|
|
|
|
|
MyNaMeİsDanTe
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2006, 20:12:39 » |
|
Blue-Fly By
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2006, 20:17:19 » |
|
The Beatles-Here,There and Everywhere The Beatles-I'm Only Sleeping Green Day-American Idiot Blink 182-I Miss You Keane-everybody's Changing Keane-Somewhre Only we Know amma çok varmış  daha var onlarıda sonra yazayım 
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
matmazel
Josephine
Kakao

BmHs**
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 05, 2006, 20:26:41 » |
|
black eyed peas ın sarkılarını bıkmadan dinlerim özellikle: don't phunk with my heart pump it let's get retarded
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bells_lestrange
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2006, 22:37:10 » |
|
Evanescence'ın birçok şarkısı ama öncelikler şunlar sanıırm: my immortal broken tourniquet ımaginary haunted solitude forgive me missing taking over me farther away thoughtless eternal field of innocence so close hello sweet sacrifice weight of the world lithium snow white queen good enough the only one bi de memories, angels ve enjoy the silence var mayın tarlasını unutmamak gerek 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2006, 20:24:49 Gönderen: bells_lestrange »
|
|
Nightwish Hayran Kulübü
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2006, 22:40:58 » |
|
Tek tek yazmayayım da isim olarak vereyim yoksa 2 sayfayı işgal edebilirim  Within Temptation, Evanescence ve Nelly Furtado'nun tüm şarkıları... Korn, Metallica, Lordi, Linkin Park bazı şarkıları ama şu sıralar en çok üstte yazdığım şarkıları dinliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 05, 2006, 22:41:39 » |
|
Imogen Heap - Hide And Seek Something Wicked This Way Comes Joseph Arthur - Honey And The Moon The Click Five - Baby I'll Take My Chances With You Within Temptation - Ice Queen Within Temptation - Memories Evanescence - My Last Breath Evanescene - My Immortal Evanescence - Everybody's Fool
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 25, 2006, 22:04:57 Gönderen: Öykücüq »
|
|
|
|
|
|
HermionesDream
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 05, 2006, 22:55:19 » |
|
Black Eyed Peas-don't punk with my heart Blue-fly by Hilary Duff-wake up " -beat of my heart ve sagopa kajmerin bütün şarkılarını bıkmadan dinlerim özellikle de kendime sarılır donarım
|
|
|
|
|
|
 Üç şeyden emindim.. Birincisi Edward bir vampirdi..İkincisi ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı kanıma susamıştı..Üçüncüsü ise koşulsuz ve geri dönülemez bi şekilde ona aşık olmuştum.. Twilight.*
|
|
|
|
Glanhelmion
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 07, 2006, 00:14:21 » |
|
Yok..Çünkü dinlediğim şarkılar ruh halime göre deişio..mutluyken depresif bi şarkı çıkarsa dinlemem.o an için kesmez beni..
|
|
|
|
|
|
± Punk's Not Dead ±
|
|
|
|
halfbloodprincess
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 08, 2006, 10:19:07 » |
|
daniel powder-bad day, the crannberries- zombie, 3 doors down- here without you
|
|
|
|
|
|
çapulcular fan club sirius fan club mor ve ötesi fan club
|
|
|
!pé£k
!p€k
Şeker

●Ξ̲̅̅İ̲̲̅Ξ●Ξ̲̲̅̅PΞ●Ξ̲̅EΞ●Ξ̅KΞ● ỉρєκ <<. *-_-*
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 08, 2006, 20:59:33 » |
|
bu aralar;;;;
emre aydın afili yanlızlık
sizede tavsiye ederim harika bir şarkı en az 20 kere dinledimm ve hala dinliyorum bıkmadannnn!!!!!
|
|
|
|
|
|
SeRkAn ŞeNaLp !!!รєгкคภ şєภคlק Ŧยภ ςlย๒!!! тüякüz ∂σğяυуυz αηтι-єммα¢ιуιz @n!mé GaRfİeLd fAn ,cLuB Bir davetiye verdiler bugun elime, okuda gör dediler seni seveni. Okudum ağladım, inanamadim.. Senindi o davetiye, benim ismim yerine baska isim yazılmış, altina bekliyoruz diye imza atılmış, üstüne bekliyoruz diye Kalp kazılmış, DAYANAMAM gelirsem ben o düğüne.. Gözyaşlarım benden olsun sana hediye..!!!!:'(       
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 08, 2006, 21:07:22 » |
|
afili yannıslık demein bana berbat bi şarkı.nese son zmnlarda evanescence lacrymosa hello missing ve haunted a takmış durumdaım gerçi bütün şarkıları öle de bunlara taktım ruhsal hal deişiklii işte.
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
anita blake
½ Tuğçe ½
Kakao

kan prensesi
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 08, 2006, 21:46:29 » |
|
lordi,night wish ve within temptation ın bütün şarkılarını bıkmadan dinlerim.  withinden.. see who I am,dark wings,deceiver of fools,never ending story ve world of make believe i tavsiye ederim süper şarkılar.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 12, 2006, 22:56:14 Gönderen: anita blake »
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 08, 2006, 21:57:56 » |
|
Linkin park - hepsi Anathema - Angelica - a dying wish - judgement - Deep - one last goodbye My dying bridge - she is the dark Sepultura - city of dis
Daha baya vardır sıkılmadan üstüste dinleyeceğim şarkılar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 13, 2006, 08:11:17 Gönderen: Wizard »
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|