|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 02, 2008, 15:03:43 » |
|
gelsinler ya kapımız her zaman açık yeterki gelsinler özellikle rupert ve emma bide izmir e gelseler çok iyi olur
evt yha keşke gelseler ama ist.e gelsinler ona da razıyım 
|
|
|
|
|
|
Kırıklarını aldırdım kalbimin, Zırhımı çıkarttım astım portmantoya Güzel vücutlar, boş suratlar Benimse yenmiş tırnaklarım titrek ellerim var... Teoman Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #46 : Mart 05, 2008, 12:29:22 » |
|
türkiye de olması temennisi ile fikrim yoq
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 12, 2008, 15:17:07 » |
|
olursa giderim ama zanetmem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 13, 2008, 22:31:10 » |
|
ay keşke gelsinler börek açarım onlara bir şarkı vardı öle. misafir ol gel bana börekler acarım sana param pulum yok ama kalbim vuruktur sana:Dhehe süper yaw.ilk geldiklerinde ben diyarbakırdaydım inşallah bu sene gelirler ve görürüm:D
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 16, 2008, 13:28:59 » |
|
umarım olur valla ne diyeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 17, 2008, 20:11:47 » |
|
olsun ya hatta emma bize gelsin (bizim eve )  lütfen yanlış anlamayın tanışmak maksadında bizde 1 ay kadar kalabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
destiny_123
|
 |
« Yanıtla #52 : Nisan 20, 2008, 00:11:31 » |
|
olabilir niye olmasın ki  ? cennet gibi ülkemiz londra dan ne eksiğimiz var? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #53 : Nisan 26, 2008, 22:49:58 » |
|
bella bonnie evanna emma veya rup2tan herhangi biri gelirse kesin giderim yani daha dorusu gitmeyi çok çok isterim ama gidebileceğimide sanmıyorum açıkçası . hem bu galalar mesela geçen seneki nerede yapılmış? istabulda mı? öyle bile olsa kesin bize uzak biryerde olur ve hayatta göndermezler beni ama ben kaçar giderim bi şekildeee.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiseva
Şeker

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!
|
 |
« Yanıtla #54 : Mayıs 05, 2008, 23:31:30 » |
|
gala olabilir ama beklediğimiz oyuncular gelir mi bilemem yani imkansız gibi görünüyor bi emma ya da rupert'in gelmesi..
|
|
|
|
|
|
NasıL oLuyoR..? Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 10, 2008, 15:53:52 » |
|
hiç sanmıyorum geçen sene filmin çıkış tarihinde bir gecikme olduğu için Türkiye'de gala yapıldı ve oyuncular geldi ama bu sene belki film bizde Avrupa ülkelerinden daha geç çıkarsa olabilirde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #56 : Mayıs 10, 2008, 16:22:05 » |
|
Türkiye'yi ziyaret eden hp oyuncularının memnun kaldıklarını biliyoruz. Neden olmasın ki. Bence olur
|
|
|
|
|
|
Acı üstüne acı Kan üstüne kan Kayna kazanım kayna Yan ateşim yan…
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #57 : Mayıs 10, 2008, 19:12:45 » |
|
gala olabilir ama beklediğimiz oyuncular gelir mi bilemem yani imkansız gibi görünüyor bi emma ya da rupert'in gelmesi..
Hatırlatayım; Rupert, son anda Z.A.Y. Türkiye Galası'na gelmekten vazgeçmişti.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
RiotGirl.
|
 |
« Yanıtla #58 : Mayıs 10, 2008, 20:29:00 » |
|
Olsuuuuun. Olsun.  Yani umarım olur hatta hepsi gelsin  Geçen sefer gidemedm bu sefer yapıırım kapıya ama  Damla!!! hemen gideriz :] ama gelmezler :/ o kadar avrupa ülkesi var burayı seçeceklerini hiç sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
times square couldn't shine as bright as you.
|
|
|
|
ginny hhr
|
 |
« Yanıtla #59 : Mayıs 19, 2008, 11:17:01 » |
|
haha ben bu gala ya gelen george ve fred + cho arkilerimizi ak merkezde görmüştüm hahaha ne şans yaws  ama gelirse gary ve ya helena da gelsin yaws onlarında bir yüzünü görek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|