|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2008, 21:27:06 » |
|
Türkiye de de bvarmı böyle ip yumakalrı acaba  Yoktur heralde  Herkesin saçalrı değişik çıkmış  Anneanneme söyleyimde iplerini yurtdışından siperiş etsin artık 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 12, 2008, 21:34:19 » |
|
fitil olabilir  Fleur Delecour yani  ya da merope gaunt 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 13, 2008, 03:50:42 » |
|
hö  yumağın üstünde hp'nin ne işi var 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 13, 2008, 22:07:30 » |
|
ya luna ya cho bence
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 13, 2008, 22:12:54 Gönderen: armo »
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 14, 2008, 03:18:28 » |
|
luna ya süper ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 14, 2008, 05:41:06 » |
|
o kişinin kim olduğunu çözemedim ama o yünlerden istiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 14, 2008, 18:26:50 » |
|
Evet arkadaslar uzun arastirmalarim sonucu konuyu acikliga kavusturuyorum  Resimdeki kiz Ginevra Molly Weasley (Ginny)  Resimler bize tanidik gelmedi cünkü hepsi Melez Prens filminden (!) Kaynak isterseniz BurdanIlk haberdeki "Ginny" yazisina tiklayarak resme ulasabilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 14, 2008, 21:45:04 » |
|
Evet arkadaslar uzun arastirmalarim sonucu konuyu acikliga kavusturuyorum  Resimdeki kiz Ginevra Molly Weasley (Ginny)  Resimler bize tanidik gelmedi cünkü hepsi Melez Prens filminden (!) Kaynak isterseniz BurdanIlk haberdeki "Ginny" yazisina tiklayarak resme ulasabilirsiniz  teşekkürler nevracım  bu arada öff harry çok tipsiz yhaa nerde eski dan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

vecihiiiiiiim benim
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 26, 2008, 15:39:22 » |
|
hp yünlerimi.bi yaşıma daha girdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 26, 2008, 17:02:38 » |
|
Bende bu yünlerden istiyorum Evet arkadaslar uzun arastirmalarim sonucu konuyu acikliga kavusturuyorum  Resimdeki kiz Ginevra Molly Weasley (Ginny)  Resimler bize tanidik gelmedi cünkü hepsi Melez Prens filminden (!) Kaynak isterseniz BurdanIlk haberdeki "Ginny" yazisina tiklayarak resme ulasabilirsiniz  Tahminim Ginny'di ve doğru çıktı. Resimde Ginny'nin Harry'den uzun olması onun bir an Lily olduğunu düşündürmedi desem yalan olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 26, 2008, 18:12:47 » |
|
Tahminim Ginny'di ve doğru çıktı. Resimde Ginny'nin Harry'den uzun olması onun bir an Lily olduğunu düşündürmedi desem yalan olur  Lily ve Ginny zaten teyze cocuklari gibi pek bir benziyorlar Sagdaki Ginny soldaki Lily gibi igrenc bir espri yapmak geliyor icimden  Sanirim espri yetenegim Daniel'den bulasti 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 11, 2008, 12:43:29 » |
|
peki ginny niye öle saçma daha doğrusu hoş ama alakasız bişi giymiiş?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 12:45:40 Gönderen: ron!_hermione! »
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 11, 2008, 13:04:24 » |
|
peki ginny niye öle saçma daha doğrusu hoş ama alakasız bişi giymiiş?
Bunu arastiriyorum simdi bir yanit bulursam bilgilendiririm  Sabahliga benziyor dimi o 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 19, 2008, 12:10:44 » |
|
yha ben cho yha benzettim ama ne kadar doru orasını bilemiycem
banada öyle geldi ama bu resimler paylaşılmıştı 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|