|
EniyiBilen
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 10, 2007, 14:06:33 » |
|
kesmezler inşallah
|
|
|
|
|
|
Brughtofthegreeneyeschildrenforyou
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 11, 2007, 19:02:41 » |
|
ya kusura bakmayın ama oha artık o sahneyi de çıkarırlarsa film biter <.<kitapta o sahneden başka birşey yok nerdeyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
william wallace
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 11, 2007, 19:08:45 » |
|
ßencede çok harika bi kitap değildi o sahneyi çıkacaklarsa çekmesinler daha iyi
|
|
|
|
|
|
M€M€NT0 M0Rİ!.!
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 13, 2007, 18:47:04 » |
|
ya kusura bakmayın ama oha artık o sahneyi de çıkarırlarsa film biter <.<kitapta o sahneden başka birşey yok nerdeyse  kersinlikle katılıyorum!!!!  hadi 5 i yolunmuş tavuğa çevirdiler  ama yine başka şeyler vardı da azıcık toparladı bunda tek olaylar kitabın son yeri oraları da keserlerse !!!!!!!! tutmayın beniiiiiiiiii  ( zaten 5. kitaptan çok dah az bir kitap ayıptır yaw !, )
|
|
|
|
|
|
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti. "Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."* Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara *  Saving people, haunting things, family business * Twilight 
|
|
|
|
serdarMan14
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 21, 2007, 16:15:44 » |
|
ya evet kestin mi cacıktan hıyarı çıkarmış oluyorsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daphne
Süt
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 21, 2007, 17:54:16 » |
|
bnce david yates salağı bunu yapar ondan beklerim keşke 3. filmn yonetmenı(adıjnı unttm ) oceksee:((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 21, 2007, 17:55:19 » |
|
kesmesinler ya off hep maçları fln kesiolar zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
purple_92
Süt
Weasley İs Our King!!
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 24, 2007, 20:57:28 » |
|
bence diğerlerini kessinler savaş kalsın  ama varya ginny'le harry'nin ilk öpücüğünü keserlerse..... Anti-David Yates klup kurarım yaa :@
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 28, 2007, 23:46:17 » |
|
Valla 5.filmi ve David Yates'i düşünürsek benim pek ümidim yok savaş sahnelerinin kesilmemesi ile ilgili...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 28, 2007, 23:46:57 Gönderen: seval_hp »
|
|
|
|
|
the witch
Süt
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 29, 2007, 20:33:44 » |
|
ama varya ginny'le harry'nin ilk öpücüğünü keserlerse..... Anti-David Yates klup kurarım yaa :@
ginny ile harry nin öpücüğünü kessinler bence hiç fena olmaz hani.dan i o halde görmeye kaç dk dayanabilrim bilmiorum çünkü. ama savaş sahnesi de kesilrse direk seti kapatsınlar yani.ne anlamı kaldı o zman filmin. bence anti - david yates klübünü kurmakta geciktik. bu kaçıncı haber filmle ilgili;kese kese bişey kalmadı ortada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 30, 2007, 20:38:18 » |
|
ya izLemek istemeenLer için ayrı göstersnLer sinemada biz 3 saat de izLeriz yetrKi en öNemLi yerLeri kesip batırmasınLar fiLmi!!  
|
|
|
|
|
|
~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~
~ Twilight ~
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 14, 2007, 19:59:56 » |
|
kesemeselerde 2 film yapsalar ne güzel olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 15, 2007, 13:40:05 » |
|
kesecekler bnc kesemeselerde 2 film yapsalar ne güzel olur
nerde o günler
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 04, 2008, 15:14:19 » |
|
Keserler siz hiç merak etmeyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucy_went
Geri döndü, aşık <3
Kakao

ßuğra ßeßeğim <3
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 04, 2008, 20:22:52 » |
|
eğer david yates o güzelim savaş sahnesini keserse gidip kapısına dayanırım seti basarım  !!! zaten Zay'ı da kese kese bi hale sokmuşlar bunu da yaparlarsa helal yani nediim  ??
|
|
|
|
|
|
Kaçıyorum buralardan, çok uzaklara gidiyorum. Karanlıktan kurtulup aydınlığa gidiyorum !! Herşeyi bırakıp, seni düşünerek gidiyorum . . . Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!! Asla ! Aşığım işte aşık ! ! Seviyorum Lan Seni (SLS) Yavaşça eğiliyorsun dudaklarıma. Çok geçmeden karşılık veriyorum öpüşüne. Vücut ısın akıyor dudaklarımdan vücuduma. Dayanamayıp tutunuyorum sana. Belimden tutup çekiyorsun kendine beni. Elin buklelerimin arasında dolaşırken öpüşümüz yavaşlıyor ve duruyor... <3
|
|
|
|