|
ßusra210
|
 |
« : Şubat 09, 2008, 20:00:34 » |
|
Sizce Melez Prensin galası Türkiyede olurmu? biraz saçma oldu ama ben yapcaklarını umuyorum. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2008, 20:52:01 Gönderen: ßusra210 »
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2008, 20:59:23 » |
|
bence de olabilir...geçen sefer oldu ve güzel tepki aldılar hatta bu sene trionun gelmesini bekliorum  inşş...
|
|
|
|
|
|
...Love...  S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
|
|
|
|
KaranlıkLord
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2008, 21:04:55 » |
|
bence de olabilir...geçen sefer oldu ve güzel tepki aldılar hatta bu sene trionun gelmesini bekliorum  inşş... aynen :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2008, 21:08:45 » |
|
Olsuuuuun. Olsun.  Yani umarım olur hatta hepsi gelsin  Geçen sefer gidemedm bu sefer yapıırım kapıya ama 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2008, 23:31:17 » |
|
gelsinler hatta uzun süre kalsınlar hatta ben onlara kalcak yer bulurum, yemek yaparım  özellikle rup gelsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2008, 23:35:15 » |
|
olabilir.olursa üçlüde gelsin. en azından üçlüden bi tanesi(rupert)gelsinde  sevinelim bea
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2008, 23:45:47 » |
|
5.cide geldiler 6.cıda gelmezlerse saçmalarlar  ne o bir gelip bir gelmeyeceklermi? zaten şunun şurasında 2 film kalmış  gerçi kasıma kadar bizim ülkenin hali ne olur ama neyse bu konunun tartışması burada değil bu arada niye bu kadar kızdım ben de bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2008, 00:14:39 » |
|
Umarım haksız çıkarım ama geleceklerini sanmıyorum 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2008, 00:36:19 » |
|
istanbulda yaparlar sanki başka şehir yokmuş gibi...zaten zannetmiyorum öle bişi olduğunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2008, 00:43:01 » |
|
Hayır, bu sefer olmaz.
Zaten gelseler de gitmem o insan selinin arasına muhtemelen tek bir fotoğraf için yapmam öyle birşeyi.
|
|
|
|
|
|
“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2008, 00:51:17 » |
|
gelsinler bak busefer kesin gidicem tabi oyuncular sevdiğim oyuncular olursa=)
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2008, 02:32:48 » |
|
Bu sefer geliceklerini sanmıyorum açıkçası  (inşallah yanılırım) Geçen sefer filmin en son çıktığı ülkelerden biri olduğumuz için geldiklerini sanıyorum.Onda da topu topu 3 oyuncu gelmişti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2008, 02:36:49 » |
|
Öf ya James ve Oliver geldi ve gidemedim kafamı duvarlara vurmaktayım. Gerçi gitsem ne olacak ki James'le evlenip balayı için Venedik'e falan mı gidecektik sanki... -_-'
|
|
|
|
|
|
“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri
|
|
|
|