|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2008, 21:27:06 » |
|
Türkiye de de bvarmı böyle ip yumakalrı acaba  Yoktur heralde  Herkesin saçalrı değişik çıkmış  Anneanneme söyleyimde iplerini yurtdışından siperiş etsin artık 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 12, 2008, 21:34:19 » |
|
fitil olabilir  Fleur Delecour yani  ya da merope gaunt 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 13, 2008, 22:07:30 » |
|
ya luna ya cho bence
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 13, 2008, 22:12:54 Gönderen: armo »
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 14, 2008, 03:18:28 » |
|
luna ya süper ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 14, 2008, 05:41:06 » |
|
o kişinin kim olduğunu çözemedim ama o yünlerden istiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 14, 2008, 18:26:50 » |
|
Evet arkadaslar uzun arastirmalarim sonucu konuyu acikliga kavusturuyorum  Resimdeki kiz Ginevra Molly Weasley (Ginny)  Resimler bize tanidik gelmedi cünkü hepsi Melez Prens filminden (!) Kaynak isterseniz BurdanIlk haberdeki "Ginny" yazisina tiklayarak resme ulasabilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 14, 2008, 21:45:04 » |
|
Evet arkadaslar uzun arastirmalarim sonucu konuyu acikliga kavusturuyorum  Resimdeki kiz Ginevra Molly Weasley (Ginny)  Resimler bize tanidik gelmedi cünkü hepsi Melez Prens filminden (!) Kaynak isterseniz BurdanIlk haberdeki "Ginny" yazisina tiklayarak resme ulasabilirsiniz  teşekkürler nevracım  bu arada öff harry çok tipsiz yhaa nerde eski dan 
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
|
|
|
severus sirius
Kakao

phoenix city
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 26, 2008, 15:39:22 » |
|
hp yünlerimi.bi yaşıma daha girdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 26, 2008, 17:02:38 » |
|
Bende bu yünlerden istiyorum Evet arkadaslar uzun arastirmalarim sonucu konuyu acikliga kavusturuyorum  Resimdeki kiz Ginevra Molly Weasley (Ginny)  Resimler bize tanidik gelmedi cünkü hepsi Melez Prens filminden (!) Kaynak isterseniz BurdanIlk haberdeki "Ginny" yazisina tiklayarak resme ulasabilirsiniz  Tahminim Ginny'di ve doğru çıktı. Resimde Ginny'nin Harry'den uzun olması onun bir an Lily olduğunu düşündürmedi desem yalan olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 26, 2008, 18:12:47 » |
|
Tahminim Ginny'di ve doğru çıktı. Resimde Ginny'nin Harry'den uzun olması onun bir an Lily olduğunu düşündürmedi desem yalan olur  Lily ve Ginny zaten teyze cocuklari gibi pek bir benziyorlar Sagdaki Ginny soldaki Lily gibi igrenc bir espri yapmak geliyor icimden  Sanirim espri yetenegim Daniel'den bulasti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 11, 2008, 12:43:29 » |
|
peki ginny niye öle saçma daha doğrusu hoş ama alakasız bişi giymiiş?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 12:45:40 Gönderen: ron!_hermione! »
|
|
 AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 11, 2008, 13:04:24 » |
|
peki ginny niye öle saçma daha doğrusu hoş ama alakasız bişi giymiiş?
Bunu arastiriyorum simdi bir yanit bulursam bilgilendiririm  Sabahliga benziyor dimi o 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginny hhr
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 19, 2008, 11:13:57 » |
|
hö  yumağın üstünde hp'nin ne işi var  katılıyorum yumağın üstünde harry nin ne işi var ama saçma olabilüü cho da olabülü yani bana öle geldi ilk baktığımda yada romilda vane olması ama o sama olur iştee ama bana göre cho bilmem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|