|
avada_kadavra
|
 |
« : Ekim 27, 2007, 11:16:20 » |
|
Ben düşünüyorum ki kesecekler çünkü şimdiye kadar hepsini kestiler...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 07, 2007, 21:15:59 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
dere
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2007, 17:52:26 » |
|
kesmesinler ya filmi mahvediolar bütün güzellik orda zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2007, 18:08:48 » |
|
Ya inşallah kesmezler.Hayır kese kese sapa dönüyor filmler sonra 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2007, 21:48:07 » |
|
YAV ZATEN 6. DA 5.KADAR SAVAŞ SAHNESİ YOK ama genede en azından hipogrif olayı falan gösterilmeli bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 29, 2007, 22:34:06 » |
|
inşallah kesmezler kitapta çok fazla heyecanlı bi olay savaş kaçış fln yok zaten fırtınadan önceki sessizlik gibi olduğundan ama sonu çok önemli.. en güzel sahnelerden birisi orası kesmesinler..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2007, 22:35:29 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 30, 2007, 14:27:09 » |
|
yaw inşallah kesmezler  6.katap yani 5.ye göre daha az sayfası ama yönetmenlerin işi belli olmuyoo.flimleri kestikleri için kitapları olumak daha zevkli ve doyurucu. 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 05, 2007, 01:08:55 » |
|
bence 5 kadar olmaz çünkü melez prens o kadar kalın bi kitap deil ama felsefe taşını bile kestiklerine göre bunu hadi haydi kesecekler ben hala yönetmen David Yates olursa ii olmaz görüşündeyim David Yates 5. filmi batırdı böyk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busra16
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 05, 2007, 01:10:44 » |
|
keserler onlar beklerim yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 05, 2007, 12:42:45 » |
|
ya zaten kitap kısa filmi 3 saat yapsınlar kesmesinler kese kese bi hal oldular zaten :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 05, 2007, 12:47:39 » |
|
ben ilk filmi izlediğimden beri, filmlerin en az 3 saat olması kanısındayım! adamlar artık kitaptakilere uymayıp, kendi kafalarından yapıyolar filmleri! neyi düşünüyorlar anlamıyorum, anlayan varsa sölesin 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 07, 2007, 21:40:38 » |
|
ama burdaki savaş çok önemli burayı kesemezler.
|
|
|
|
|
|
Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 07, 2007, 21:50:29 » |
|
kesmeseler süper olur ama hepsini olmasada kescekler bide ben şeyi anlamıyorum önce emek harcayıp ugrasıp çekiolar sonrada kesiyolar yav madem kesceniz çekmeyin cık cık cık...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
albus-severus
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 09, 2007, 04:42:45 » |
|
ya kesilmesini istemezdim ama savaş baya uzun yane.hepsini koyamazlar.kesin keserler.keşke olsa.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|