Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 05, 2008, 17:13:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 12, 2008, 03:14:01 » |
|
bencede fragman martın 23 ünde çıkıyomuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrypotter98
Süt
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 12, 2008, 19:46:13 » |
|
video yok ki koyunda izleyelim ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 17, 2008, 15:05:19 » |
|
Daha bu kadar uzun zaman varken videoları görmek güzel,teşekkürler.Ama nerede bizim kahverengi gür saçlı Hermione miz ben göremedimde bir türlü Neden acaba ? Ben artık Emma'dan umudu kestim. 5. filmde koyu sarı ve maşalı dalga dalga hoş saçlarıyla çıkmıştı karşımıza, bu filmde de civciv sarısı olmuş... Eh ne diyeyim, bravo diyorum yani. Tasvirdeki çalı gibi kabarık koyu renk saçlı Hermione'yi hiç göremedim ben hiçbir filmde yoktu. Hareketler deseniz ben Hermione'yi sadece ilk iki filmde yakalayabildim, o kadar... çünkü o zaman emma o kadar havalı bi kız değildide ondan  Büyüdükçe şımarıyo dolayısıyla rollerde sapıtıyo azıcık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #35 : Şubat 17, 2008, 20:31:03 » |
|
ehehe izledim çok güzel gerçekten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 17, 2008, 22:43:11 » |
|
evet cidden güzel snape keşke flood yapmasaydın daha güzel olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 17, 2008, 23:27:57 » |
|
nie ki yannış mı yaptım? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slytherin_voldemort18
Süt
|
 |
« Yanıtla #38 : Şubat 22, 2008, 16:53:35 » |
|
offfffff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
crew of cafe!lets play with time and fate!
Krema

krema oldum,ama kakao gibi hissediyorum :P :D
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 14, 2008, 20:21:16 » |
|
ztn bitek 1.filmde karakterler kitapla aynıydı,bu ron uzun ve sıska değil,çilleri yok..harry bayağı bi karizma ama kitapta sefil,hermione'nin zaten alakası yok.bitek birinci filmde saçları kahverengi ve gürdü.vede özellikle azkaban tutsağında çok belli oluyo harry'nin saçları kahverengi...
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- zamanda yolculuk için resme tıklayınız.. 
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 20, 2008, 18:31:33 » |
|
arkadaşlar bakınnnn süper yahuuu (bunu blooms adlı kullanıcı yazmıştı benimde ordan haberim oldu ona burdan sonsuz teşekkürler izniyle bende size adresi vermek istiyorum) inanılmaz!! www.ktunnel.com'a girip http://www.youtube.com/watch?v=BkLfH_HESqQi o kutucuğa yazarak HBP Set videosunu görebilirsiniz. Bunu Rupert'ın saç kesimini görün diye koyuyorum  Bide Malfoy'un.Kelleşmiş garibim  Bide Harry'nin Dambili'nin cenazesine giderkenki hali var kısa bi yerde.Mor kravatlı şekilde. izleyin ben bayıldım tekrar teşekkürler blooms 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #42 : Mart 21, 2008, 19:30:40 » |
|
beni bile koyalar daha iyi oynardım beaa ama nerdeeee....  kitaptaki karakterlerin de sahnelerinde filmle alakası yokkki özellikle son filmde emmanın hiçmihiç alakası yoktu hermiyle gıcık oldum. danielle zaten başka alemlerde gitsin equusta oynasın. hani daha iyi bildiği işleri yapsın (dilini kullanark öpüşsün mesela) ama harryi oynamasın bee. nası oluyoda jo bunlara karşı çıkmıyo bnm aklım almıyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #43 : Mart 24, 2008, 22:20:34 » |
|
bu fılım muthıs olcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #44 : Mart 26, 2008, 18:34:44 » |
|
ya hani ilk fragman 23 martta çıkıyodu? bi de harryle ginny nin öğüşme sahnesi gerçekten öyle yapıldıysa gider basarım ben o seti ya! zaten filmi romantik komedi yapıolar bari düzgü olsun. harryle ginnynin herkesin içinde ron dean ve romilda warken öpüşmeleri gerekiyodu ayıca da ginny nin değil harrynin ginny i öpmesi lazımdı. burda sanki tam tersi gibi görünüyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|