|
ece_
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 14, 2007, 22:15:41 » |
|
ya filme daha başlamadan filmin videosu bile yoken başlık atıp bizi heycanlandırmayın lütfen
bence sizde saçmlamayın lütfen bu başlığın açılmasının amacı film çekimleri devam ederken yayınlanan video ve benzerlarini diğer üyelerle paylaşmak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp-95
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 19, 2007, 15:37:20 » |
|
insan ne kadar heyecanlanırsa filmi de o kadar heyecanla izliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 06, 2008, 18:24:30 » |
|
vayy bee son vıdeo fena deıldı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 31, 2008, 11:40:01 » |
|
"Quidditch is coming back in Half-Blood Prince"  Tanrım... Hiç olmayacak sanıyordum.. Ron'un sahnelerinin hiçbiri olmayacak sanıyordum  Hakikaten çok ama çok sevindim.. Ve de Ema sete gelmiş işte, ama Hermione'nin sahneleri daha çekilmemiştir. Ondan görmüyoruzdur. Ron'un quidditch kostümü çok güzelmiş  Omuzluklarından ben de istiyorum
|
|
|
|
|
|
'Cause it gets more painful everytime I die.. Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantartarkam&ile&gülmek <mükemmel üçlü> (bkz:ben yaptım oldu)
|
|
|
r_m
Süt
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 31, 2008, 19:03:27 » |
|
çok sağolun video içn:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_bellatrixx_
Süt
...BeLlAtRiX LeStRaNgE...
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 04, 2008, 01:10:31 » |
|
çok teşekkürler videolar için ya heyecanla bkliyrm filmi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tayfun g.
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 05, 2008, 14:21:22 » |
|
Arkadaşlar ayıp ama gerçekten barışım_sirius'a katılıyorum.türk insanına yakışmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 05, 2008, 14:39:40 » |
|
Daha bu kadar uzun zaman varken videoları görmek güzel,teşekkürler.Ama nerede bizim kahverengi gür saçlı Hermione miz ben göremedimde bir türlü Neden acaba ? Ben artık Emma'dan umudu kestim. 5. filmde koyu sarı ve maşalı dalga dalga hoş saçlarıyla çıkmıştı karşımıza, bu filmde de civciv sarısı olmuş... Eh ne diyeyim, bravo diyorum yani. Tasvirdeki çalı gibi kabarık koyu renk saçlı Hermione'yi hiç göremedim ben hiçbir filmde yoktu. Hareketler deseniz ben Hermione'yi sadece ilk iki filmde yakalayabildim, o kadar...
|
|
|
|
|
|
I cant see the end of me My whole expanse I cannot see I formulate infinity And store it deep inside of me...
|
|
|
|
hp-95
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 05, 2008, 16:01:28 » |
|
hermi inş. saçlarını tekrar kahverengi yapar 
|
|