|
mioriand
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 04, 2007, 01:45:16 » |
|
David Yates'e hiç güvenmiyorum ama bakalım belki aklı başına gelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 04, 2007, 03:06:52 » |
|
zay melez prensin nerdeyse iki katıydı belki bu film daha güzel olabilir o açıdan.. umarım güzel olur.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marla
Süt
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 05, 2007, 22:04:01 » |
|
Kitaplardan uyarlanan filmler genelde kitap hayranlarına isteneni veremezler. Çok az sayıda iyi uyarlanan filmler arasında herhalde Harry Potter serisi de kitabın kendine has hayranlarını memnun edemememiştir. Bu zamana kadar çekilen 5 film de beni istediğim şekilde tatmin etmedi. Elbette filmlerde beğendiğim şeyler olmuşutur ( Pek çok oyuncu seçimini yerinde bulmuşumdur,kullanılan efektler,kullanılan yeler....) ama ne kadar özen gösterilirse gösterilsin filmler istediğimi bu zamana kadar veremedi. Kitabı okuyup izlemek çok başka,o heyecanı,coşkuyu yaşadıkat sonra o 2 saati izlemek insanı pek tatmin etmiyor. Şöyle durumlarda oluyor. Hiç kitabı okumamış biri çıkan yeni filme gidip,çok beğendim diyerek filmden çıkabiliyor... Melez Prens'e gelirsem; Zümrüdüankadaki yönetmenimizle yine birlikte olacağız umarım daha iyi bir film çeker! pek çok sahneyi ihmal etmez. Gerçi bu sahne kullanımı işi taa önceki kitaplara dayanıyor ya neyse. O konulara gieresk hiç çıkamam. Yine de heytecanla bekleyeceğim bu filmi. Hala Ölüm Yadigarları'nın üzüntüsünü yaşıyorum ve herskes gibi bu bekleme heyecanını bu sefer filmler ile gidercem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 05, 2007, 22:14:15 » |
|
selam marla, güzel bi ilk mesaj olmuş. hoşgeldin  benim de şunu söylemem lazım, ben artık filmleri kitaptaki ruhu bulmak için izlemiyorum. sadece hayal güzümü zenginleştirebilecek görsel videolar gözüyle bakıyorum. bu yüzden hayal kırıklıklarım azaldı  ama illa harry potter uhu yakalanacaksa bu ancak büyük bütçeli bir televizyon dizisiyle uzun uzun anlatılarak yapılabilir. başka türlü (üç saat veya beş saatte) o kitabın havasına girilmez. kitaptan ayrı düşünürsek çok etkileyici, gerçekten iyi filmler görebiliriz (misal: azkaban tutsağı) ama o kadar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-badboy-
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 06, 2007, 16:11:09 » |
|
bencede kesmezler nede olas biraz daha aslında yarı yarıa kısa 6 kitap 5 e göre işşlh david yets bu sfr kitabın hakkını werir ve bu kdr kişinin beddua sını almas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_kerem_21
Süt
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2007, 02:09:24 » |
|
haryy 6. filmde anıları hogwarst cadılık ve büyücülük okulunun koridirlarında bulacakmış. bu beni şaşırtmıyor çünkü 5. film dedikleri şeyi ben fragman sanmıştım. hiç bişey anlamadım. dahası Dumbledore ile harry arasındaki ilişki 1. ve 2. filmden sonrasında sokakta selemlaşan iki kişiyi andırıyor. kitaplarını okumayanlar anlamaya bilirler ama kitapların en güzel yerleri dumbledore ile olan konuşmalar. hem aydınlatıcı hem kafa karıştırıcı. filmlerde dumbledore ile harry hiç konuşmuyorlar desem yeridir. bence harry voldemortun horkulukları olduğunu okul koridorlarında veya okul dedikodularından öğrenir. siz ne diyorsunuz......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 15, 2007, 04:56:52 » |
|
David Yates'e güvenmiyorum. Umarım bir sürpriz olur ve film beklentimizi karşılar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 15, 2007, 18:44:01 » |
|
bencede kesmezler nede olas biraz daha aslında yarı yarıa kısa 6 kitap 5 e göre işşlh david yets bu sfr kitabın hakkını werir ve bu kdr kişinin beddua sını almas  kesinlikle katılmıyorum birincisi filmler hayalgücünü geliştirmiyor kısıtlıyor bence ve şu dizi işi harry potterı basitleştirir bence bu yönetmenlerde sürekli oynama yapmalarıda,yönetmenlerin absür absürd değiştirme yapmalarıda çok sinir bozucu ama insanlardan kelimesi kelimesine fred ve george weasleyin sahnelerini beklemek fazla kaçar sonuçta film bu aman öfff saçmaladım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 15, 2007, 18:45:29 » |
|
aman y pardon yanlış kişiyi alıntı yapmışım sözüm sana fantasticc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
_özge_
Kakao

if a man hasnt found sth2die 4, he isnt fit 2 live
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 19, 2007, 01:16:15 » |
|
her zamanki gibi j.k. rowling in şaheserlerinden biri olmuş ama içeriğe bakarsak biraz hüzünlü, acıklı bi kitap sonuçta dumbledore ölüyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diplomat
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 23, 2007, 19:50:17 » |
|
yaw yönetmenn adı ne_?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emreozincegedik
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 24, 2007, 21:54:15 » |
|
david yates (eğer doğru hatırlıyorsam=) acaba dumbledore'un ölümü, sahte madalyonun olduğu mağarayı ve slughorn'u nasıl göstercekler bu filmde? daha çok var ben dayanamıyorum;D
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 24, 2007, 21:55:10 Gönderen: emreozincegedik »
|
|
eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
|
|
|
emma14
Süt
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 25, 2007, 23:24:21 » |
|
inÅŸallah bu film 5. flmden daha heyecan verici olur
|
|