|
zynp_351
|
 |
« Yanıtla #45 : Ocak 08, 2008, 13:39:19 » |
|
inş bu 6. film diğerlerine göre ayrıntıyı fazla tutar. mesela 5.kitabı okuduktan sonra filmine izledim ve insan biraz hayal kırıklığna uğruyo. umarım bu daha güzel olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #47 : Ocak 11, 2008, 15:31:39 » |
|
bn senin gibi düşünmüyorum.David Yates bnc iyi bir yönetmen değil.NEDEN Mİ? 5.kitap en uzun kitap plmasına rağmen 5.film en kısa filmdi ayrıca kitaptakilerle f,lmin neredeyse hiç alakası yoktu Kim kimdir,ne nedir derdine düşülmediği için film çok kısa olmuş bu nedenlerden dolayı David Yates i beğenmiyorum.inş. 7.filmi o çekmez. bunlar tamamen bana özgü düşünceler.eğer siz filmi beğendiyseniz saygı duyarım ama bn böyle düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
|
Best Albus
Süt
Albus Dumbledore
|
 |
« Yanıtla #49 : Ocak 23, 2008, 21:54:40 » |
|
Güzel olması dileğiyle zaten hangi Harry Potter filmi kötü olduki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisa89
Şeker

Lost-Lost-Lost:D:D:D
|
 |
« Yanıtla #50 : Ocak 28, 2008, 14:01:54 » |
|
Arkadaşlar yinede heveslenmeyelim Tom Riddle sahnelerinin bazıları kesilecekmiş. Vatana millete hayırlı olsun. Ben inşallah Ron un aşk iksiri içtiği sahneyi kesmezler diyorum. Tabi bi de Quiddich sahneleri Ron un kendini şans iksiri içtiği sandığı sahneler. İnşallah oları kesmezler:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handike_1996
|
 |
« Yanıtla #51 : Ocak 31, 2008, 14:31:57 » |
|
inşallah zümrüdüanka yoldaşlığı filmi gibi kesik olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #52 : Ocak 31, 2008, 16:14:03 » |
|
melez prens kitabını okudum,ancak içinde çok şaşırdığım olaylar var. 
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
tayfun g.
|
 |
« Yanıtla #53 : Şubat 03, 2008, 22:08:04 » |
|
ya arkadaşlar filmde olmayacak sahneleri açıklamışlar.en sinir olduğum yeri ise voldemord'un ailelerini göstermeyecekleri bölüm.anlamıyorum filmin yarısı zaten bununla ilgili.Dumbledore ile beraber o zihinbende gezmeler.düşündükçe kötü oluyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imer
Süt
burası HP Cafe!!!!
|
 |
« Yanıtla #54 : Şubat 03, 2008, 22:24:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bahadyr83
Süt
|
 |
« Yanıtla #55 : Şubat 06, 2008, 14:54:27 » |
|
Quidditch olucak youtube da kostumlerının gosterıo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dan/canan
Süt
|
 |
« Yanıtla #56 : Şubat 12, 2008, 00:33:45 » |
|
kitap harika inş.filimde gzl olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 10, 2008, 21:53:48 » |
|
bence film iyi olucağa benziyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 20, 2008, 18:38:52 » |
|
en sevdiğim kitap melez prens arkadaşlar yaa bütün serileri muhteşem ama ben en çok bunu seviyorum arkadaşlar ya ne billiim diğer kitaplar biraz karanlık hepsi müthiş ama böle güldüğüm az yer vardı tabi bu komedi filmi diil ama en çok melez prensi seviyorum hemn sadece savaşın dışında harry- ginny ron-hermi falan sonra dumby nin ölümü snape yaa kitap büyüleyiciydi gerçekten acaba film nası olur bilmiyorum ama inşallah güzel olur dua ediyorum artık çok hayal kuruyorum ama inşallah hayallerim gerçek olur yahuu  ama olcaa benziyo çünkü bu işte ron- hermi kısımlarını falan yada slughor nun partisini çekiyorlar film için gerçeketen sabırsızlanıyorum inş. güzel olur ayrıca geçen sefer zümrüdüanka filminde ben almanayadaydım daha erken vizyone girdiya orda ben önceden izlemiştim  bu sefer de erken izlemek istiyorum yaa görgüsüzlük yapıyorum  nese çok konuştum  kimse okumaz zati  yani özet geçersek BU FİLM SÜPER OLUCAK GİBİ GELİYOR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #59 : Mart 21, 2008, 19:06:21 » |
|
inşallah david yates bu filmi berbat etmez.Ama bnce bu filmi güzel yaparlar yani en azından zaydan daha güzel olur diyeumut ediyorum çünkü eğer zay diğer ülkelerde de bizim kadar eleştirildiyse ve david filmi berbat ederse hayatı tehlikeye girer adamın sonuçta kaç tane hp fanı war dimi.. bnce bu sefer daha güzel yapmaya çalışacaklar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|