Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 03:32:16  

Anket
Soru: Sizce Melez Presin galası Türkiyede olurmu?
olabilir neden olmasın? - 56 (62.2%)
Bence bu sefer yapmazlar. - 27 (30%)
Fikrim yok. - 7 (7.8%)
Toplam oy: 90

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizce Melez Prensin galası Türkiyede olurmu?  (Okunma Sayısı 1587 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

The Resurrection Stone

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2008, 10:56:30 »

Bence büyük ihtimalle gelecekler ve ikizler veya herhangi biri dışında üçlüden bir kişinin (bu kişi büyük ihtimalle Rupert olacak) geleceğini düşünüyorum; zaten Rupert da son anda (neden olduğunu bilmiyorum) gelmekten vazgeçmişti; bu sefer geleceğinden eminim; kısaca gala olur ve ilk galada bulunan oyuncu kadrosuna eklemeler de yapılır.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sizce Melez Prensin galası Türkiyede olurmu?
« Eklendi: Temmuz 07, 2008, 03:32:16 »

_özge_
Kakao

There's nothing that you can not do!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 10, 2008, 20:49:19 »

bence olmaz yani keşke olsa tabi ama  Kararsız
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2008, 20:50:59 Gönderen: _özge_ » Logged
rowena rawenclaw
Kakao

BPM Hayran Kulübü

luna_lovegood@windowslive.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Şubat 10, 2008, 23:20:48 »

bence geçen yıl geldiler, bu yıl da gelirler. ama bu sefer üçlü gelsin Sırıtan gidemesem bile gelmelerine sevinirim Gülümseyen
purple_92
Süt
*

Weasley İs Our King!!

phoenix.of.immortality@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : Şubat 11, 2008, 23:29:11 »

ya siz bilmiyosunuz galiba zaten açıklama yapılmıştı;

ne kadar ilgi olduğunu bilmiyorlardı, o yüzden başrol oyuncuları gelmediler. diğerleri geldi. eğer iyi bir tepki olursa gelecek filme üçlü gelecek dediler.

iyi bi tepki oldu ama
Harry_hayranıyız
Süt
*

Hermione, asla yanılmaz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 11, 2008, 23:50:22 »

Bu konu hakkında uzun bir fikir alışverişi yapabiliriz.
Geçen sene gelenleri ben zaten o karakterleri pek sevdiğimi söyleyemem,hem üzülmeme,gıcık olmama neden oldular.Neyse,ülkemiz pek iyi durumda olmadığından yine favori üçlümüzün geleceğini sanmıyorum.Gelmesini isterim tabii ki ama galaya gidemeyeceğim için muhtemelen kim gelirse gelsin içim içimi yiyecektir o ayrı.Ama şöyle bişey var ki üçlü gelirse (sanırsam gala biletle oluyor,o konuda cahilim biraz) fiyatları çok yüksek olacaktır,o yüzden ben diyorum ki gelseler bile biz keyfini çıkaramayacağız Ağlayan.Zaten üçüncü filmin ilk galasa çekilen yerde değil Tokyo'da yapılmıştı.İlk olduğun için galiba üçüde oraya gitmişti,yanlış bilgi edinmediysem.
Ben gidebilseydim ve üçlü gelseydi,elimde posterim kalemim giderdim o fırsatı bir daha yakalamak zor olur elbet.Ama bir de imza isteyecek kadar yakınına gidebilecek miyiz oda var ve benim İngilizce'm kötüdür imza isteyemem onlarla işaret dili konuşurum:)yani başka çarem yok... Bense sizlerden çok küçüğüm şunun şurasında daha 4.Sınıfa gidiyorum  Utanmış . Yanlız bunu okuyanlardan bir ricam var beni 4'e gidiyorum diye küçümsemeyin.Bu en nefret ettiğim şeydir..!Nasıl Harry,Cho'ya kendi binasında olmayan birine sevgi duyduysa işte öyle... Sarılan
Harry_hayranıyız
Süt
*

Hermione, asla yanılmaz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Şubat 11, 2008, 23:52:41 »

O yüzden ilk isteğim Londra'ya gitmek...
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

The Resurrection Stone

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Şubat 11, 2008, 23:56:22 »

Bu konu hakkında uzun bir fikir alışverişi yapabiliriz.
Geçen sene gelenleri ben zaten o karakterleri pek sevdiğimi söyleyemem,hem üzülmeme,gıcık olmama neden oldular.Neyse,ülkemiz pek iyi durumda olmadığından yine favori üçlümüzün geleceğini sanmıyorum.Gelmesini isterim tabii ki ama galaya gidemeyeceğim için muhtemelen kim gelirse gelsin içim içimi yiyecektir o ayrı.Ama şöyle bişey var ki üçlü gelirse (sanırsam gala biletle oluyor,o konuda cahilim biraz) fiyatları çok yüksek olacaktır,o yüzden ben diyorum ki gelseler bile biz keyfini çıkaramayacağız Ağlayan.Zaten üçüncü filmin ilk galasa çekilen yerde değil Tokyo'da yapılmıştı.İlk olduğun için galiba üçüde oraya gitmişti,yanlış bilgi edinmediysem.
Ben gidebilseydim ve üçlü gelseydi,elimde posterim kalemim giderdim o fırsatı bir daha yakalamak zor olur elbet.Ama bir de imza isteyecek kadar yakınına gidebilecek miyiz oda var ve benim İngilizce'm kötüdür imza isteyemem onlarla işaret dili konuşurum:)yani başka çarem yok... Bense sizlerden çok küçüğüm şunun şurasında daha 4.Sınıfa gidiyorum  Utanmış . Yanlız bunu okuyanlardan bir ricam var beni 4'e gidiyorum diye küçümsemeyin.Bu en nefret ettiğim şeydir..!Nasıl Harry,Cho'ya kendi binasında olmayan birine sevgi duyduysa işte öyle... Sarılan

Galayı ne yazık ki biletli yapmadılar, arayıp bilet ayırmayı düşünüyordum ama bu haberi alınca sadece dışarıda imza almakla yetinebildim; ayrıca onlardan imza istemek için konuşmana gerek bile yok; ben de alıştırma yapıyordum evde ama oraya gittiğimde zaten onlara doğru herhangi bir şeyi uzattığında, onların imzaladığını gördüm; yani galaya gelirsen (bilet konusu dışında) zorluk yaşamazsın, umarım bu sefer gala olursa, biletleri de parayla satılır; çekilişle 6-7 yaşındaki çocukların girmesine izin verilmez.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

harrypotter98
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 12, 2008, 19:50:46 »

%0 sıfır şansı bile oyk ist olması için
:d
beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Şubat 13, 2008, 10:39:49 »

Sizce Melez Prensin galası Türkiyede olurmu?
biraz saçma oldu ama ben yapcaklarını umuyorum. Alkış
çok beklersin sen Dudaklarını Mühürlemiş
purple_92
Süt
*

Weasley İs Our King!!

phoenix.of.immortality@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Şubat 13, 2008, 16:50:49 »

olur da abazanlar giderse, rahatsız ederlerse çok üzülürüm ya..

bide vize verilmiyor ingiltere tarafından türklere, belki onlar da gelmezler.. Üzgün
hermi elif
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Şubat 13, 2008, 18:15:28 »

Bnc bu sefer yapmazlar ama bnd olmasını isterim tabi ama galanın Türkiye de yapılacağını sanmam.Ben bu filmin galasının Türkiye de olmamasına çok üzülmem açıkçası fakat 7. filmin galası mutlaka Türkiye de olması lazım bnc yani nede olsa son film

Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan
Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan
Gerçeçi arıyorsan
Eğer sözler değil kealbe inan
Birgün gerçekten
Sadece gerçekleri duymak istiyorsan
Kalp seni daima gerçeğe götürecektir
Daima buna inan
beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Şubat 14, 2008, 18:34:36 »

türkiyede hayatta yapmazlar buraya da yazdım işte görüyosunuz.galayı yaparlarsa bana nanik yapma serbesiyetini size veriyorum.
ßusra210
Süt
*

g_busra_210@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Şubat 14, 2008, 18:45:28 »

Sizce Melez Prensin galası Türkiyede olurmu?
biraz saçma oldu ama ben yapcaklarını umuyorum. Alkış
çok beklersin sen Dudaklarını Mühürlemiş
5. filmi ysptılarsa bunuda olma sansı var Gülümseyen ayrıca o kadar hyrn var asıl gelmezlerse ayıp hem gala için ing gitmek bana sacma geliyor.Sonucta türkiyedende az cok para kazanıolar işler ine gelsinler ben niye gideyim.

Der_Meister
Kakao

Te quiero puta!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Şubat 14, 2008, 18:48:14 »

Yaparlar

Komm her, bleib hier
Wir sind gut zu dir...

Şöyle beni alıntılayıp mantıksız mesajlar yazmayın! Fikrinizi yazın konuyla alakalı, benim yaptığım gibi! Burada bana değil başlığa cevap vermek için varsınız!
armo
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Şubat 14, 2008, 23:05:36 »

olabilir gerçi buranın nesi eksik ki burda yapılmasın

hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: