hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #75 : Kasım 05, 2007, 02:27:53 » |
|
büyük ihtimal baya kısaltırlar yine umarım önemli sahneleri koyarlar heyecanla bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #76 : Aralık 25, 2007, 22:29:21 » |
|
olsun tabe yha bnce shu ana kdr ki en qüzel film gof tu cunkuu KORKUNCHTUU!!! özellike ölüm yiyenlerim ve LORD'umun olduqu yerler  bncede korkutucu olsun yaw!!!! lordumun çocukluğunu görcess ne güsel!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #77 : Aralık 28, 2007, 16:19:46 » |
|
Eğer Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi gibi kısacık olursa hiçbir şeye benzemez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severus_fan
Süt
Aşkım...Severus...
|
 |
« Yanıtla #78 : Aralık 29, 2007, 02:10:18 » |
|
oha daha çok war bn sabredemem o kadar bee!!!!! 
|
|
|
|
|
|
●ѕєνєяυѕ_ѕηαρє● Herkes bir gün gerçek galibin kim olduğunu anlayacak....!
Müthiş bir feryat duyuldu Harry Snape'in yüzünün kalan birazcık rengini de kaybetttiğini gördü... Bu bana acı werio....
Halbuki onun hiç bir suçu yokken... Kara gözleri faltaşı gibi açılırken ,yılanın dişleri boynunu delerken,büyülü kafesi itip kendinden uzaklaştırmayı beceremezken,dizleri bükülürken yüzü giderek bembeyaz kesildi yere düştü...Severus Snape ölmüştü...
Seni çooooooooook sewiorum Severusss! Aşığım sana Severus !!!! Severus & İrem
|
|
|
|
|
Kiraz
Şeker

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR
|
 |
« Yanıtla #80 : Ocak 01, 2008, 15:04:31 » |
|
okudum kesinlikle romantik komedi biraz da macera olcak ama tabi nasıl işlerler bilemem
|
|
|
|
|
|
PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
|
|
|
|
|
|
F-G Weasley
|
 |
« Yanıtla #82 : Ocak 03, 2008, 15:40:06 » |
|
Yönetmen David Yates yerine başka biri olsaydı eminim çok güzel ve aksiyon dolu bi film olurdu.Umarım Yates yanıltır beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #83 : Ocak 04, 2008, 11:11:05 » |
|
bence biraz ürkütücü olur o kadar çok korkunç olucağını sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #85 : Ocak 23, 2008, 18:16:12 » |
|
Bence korkutucu değil hüzünlü olacak... o kadar alıştık ki dumbledore a kaybetmek acı veriyor... ama yine de biraz ürkütücü olabilir 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #86 : Ocak 25, 2008, 16:07:41 » |
|
kesmezseler süper olur ama keserler o yüzdeen kararsızım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #87 : Ocak 27, 2008, 15:42:13 » |
|
en önemli sahneleri çıkarmışlar gaunt lar olmadan film den ne anlıcağımızı bekliolar anlamadım.Yüzüğü de artık kuyumcudan alırlar herhalde
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #88 : Ocak 28, 2008, 11:33:23 » |
|
Zamanında çok hayal kırıklığına uğramış biri olarak  gerçekten kararsızım hiç bir fikrim de yok.. 
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #89 : Ocak 28, 2008, 11:56:03 » |
|
en önemli sahneleri çıkarmışlar gaunt lar olmadan film den ne anlıcağımızı bekliolar anlamadım.Yüzüğü de artık kuyumcudan alırlar herhalde
yaa olamaz olmıcakmı gaunt lar hep böyle yapıolar zaten zay da öyleydi  bnce de biraz ürkütüüc olabilir o yüzden sınır getirirler ama bnce en fzla +13 olur ztn +16 fln olursa bn kaçak girerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|