta şimdi dinlerken de son albümünün gizli şarkısını dinliyorum  Death And All His Friends
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
Kate
Süt
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 27, 2008, 15:48:07 » |
|
Severim , şarkıları güzeldir. Chris Martin sesi gerçekten cold geliyor bana  grup adlarıyla özdeşleştiriyorum onu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 02, 2008, 22:17:40 » |
|
demin yeni albumlerinin cikis sarkisini dinledim violent hill mi ne. atiyo da olabilirim. bilmiyorum neden ama sevmedim. diger parcalar guzeldir umarim... neyse, bakacagiz iste... umdugum gibi degildi. bekli cok guzeldir sarki ama ben sevmedim.
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 02, 2008, 22:56:39 » |
|
ooovvv  coldplay  ben nasıl görmedim bu konuyu  severim kendilerini  ama hani 'aayyy şu şarkısına bitiyorum' derler ya öyle değil  çoğu şarkısını dinlerim fazla olmasa da  bilgiler için teşekkürler apple çok tatlıymış  ilginç bi isim ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 05, 2008, 20:05:35 » |
|
Ben Fix you şarkısını çok sevmiştim,diğer şarkılarını pek beğenememiştim.Birde nedense Travis'i çok anımsatmıştır bu grup.
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 06, 2008, 13:41:35 » |
|
Viva La Vida or Death and All His Friends...Bence süper albüm.Bu kadar satmasına şaşmamalı. Özellikle çıkış parçaları Violet Hill süper.
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
nkatinaburtona
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 05, 2008, 16:41:27 » |
|
fazla sevmiyorum.sadece "one i love" ile "talk" şarkılarını seviyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 27, 2008, 20:05:42 » |
|
tüm şarkılarını dinlediğim tek yabancı grup harikalar gerçekten
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 27, 2008, 20:13:14 » |
|
öyle bayılmasamda arada dinlemek güzel oluyor sakinlestiriyor beni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ naz
>>JamesPheLpsFan
Kakao

~ and so the lion fell in love with the lamb
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 06, 2008, 00:11:01 » |
|
'Fix You' en sevdiğim şarkısı 
|
|
|
|
|
|
kimse "seni" benden çok sevemez aşkım! JamesPheLps.. 
ÖLümüne James PheLps Aşığı! ~ Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi ~ Twilight Hayran Klübü Üyesi ~ Gossip Girl Hayran Klübü Üyesi~ yazan bir yazar [Fred & Jane - Bir Aşk Hikayesi]
|
|
|
|