Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 06:32:06  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Başlık açmadan önce okuyun yoksa günah benden gidecek! [Odamızın Kuralları!]  (Okunma Sayısı 2347 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« : Nisan 09, 2006, 18:02:18 »

Arkadaşlar aslında böle bi başlık açmak çok hoş deil ama o kadar yanlış we gereksiz açılmış başlık war ki bu konuyu açma gereği hissettim.

• Öncelikle kurallar konmadan çok önce açılmış başlıklara (son günlerde açılmış olanlar dşında ama) dokunmadığımı belirtmeliyim. Ama yine de baştan yanlış açılmış olması yanlış dewam etmesi gerektiğini belirtmez. O başlıkları açanlardan ricam her ne kadar "ben sewiorm, siz sewiomusunuz" tarzında açmış da olsalar sonradan birtakım bilgiler eklemeleri. Bunun için msj editleme özelliği forumlarımızda mewcut Göz Kırpan
  • Nese kurallarımıza gelince. Bi çok başlıkta (hatta dier forumlarda da) görmüşsünüzdür. Site yöneticileri olarak, şu grup hakkında düşünceleriniz neler, şu şarkıyı/şarkıcıyı sewiomusunuz tarzındaki başlıklara müsamağa göstermeden çoğunlukla direk kilitliyoruz. Bu hem bizim için hem de sizin sewdiğiniz şarkıcı/grup/şarkıları konuşamamanız açısından kötü bir durum. Bu yüzden rica ediorz bir başlık açarken kendi fikirlerinizi we ufak çapta bile olsa bazı bilgileri açılış msjınıza ekleyin. Böyle olunca hem forumumuz kirlenmemiş oluo, hem başlık kilitlenmio, hem de insanların daha çok ilgisini çekio inanın.
  • Dielim ki kurallara uymayan bir başlık açtınız we kilitlendi, bu demek değildir ki o konu bir daha hiç konuşulmayacak. Eğer aynı konuyla ilgili siz (weya başka bi üye de olabilir) kurallar çerçewesinde yeni bir başlık açarsa bu konu o başlıktan dewam edebilir we kilitleneni sileriz.
  • Diğer bir kural da başlık açmadan önce arama yapmak. Aynı başlıklardan bikaç tane olması da yine forumu kirleten en büyük etkenlerden biri. Bu nedenle üşenmeyin we lütfen bir başlık açmadan önce o başlık önceden açılmış mı die bakın. Ama mesela o şarkıcı ile ilgili başlık war ama ben tek bi şarkısıyla ilgili başlık açıcam die düşünmeyin. Sonuçta o şarkı da şarkıcıyla ilgili bir özellik we tek bi başlık içine yazılmalı. Böyle olmadığı takdirde o başlığı kilitleyeceğimizden emin olabilirsiniz Göz Kırpan
  • Forumdaki "Şu anda ne dinliyorsunuz", "Üsttekinin dinlediği müzik hakkında yorum yap" tipi başlıklar, tıpkı gewezedeki konular gibi msj sayınızı artırmanız için konulmuş başlıklar deildir, onlara çok yazarak msj sayımı artırırım die düşünmeyin. Geweze gibi bu başlıklar da belli aralıklarla temizlenio, we zaten msj sayınız düşmüş olacak ister istemez.
  • Son olarak... Bu sdce bizim forumumuza özgü deil, genel bir kural ama yine de belirtmek istedim. Forumumuzda elbette eğlenicez, sohbet edicez, geyik yapcaz ama lütfen bunun dozunu fazla kaçırmayalım. Tek kelimelik weya "ben de aynen katılıorm" türü msjlar yazmayalım. Sonuçta forum hepimizin we bunu güselleştirmek de bizim elimizde

Ben yazmak için bu kadar uğraştım, umarım siz de bnm yazmak için gösterdiğim özeni okumak ve uygulamak için gösterirsiniz Göz Kırpan Yalnız belirtmeliyim ki bu başlığı açtıktan sonra bunlara uymadan hareket edenlere artık müsamağa göstermeyeceğim we sonunda uyarı dahi alabilirsiniz, söylemedi demeyin Göz Kırpan Başlığı da kilitlemiorm ki herkes özgürce yorumunu weya fikrini yazabilsin. Eğer başka görüşleriniz weya bnm aklıma gelen şeyler olursa da onları maddeler olarak eklerim. Herkese iyi eğlenceler Gülümseyen

edit: aklıma bişi daha geldi bu bi kural deil ama bi öneri. Şarkı Sözleri başlığına bi kerede birden fazla şarkı sözü yazcaksanız mümkünse bu şarkılar aynı msjın içinde olsun her şarkı için ayrı ayrı msj atmayın olmasmı =)
« Son Düzenleme: Mart 09, 2007, 18:47:02 Gönderen: Sanguine » Logged

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Başlık açmadan önce okuyun yoksa günah benden gidecek! [Odamızın Kuralları!]
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 06:32:06 »

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2006, 23:32:42 »

Aman Allahım!! Kendimi bir Kuram okumuş gibi hissettim yada felsefik bir materyal Kahkaha Bölede yazılmazki ceketim olsa düğmesini ikilerdim şimdi Kahkaha

Evet şaka ve gırgır bir yana bence iyi yerlere parmak basmış ve üyelerimizden ricam bunların gözardı edilmemesi..

