|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 16, 2008, 17:56:57 » |
|
Fleuru görmek isterdim ama görmeyeceğimizi tahmin etmiştim  zaten filmleri kısaltıp duruyorlar fleur sahnelerinin olmaması normal o yüzden
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 16, 2008, 18:09:25 » |
|
iyice saçmaladılar artık ordan kırp burdan kırp ne kaldı bence baştan hiç çekmesinler olsun bitsin yani hiç problem diil o son sahne olmalıydı kucaklaşmaları fln
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
handike_1996
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 17, 2008, 20:03:26 » |
|
yaaa en güzel sahneler çıkmış ne anlamı kaldı o zaman hem 5. filmde kesik kitaplarını okumak hiç ii diil arkadaşlar hayal kırıklığına düşüyonuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Warwick Avenue
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 19, 2008, 15:42:45 » |
|
David Yates'in nasıl bi hödük olduğunu burda görüyoruz Tamam hadi bunu kestin, başka ne ekleyeceksin ki oraya? Zaten MP o kadar uzun bir kitap değil. Yine üçlünün iç bayıcı konuşmalarını koyar, biz de ruhumuzu teslim ederiz. Ne güzel ne hoş. Şahsen Emma Watson'ın araya serpiştirilmiş, Yeşilçam klasiği gibi (-yüzü kameraya dönüp, kaşları çatıp, alnı saniyede 500 kere titreştirerek yaptığı eylem) sahneleri yeterince boğdu beni ZAY'da, eğer bu da böyle olursa yakarım kendimi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rose cullen
Süt
"It will be as if I'd never existed."
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 19, 2008, 15:48:16 » |
|
Clémence Poésy'nin filmde yer alamamasının sebebi aynı zamanlarda başka bi filmde oynaması da olabilir. IMDb'ye bakarsanız hala post-production olarak geçiyor "La Troisième partie du monde". Ah ulen bitsede izlesek artık Herşey bir yana Fleur'u hep sevmişimdir,keşke oynasaydı bu filmdede. Şahsen 4. film bittiğinde kendimi bu filmde olacağını düşündüğüm için avutmuştum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2008, 15:49:22 Gönderen: rose cullen »
|
|
• these violent delights have violent ends, and in their triumph die, like fire and powder, which, as they kiss, consume.• 
|
|
|
|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 25, 2008, 12:01:50 » |
|
yyyyyyaaaaaaaaaaaaaa fitilsiz film mi olurrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adasu
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 25, 2008, 13:12:00 » |
|
valla ya fitlsiz film mi olur
|
|
|
|
|
|
THE CİTY İS İMPOSSİBLE TO LİVE İN WİTHOUT YOU!!!
|
|
|
|
_LİLY_
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 25, 2008, 13:26:16 » |
|
David Yates'in nasıl bi hödük olduğunu burda görüyoruz Tamam hadi bunu kestin, başka ne ekleyeceksin ki oraya? Zaten MP o kadar uzun bir kitap değil. Yine üçlünün iç bayıcı konuşmalarını koyar, biz de ruhumuzu teslim ederiz. Ne güzel ne hoş. Şahsen Emma Watson'ın araya serpiştirilmiş, Yeşilçam klasiği gibi (-yüzü kameraya dönüp, kaşları çatıp, alnı saniyede 500 kere titreştirerek yaptığı eylem) sahneleri yeterince boğdu beni ZAY'da, eğer bu da böyle olursa yakarım kendimi  Walla aklımdan geçeni söylemişsin. Kesilikle katılıyorum. kesip kesip duruyorlar sonra abuk subuk sahnelerle dolduruyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 25, 2008, 21:07:23 » |
|
David Yates'in nasıl bi hödük olduğunu burda görüyoruz Tamam hadi bunu kestin, başka ne ekleyeceksin ki oraya? Zaten MP o kadar uzun bir kitap değil. Yine üçlünün iç bayıcı konuşmalarını koyar, biz de ruhumuzu teslim ederiz. Ne güzel ne hoş. Şahsen Emma Watson'ın araya serpiştirilmiş, Yeşilçam klasiği gibi (-yüzü kameraya dönüp, kaşları çatıp, alnı saniyede 500 kere titreştirerek yaptığı eylem) sahneleri yeterince boğdu beni ZAY'da, eğer bu da böyle olursa yakarım kendimi  +1
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
claire boonie ashley
Süt
claire-charlie ginny-harry
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 04, 2008, 21:16:56 » |
|
yaa çook önemli yerleri silmişler inanmıyorumm yaa...jo hiç birşey diyemiyomu:?? 
|
|
|
|
|
|
C:\Documents and Settings\x\Belgelerim\Resimlerim\normal_autograph01.jpg
|
|
|
|
|
-nYmPhAdORANA-
Süt
-CaRpE DiEm-
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 05, 2008, 09:45:41 » |
|
yaa çook önemli yerleri silmişler inanmıyorumm yaa...jo hiç birşey diyemiyomu:??  aynen ya bu kadına hiç bişe sormuolar hiç danışmıolar yhada hiç sesini çıkarmıo!!(david yates'den nefret ediorumm)
|
|
|
|
|
|
BİrgÜn Sİyah Renge Sor Hep Karanlik İÇİnİ Yakar Bembeyazdim Kİrlendİm TaŞlandim Yuhlandim Bİttİm BİrgÜn Al Sancimi Çek GÖr!..sİnmİŞ İÇİne KapanmiŞ AĞlar Bİr Var Bİr Yok Bedenİm. Tercİhİmde Hakkim Yatar
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 18, 2008, 17:17:29 » |
|
yaaa niye yok öf omaz ki nekadar bölüm çıkarıyolar bööle film ola ola yarım saat olcak hrld
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|