rupemma
Süt
|
 |
« : Nisan 12, 2008, 02:51:09 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 02:52:35 Gönderen: rupemma »
|
|
RupEmma...... ...JacKate
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2008, 02:55:45 » |
|
Luna saçlarını boyatmış  Ya da Emma düz fön çekmiş  İkisi de olmadı Dumbledore'u oynayan adam saçlarını boyatıp cinsiyet değiştirip beyaz elbise giymiş  Valla kim olduğunu çözemedim ama yok böyle bişi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2008, 02:56:02 » |
|
harbi be kimki o Hermione'mi yok canim uydurdum  Dumbledore Gandalf'in amca oglu gibi durmus Herkes bir acaip cikmis zaten Heri'nin safti kaymis he o hatun ginny olabilir mümkündür 
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2008, 02:58:29 » |
|
Ginny ne zamandan beri kahverengi saçlı ? Ben onları ailecek kızıl olarak biliyordum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rupemma
Süt
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2008, 03:00:45 » |
|
bende çıkaramadım ya... artık acaba annesimi dedim kitapta yok ama regulus black i bile bu filme koyduktan sonra annesinide koyabilirler. 
|
|
|
|
|
|
RupEmma...... ...JacKate
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2008, 03:01:42 » |
|
yha ben cho yha benzettim ama ne kadar doru orasını bilemiycem
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2008, 03:06:16 » |
|
Bariz belli Cinüü ortam hafif karartıldığından saçları koyu renk gözükmüş olmalı.
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2008, 03:28:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 12, 2008, 03:40:10 » |
|
iyi reklam olmuş ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 12, 2008, 03:52:36 » |
|
Ben o resimdekinin Harry olduğundan da emin değilim.Yani Harry ne zamandan beri öyle tombul ve (gözlerim iyice yamulmadıysa) göğüsleri var?  Yün olayı da bi ayrı süper 
|
|
|
|
|
|
Behind a scarred serrated grin..
|
|
|
rupemma
Süt
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 12, 2008, 04:00:12 » |
|
haberin başı... “Harry Dumbledore’un Askeri Oluyor”TV Guide dergisine röportaj veren Daniel Radcliffe bol bol My Boy Jack filminden bahsetti, Harry Potter ve Melez Prens hakkında sorulan bir soruyu da cevapladı. Melez Prens’te Harry nasıl, çekimler var mı bu ara? Evet, onun Dumbledore(Michael Gambon) ile olan ilişkisi öğretmen - öğrenci ilişkisinden Dumbledore’un askeri şeklinde değişiyor. Michael Gambon ve birlikte çok fazla çalışıyoruz ve bu gerçekten eğlenceli. Bu arada dün yayınladığımız ve WB tarafından yalanlanan afişte kullanılan resmin Harry Potter ve Melez Prens filminden alındığı kesinleşti. Aşağıdaki reklam afişinde resmin yüksek çözünürlüklü versiyonu görülebilir(Bu arada cevaplayalım evet reklamı yapılan ürün Harry Potter yünleri  ).  
|
|
|
|
|
|
RupEmma...... ...JacKate
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 12, 2008, 04:04:09 » |
|
Harry Potter yünleri  Süper ya nerden akıllarına gelmiş Bende isterim amma Weasley ikizlerini koyarlarsa isterim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2008, 17:25:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 12, 2008, 18:51:09 » |
|
Ginny ne zamandan beri kahverengi saçlı ? Ben onları ailecek kızıl olarak biliyordum...
Bariz belli Cinüü ortam hafif karartıldığından saçları koyu renk gözükmüş olmalı.
Iste üstteki cevap mantikli Ginny bencede ama yanindaki Harry'mi simdi ondan süphelendim 
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|