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 09, 2006, 23:40:28 »

Çok mu ağır dille yazmışım yahuu fazla sert görünmemek için forumda her zmn kullandığım kısaltmalı yazımı bile deiştirmedim, smileyler fln kullandım aaa Dil Çıkaran

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 09, 2006, 23:44:45 »

Ben çok ağır değil çok güzel yazdığını anlatmaya çalışmıştım Dil Çıkaran

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 09, 2006, 23:46:11 »

Tşk ederim cnmsss umarım herkes böle düşünür de uygular bu kuralları Dil Çıkaran (gerçi uygulamaları kendi lehlerine ya nese tehdit kısmına geçmim Sırıtan )

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 09, 2006, 23:54:01 »

ya ben bilerek açık bırakmıştım birilerinin önerisi olursa yazsın fln die ama madem burda geyik yapar durumuna geldik en iisi kilitlemek haklısın. Fikirleri olanlar özel msjdan ulaşsınlar bana...

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2007, 18:47:43 »

Bugün we muhtemelen yarın son derece uzun saatlerimi harcayarak Müzik odasındaki başlıkları temizleyip başlıkları grup- şarkıcı isimlerine göre düzenlicem, başlık adlarından garip simgeleri çıkartıcam we aramada hemen bulunur hale getiricem. Ancakkk.... eğer bundan sonra tek bir kişinin bile arama yapmadan aynı şarkıcı için başlık açtığını görürsem hiç bir uyarı yapmadan bir süreliğine müzik odasına yazmasını engelleyeceğim. Eğer bir daha bir daha tekrarlarsa da müzik odasına yazmalarını tamamen kaldıracağım. İçeriksiz, aynı şarkıcılar, müzik olayları için açılmış bi ton başlığı görmekten içime baygınlık geldi artık. Bu başlığın kilidini de açıorm ki, bu konuda yorumlarınızı alayım. Mesaj yazması engellenenleri de bu başlıktan yazacağım, merak eden açar bakar..

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 09, 2007, 18:56:07 »

ya aslında sadece gereksiz konu açanları değil gereksiz mesaj yazanları da engellemelisin bir süreliğine Örneğin, pop başlığında rap hakkında konuşanları, şebnem ferah başlığında Orhan Gencebay konuşanları gibi. Tek seferde değil elbette, uyarıdan sonra. Bu da gereksiz konu kadar rahatsız ediyor insanı. Tabi ben de geçende varolan bir konuyu açmıştım ama benim aramam sonuç veren iki başlık vardı Eurovision 2007 ve Eurovison şarkımız belli oldu. İkisine de uygun olmadığını düşündüğüm için böyle yapmıştım. Ama bu son uyarıdan sonra, artık yapmam. Sonra engellenirim falan neme gerek Gülümseyen

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 09, 2007, 19:03:15 »

Merak etme o 1001 adet Eurovision başlıklarını da yıl isimlerine göre düzenleyip birleştiricem
Diğer fikrine gelince, önceki tüm msjları incelemem imkansız ama siz alakasız msjlar gördüğünüzde bana pm yoluyla bildirebilirsiniz. Weya moderatöre bildir butonunu da kullanabilirsiniz tabi ki Gülümseyen

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

ANAHİTA
Süt
*

zeus.helios@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2007, 11:39:35 »

ÇOKKKK DİYALEKTİKKKKKKKK Bİ YAZI OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Terleyen OKUYANA KADAR TER ATTIM Gülümseyen

Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Haziran 24, 2007, 16:06:53 »

ben bir şey soracağım.Fantastic Abi şu anda ne dinliyorsunuz bölümünün kapatılacağını söyledi veya söylemedi(last fm.de olmayanlar için) Terleyen
yani Last fm.de açıklama yapılmış ama son olarak hangi karara varıldı Acayip

The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river

Forever and ever!!
Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 25, 2007, 22:19:45 »

Yaw yok kapatılacak demedi Kahkaha Sadece modası geçti kimse kullanmaz artık Last.fm warken dedi ama elbette ki açık kalacak başlık sonuçta herkes last.fm kullanmıyor Kahkaha

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Aralık 24, 2007, 05:04:23 »

erkek olamdıgım ve takmadıgım halde
az kalsın kravat ılıklıyordum
genede ugrasmıssın elıne saglık

*BARIŞ AKARSU,AZAZEL,METALLİCA.AMON AMARTH,KORN,SLİPKNOT,EVANESCENCE dinleyicisi*]

*LOST,HEROES VE NİP-TUCK İZLEYİCİSİ*

HAYATTA PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALAN TEK ŞEY SEVGİDİR.KALBİNİZDEN SEVGİYİ HİÇ EKSİK ETMEYİN....B@RI$ AKARSU
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: