|
ßusra210
|
 |
« : Şubat 09, 2008, 20:00:34 » |
|
Sizce Melez Prensin galası Türkiyede olurmu? biraz saçma oldu ama ben yapcaklarını umuyorum. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2008, 20:52:01 Gönderen: ßusra210 »
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2008, 20:59:23 » |
|
bence de olabilir...geçen sefer oldu ve güzel tepki aldılar hatta bu sene trionun gelmesini bekliorum  inşş...
|
|
|
|
|
|
Kusursuz dost arayan dostsuz kalıyorsa, kusurlu dostum olacağına boşver kalayım yaya...
|
|
|
|
KaranlıkLord
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2008, 21:04:55 » |
|
bence de olabilir...geçen sefer oldu ve güzel tepki aldılar hatta bu sene trionun gelmesini bekliorum  inşş... aynen :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2008, 21:08:45 » |
|
Olsuuuuun. Olsun.  Yani umarım olur hatta hepsi gelsin  Geçen sefer gidemedm bu sefer yapıırım kapıya ama 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!  Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't let you torture me so sweetly. Now I can't let go of this dream. I can't breathe but I feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And I've completely lost myself, and I don't mind. I can't say no to you.
|
|
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2008, 23:31:17 » |
|
gelsinler hatta uzun süre kalsınlar hatta ben onlara kalcak yer bulurum, yemek yaparım  özellikle rup gelsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2008, 23:35:15 » |
|
olabilir.olursa üçlüde gelsin. en azından üçlüden bi tanesi(rupert)gelsinde  sevinelim bea
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2008, 23:45:47 » |
|
5.cide geldiler 6.cıda gelmezlerse saçmalarlar  ne o bir gelip bir gelmeyeceklermi? zaten şunun şurasında 2 film kalmış  gerçi kasıma kadar bizim ülkenin hali ne olur ama neyse bu konunun tartışması burada değil bu arada niye bu kadar kızdım ben de bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2008, 00:14:39 » |
|
Umarım haksız çıkarım ama geleceklerini sanmıyorum 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2008, 00:36:19 » |
|
istanbulda yaparlar sanki başka şehir yokmuş gibi...zaten zannetmiyorum öle bişi olduğunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2008, 00:43:01 » |
|
Hayır, bu sefer olmaz.
Zaten gelseler de gitmem o insan selinin arasına muhtemelen tek bir fotoğraf için yapmam öyle birşeyi.
|
|
|
|
|
|
I cant see the end of me My whole expanse I cannot see I formulate infinity And store it deep inside of me...
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 10, 2008, 00:51:17 » |
|
gelsinler bak busefer kesin gidicem tabi oyuncular sevdiğim oyuncular olursa=)
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2008, 02:32:48 » |
|
Bu sefer geliceklerini sanmıyorum açıkçası  (inşallah yanılırım) Geçen sefer filmin en son çıktığı ülkelerden biri olduğumuz için geldiklerini sanıyorum.Onda da topu topu 3 oyuncu gelmişti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2008, 02:36:49 » |
|
Öf ya James ve Oliver geldi ve gidemedim kafamı duvarlara vurmaktayım. Gerçi gitsem ne olacak ki James'le evlenip balayı için Venedik'e falan mı gidecektik sanki... -_-'
|
|
|
|
|
|
I cant see the end of me My whole expanse I cannot see I formulate infinity And store it deep inside of me...
|
|
|
|