|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #153 : Haziran 01, 2008, 22:39:43 » |
|
obaa harika resimler bunlar süper  fazlası geleceğe benzio akmaya başladılar..  resimler için saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #154 : Haziran 01, 2008, 22:46:03 » |
|
Yeğenimin yorumu aynen aktarıyorum.  ''öfff bu Malfoy da büyüdükçe ne kadar tatlı oluyooo öleee yahuuu.'' kih kihh.haklı yahuuu.Ama ben halaaa Snapeeee diye sayıklıyorummm
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
chudleycannons
Süt
zonko
|
 |
« Yanıtla #155 : Haziran 02, 2008, 09:56:20 » |
|
ya ben şu çatı katında oturduklarına bayıldım orda olmak için neler vermezdim:):)ama dierleride harika resimler!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #156 : Haziran 02, 2008, 16:27:25 » |
|
son resimde arkası dönük olan kim çıkaramadım  diğeri snape biliom ama  süper resimler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #158 : Haziran 02, 2008, 17:21:28 » |
|
ilk resme bayıldımm  süpermiş ya çok saol  malfoy da fena deil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #159 : Haziran 04, 2008, 15:50:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #160 : Haziran 05, 2008, 18:48:29 » |
|
resimler çok güzel, malfoy u izlemek harika olucak
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #162 : Haziran 05, 2008, 19:16:59 » |
|
3. resimde harry nin elindeki melez prens in iksir kitabı sanırım deel mi amma büyümüşler yaa!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #164 : Haziran 05, 2008, 19:33:05 » |
|
ona çok yakışıyor ama..
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|