|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #166 : Temmuz 12, 2008, 21:25:53 » |
|
ona herşey yakışır yeşile boyasa bile (neyse şaka) çok sewiom hastaasııııyıııım 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #167 : Temmuz 13, 2008, 11:36:56 » |
|
hastası falan değilim ama şarkıları güzel ayrıca tüm bu resimleri on ton makyajla bu halde makjajsız halini gördüm tanıyamadım yani kısacası makyajsızken korkunç rezilin biri.Bunun dışında evlendikten sonra pop yapmaya başladı girlfriend falan ama ondan önceki şarkıları hoş
|
|
|
|
|
|
AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR
|
|
|
|
emma___iremm
|
 |
« Yanıtla #168 : Temmuz 14, 2008, 10:33:07 » |
|
arkadaşlar biliyor musunuz avril terazi burcu bende terazi burcuyum.ben avrilı çok beğeniyorum
|
|
|
|
|
|
BANA BİR SÖZ VERDİN YİNE GELİRİM DİYE SEN GELMESEN BİLE BEN GELİRDİM.SANA Bİ ŞARKI YAZDIM SÖYLERSİN DİYE BENİ HİÇ UNUTMAMANI İSTEDİM ... YALAN DAN DA OLSA
|
|
|
AsEE
Süt
|
 |
« Yanıtla #169 : Temmuz 22, 2008, 23:30:56 » |
|
avrilin sex kasedini biliyosunuzdur herhalde kendisi çekmiş ve biri nete sızdırmış bundan sonra nefret etiim o kdr iğrençtiki öğğğykk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #170 : Temmuz 23, 2008, 00:08:39 » |
|
Öff Dedikodu olamaz mı ? Bir komploya kurban gitmiş olamaz mı ? Hadi diyelim komplo değil. Kime ne kardeşim ? Kariyeri yerinde , şarkıları güzel. O onun skandalı , onun sorunu Bize ne , bana ne ? (farklı bir çıklama geliştirmem gerek kaçtır böyle dolanıyoruz )
Bence Avril'ın eski şarkıları daha güzeldi. Tarzını bozdu. Şimdikiler güzel değil mi ? Güzel. Ama eski olanlar çok başkaydı. Losing Grip , Complicated , Fall To , I'm With You , Nobody's Home , Don't Tell Me ve Let Go şarkıları en sevdiğim şarkıları.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss.lavigne
Şeker

Live together, Die ALONE!
|
 |
« Yanıtla #171 : Temmuz 23, 2008, 15:33:23 » |
|
çook seviyorum hem de delicesine bütün şarkılarını ayrı ayrı seviyorum
bnce yeni hali de en az eski hali kadar güzel
|
|
|
|
|
|
why should i care? cause you weren't there when i was scared i was so alone...
|
|
|
|
Shahla
|
 |
« Yanıtla #172 : Temmuz 26, 2008, 11:30:23 » |
|
AVRIL LAVIGNE SEVIYORUM DELICESINE
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür. Sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim. Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim. Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim.
(Emre Aydin)
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #173 : Temmuz 26, 2008, 12:46:45 » |
|
Eski halini tercih ederim  ha şu anda da güzel şarkıları yok mu? var. ama bence bir nobody's home , bir don't tell me kadar olamaz bence. Sarışınlığına gelirsek  güzeldir sarı iyiyidir yiyidir  . eh bi sarışın olarak savunurum rengimi  . Neyse bence başarılı ama eskiden daha iyiydi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e_dan
Süt
-_-DaNiEl -_-EdA
|
 |
« Yanıtla #174 : Temmuz 26, 2008, 20:41:11 » |
|
dinliormm ama okdar çok sewmiorm ama güzel şarkı yapıor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #175 : Temmuz 31, 2008, 13:38:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #176 : Temmuz 31, 2008, 13:44:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #177 : Ağustos 10, 2008, 19:21:27 » |
|
Nefret ediyorum bi parçası bile mi güzel olmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #178 : Ağustos 14, 2008, 14:15:13 » |
|
çoooooooook seviorum bu kızı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|