|
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #76 : Nisan 06, 2008, 14:39:40 » |
|
WC sagolsun yanı fıyatı hıc ınıcek gıbı degıl zerre oynamıyo pıslık.  (WC diyince tuvalet gibi oldu lan pes insan bunları da düşünür albüm yaparken)
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #77 : Nisan 06, 2008, 17:04:54 » |
|
bana cult taaaa ne zaman önce hediye olarak gelmişti fiyatını bilmiyırdımm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #78 : Nisan 06, 2008, 18:21:10 » |
|
ben dün imza günü olduğunu unutmuşum  arkadaşım gitmiş imzalatmış albüm bi de gösteriyo filan acı çektim  Eicca'yla sarılıp fotoğraf da çektirmiş çok fena kıskandım yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NoohpyT
|
 |
« Yanıtla #79 : Mayıs 02, 2008, 01:56:16 » |
|
seviyorum bu grubu ben metal müzik yapan bütün grupları seviorum galiba:P bittersweet şarkıları çok güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #80 : Mayıs 02, 2008, 04:01:42 » |
|
Yeni dinlediğime inanamıyorum bu şarkılarını  Ruska ! bayıldım resmen ve sanki bazen bazı şarkılara "İşte!" dersiniz ya ben de onu buldum şuan ki "İşte!" dediğim şarkı  Çok güzel çok...
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
antimos
|
 |
« Yanıtla #81 : Haziran 04, 2008, 21:23:40 » |
|
yaaaa bayılıom bu gruba ama benim çellomun sesi böle çıkmıo 
|
|
|
|
|
|
ÖLÜLER ASLA ÖLMEZ
NEDEN HEP KÖTÜ KARAKTERLER KAYBEDİYOR??? BİRAZ DA ONLAR YENSİN. TOM VE JERRY DE TOM, HARRY POTTER DA VOLDEMORT(SAYGIDEĞER EFENDİMİZ), ŞİRİNLERDE GARGAMEL, POKEMON DA ROKET TAKIMI, RED KİT DE DALTONLAR, SYLVESTER VE TWEETY DE SYLVESTER, HUGO DA CADI SİLA KAZANSIN ! ARTIK YETER BU GİDİŞE BİR DUR DİYELİM. NEDEN HEP İYİLER KÖTÜLERİ REZİL EDİYOR! BİRİNİN KAFASINA PİYANO DÜŞER, BİRİ UÇURUMDAN YUVARLANIR, BİRİ YAKALANIR, BİRİNİ HAPİSHANEYE TIKARLAR VE BENZERİ !!ARTIK ONLAR DA YENSİN!!
|
|
|
Kate
Süt
|
 |
« Yanıtla #82 : Haziran 28, 2008, 22:36:30 » |
|
o çello sesi yokmu  dinlediğim çoğu şarkısı sözsüz ki zaten sözler benim için anlam ifade etmiyor  sözlü dinlediklerimden biri I don't care
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #83 : Temmuz 03, 2008, 20:08:44 » |
|
Apocalyptica ya bayılırm son suetlernı kaçırmayınnn super otesi hepside
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #84 : Temmuz 05, 2008, 20:03:27 » |
|
ben de bayılırım bu gruba,bazı şarkılarını dinledim ve dinlediklerimin hepsinden beğenmediğim olmadı.
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #85 : Ağustos 10, 2008, 23:35:12 » |
|
Sandra Nasic le birlikte olan parçalarına ölürüm biterim taparım 
|
|