|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 26, 2008, 21:22:25 » |
|
fragman mayısın 13.de yada 23.de olcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #46 : Mart 29, 2008, 12:36:07 » |
|
arkadaşlar bakınnnn süper yahuuu (bunu blooms adlı kullanıcı yazmıştı benimde ordan haberim oldu ona burdan sonsuz teşekkürler izniyle bende size adresi vermek istiyorum) inanılmaz!! www.ktunnel.com'a girip http://www.youtube.com/watch?v=BkLfH_HESqQi o kutucuğa yazarak HBP Set videosunu görebilirsiniz. Bunu Rupert'ın saç kesimini görün diye koyuyorum  Bide Malfoy'un.Kelleşmiş garibim  Bide Harry'nin Dambili'nin cenazesine giderkenki hali var kısa bi yerde.Mor kravatlı şekilde. izleyin ben bayıldım tekrar teşekkürler blooms  baktım.Güzel görünüo ama bakalım david flimi güzel mi yapmışş ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 30, 2008, 17:59:28 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 30, 2008, 18:09:34 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
musa_cakmak219
|
 |
« Yanıtla #48 : Nisan 05, 2008, 18:45:58 » |
|
Fragmanı bir an önce çıksa.....
|
|
|
|
|
|
Û-chebin. Estel anim 
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #49 : Nisan 06, 2008, 15:39:14 » |
|
ya fragmanı çıksın artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #51 : Nisan 17, 2008, 17:33:16 » |
|
Evet bu video Melez Prens setinden  Simdiye kadar sadece resimlerini görmüstüm, cok sagol ya süper birsey bu  Emma cok güzel cikmis Anam Matthew ne kadar degismis öyle koca adam olmus  Heyman'imida gördüm cok seviyorum bu adami  Heri'de ha bire "love and love and love...." 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« Yanıtla #52 : Nisan 17, 2008, 17:54:11 » |
|
aynen bnde Matthew i görünce şok oldum koca adam olmuş haberimiz yok 
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #54 : Nisan 17, 2008, 19:18:22 » |
|
ya müthişşşş bi videoooo çok saol yaww 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #55 : Nisan 17, 2008, 20:40:17 » |
|
hehe mütiş video, ama bizim flimlerden daha aydınlatıcı olduğu kesin. Zaten flimde aşkı, kıkırdamaları, günlük işleri çıkartınca bi bu kdara bilgi kalır, hatta bu kadar bile kalırsa şaşarım.  neyse paylaşım için saol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #56 : Nisan 17, 2008, 22:00:25 » |
|
azuhaha puhaha ve diger gülme sekilleri  paylastigin icin sagol
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« Yanıtla #57 : Nisan 17, 2008, 22:44:31 » |
|
zuhahaha koptum abi bu ne yaaa 
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
|
|
wiseva
|
 |
« Yanıtla #59 : Mayıs 17, 2008, 11:06:26 » |
|
ya bu fragman ne zaman çıkıyor acaba 13 Mayıs geçti.. 
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|