CLuBb
Süt
Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 14, 2006, 18:03:30 » |
|
bence bu filim dünyada ağlatma rekoru kıracak (bu ara ben daha yeniyim hepinize merhabalar)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 17, 2006, 17:14:08 » |
|
bende çok ağlıycam galiba dumbinin ölüm sahnesinde çünkü kitapta okurken ağlamıştım..
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
e_pack
SİNEK
Şeker

CIGA
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 17, 2006, 18:05:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
Just one last dance, before we say goodbye...
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 22, 2006, 10:11:07 » |
|
ben kararsızım  hem daha zayoldaşlığı bile çıkmadan biraz şaçma olmuş öyle olduğunu sanmıyorum biz yorum yapıyoruz burda  inşallah bu sefer sınır koymazlar ve de korkunç ötesi olur
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 26, 2006, 11:06:52 Gönderen: yagmurarik »
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...
Feridun Düzağaç
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 22, 2006, 21:34:03 » |
|
walla sınır koymaları iyi oldu bence.inşallah bundan sonrakilrede koyarlar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smyrnaxeum
Süt
Kahve Bahane hp Şahane
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 22, 2006, 21:38:19 » |
|
12 midir 13 müdür o kalsında daha çok yükseltmesinler.hatta dumbinin ölümünü küçüklerin de izlemesi için biraz daha indirebilirler.bide sahne eklesinler,snape avada kedavra yapmadan önce crucius yapsın  (ya ben biraz fazlamı kötü düşünceliyim yoksa bana mı öyle geliyo  )
|
|
|
|
|
|
Sihirli Günler Baylar ve Bayanlar,Saygılar
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 25, 2006, 23:32:35 » |
|
eğer kitaba sadık kalırlarsa korkutucu ve ağlatıcı bi film olur
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 27, 2006, 10:23:27 » |
|
melez prensi düşünmek için erken karasızım nası olur bilemiorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 27, 2006, 11:53:10 » |
|
melez prensi düşünmek için erken karasızım nası olur bilemiorum
hemde çok erken 2008 kasım  bu tarihe kadar kim öle kim kala 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 27, 2006, 12:45:30 » |
|
2008 kasım  bu tarihe kadar kim öle kim kala  vallah yani o yüzden bunları konuşmak için erken umarım ii bi film olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyph
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 31, 2006, 18:22:17 » |
|
12 midir 13 müdür o kalsında daha çok yükseltmesinler.hatta dumbinin ölümünü küçüklerin de izlemesi için biraz daha indirebilirler.bide sahne eklesinler,snape avada kedavra yapmadan önce crucius yapsın  (ya ben biraz fazlamı kötü düşünceliyim yoksa bana mı öyle geliyo  ) sen fazla kötü düşünceli değilsin aslında ben de onun gibi bişey olmasını istiyorum. böyle düşünenler sadece dumbledore'u o halde kızranırken görmedikleri için merak ediyorlar (en azından ben böyleyim)
|
|
|
|
|
|
I am not afraid to keep on livinq. I am not afraid to walk this world alone…
|
|
|
|
Salazar Slytherin
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 31, 2006, 19:05:21 » |
|
ama güzeldir bence rowling ne yapsa güzeldir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 07, 2006, 16:55:25 » |
|
ya bence sonlarda kopucaz böle aalamaktan ama neblyim yaaa çok çok güsel oolmasını istiyorum o kdr beklicez yani?
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
dan_i_zel
izel_ksk
Süt
kahve bahane HARRY POTTER şahane
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 13, 2006, 23:02:31 » |
|
daha çok erken daha 5, flimi bile çıkmadı bn karasızım