Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 11:56:19  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Melez Prens - Genel Yorumlar  (Okunma Sayısı 5120 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mioriand
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Kasım 04, 2007, 01:45:16 »

David Yates'e hiç güvenmiyorum ama bakalım belki aklı başına gelir.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Melez Prens - Genel Yorumlar
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 11:56:19 »

Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Kasım 04, 2007, 03:06:52 »

zay melez prensin nerdeyse iki katıydı belki bu film daha güzel olabilir o açıdan.. umarım güzel olur.. Kararsız

“My life was an unending, unchanging midnight.
It must, by necessity, always be midnight for me.
So how was it possible that the sun is rising now,
in the middle of my midnight?”  E.C. 

~~
Water.. Earth.. Fire.. Air..

~~
Marla
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Kasım 05, 2007, 22:04:01 »

Kitaplardan uyarlanan filmler genelde kitap hayranlarına isteneni veremezler. Çok az sayıda iyi uyarlanan filmler arasında herhalde Harry Potter serisi de kitabın kendine has hayranlarını memnun edemememiştir. Bu zamana kadar çekilen 5 film de beni istediğim şekilde tatmin etmedi. Elbette filmlerde beğendiğim şeyler olmuşutur ( Pek çok oyuncu seçimini yerinde bulmuşumdur,kullanılan efektler,kullanılan yeler....) ama ne kadar özen  gösterilirse gösterilsin filmler istediğimi bu zamana kadar veremedi. Kitabı okuyup izlemek çok başka,o heyecanı,coşkuyu yaşadıkat sonra o 2 saati izlemek insanı pek tatmin etmiyor. Şöyle durumlarda oluyor. Hiç kitabı okumamış biri çıkan yeni filme gidip,çok beğendim diyerek filmden çıkabiliyor... Melez Prens'e gelirsem; Zümrüdüankadaki yönetmenimizle yine birlikte olacağız umarım daha iyi bir film çeker! pek çok sahneyi ihmal etmez. Gerçi bu sahne kullanımı işi taa önceki kitaplara dayanıyor ya neyse. O konulara gieresk hiç çıkamam. Yine de heytecanla bekleyeceğim bu filmi. Hala Ölüm Yadigarları'nın üzüntüsünü yaşıyorum ve herskes gibi bu bekleme heyecanını bu sefer filmler ile gidercem.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #18 : Kasım 05, 2007, 22:14:15 »

selam marla, güzel bi ilk mesaj olmuş. hoşgeldin Gülümseyen

benim de şunu söylemem lazım, ben artık filmleri kitaptaki ruhu bulmak için izlemiyorum. sadece hayal güzümü zenginleştirebilecek görsel videolar gözüyle bakıyorum. bu yüzden hayal kırıklıklarım azaldı Dil Çıkaran ama illa harry potter uhu yakalanacaksa bu ancak büyük bütçeli bir televizyon dizisiyle uzun uzun anlatılarak yapılabilir. başka türlü (üç saat veya beş saatte) o kitabın havasına girilmez. kitaptan ayrı düşünürsek çok etkileyici, gerçekten iyi filmler görebiliriz (misal: azkaban tutsağı) ama o kadar Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
-badboy-
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Kasım 06, 2007, 16:11:09 »

bencede kesmezler nede olas biraz daha aslında yarı yarıa kısa 6 kitap 5 e göre işşlh david yets bu sfr kitabın hakkını werir ve bu kdr kişinin beddua sını almas Kahkaha

_kerem_21
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2007, 02:09:24 »

haryy 6. filmde anıları hogwarst cadılık ve büyücülük okulunun koridirlarında bulacakmış.
bu beni şaşırtmıyor çünkü 5. film dedikleri şeyi ben fragman sanmıştım. hiç bişey anlamadım. dahası Dumbledore ile harry arasındaki ilişki 1. ve 2. filmden sonrasında sokakta selemlaşan iki kişiyi andırıyor.
kitaplarını okumayanlar anlamaya bilirler ama kitapların en güzel yerleri dumbledore ile olan konuşmalar.
hem aydınlatıcı hem kafa karıştırıcı. filmlerde dumbledore ile harry hiç konuşmuyorlar desem yeridir.
bence harry voldemortun horkulukları olduğunu okul koridorlarında veya okul dedikodularından öğrenir.
siz ne diyorsunuz......
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Kasım 15, 2007, 04:56:52 »

David Yates'e güvenmiyorum.

Umarım bir sürpriz olur ve film beklentimizi karşılar. Gülümseyen
beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Kasım 15, 2007, 18:44:01 »

bencede kesmezler nede olas biraz daha aslında yarı yarıa kısa 6 kitap 5 e göre işşlh david yets bu sfr kitabın hakkını werir ve bu kdr kişinin beddua sını almas Kahkaha
kesinlikle katılmıyorum birincisi filmler hayalgücünü geliştirmiyor kısıtlıyor bence ve şu dizi işi harry potterı basitleştirir bence bu yönetmenlerde sürekli oynama yapmalarıda,yönetmenlerin absür absürd değiştirme yapmalarıda çok sinir bozucu ama insanlardan kelimesi kelimesine fred ve george weasleyin sahnelerini beklemek fazla kaçar sonuçta film bu aman öfff saçmaladım:)
beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Kasım 15, 2007, 18:45:29 »

aman y pardon yanlış kişiyi alıntı yapmışım sözüm sana fantasticc
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Kasım 15, 2007, 20:11:52 »

ben z.a.y kitabını okumamıştım işte tek tük bazı cümleleri ve birazda yaşanmış olayları biliordum o yüzden filme gidince çok hoşuma gitti ama melez prens kitabını okudum ve kafamda baya bişiler canlandı mesela çekilecek yerleri halleri yüz ifadelerini canlandıra biliorum inş.istediğim gibi hoş bi film olur ama yönetmen david y. olduğu için umutlu deilim Gülümseyen)))
onun kadar gıcık bi yönetmen daha görmedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Kasım 19, 2007, 01:16:15 »

her zamanki gibi j.k. rowling in şaheserlerinden biri olmuş ama içeriğe bakarsak biraz hüzünlü, acıklı bi kitap sonuçta dumbledore ölüyo Üzgün

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
diplomat
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Kasım 23, 2007, 19:50:17 »

yaw yönetmenn adı ne_?
emreozincegedik
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Kasım 24, 2007, 21:54:15 »

david yates (eğer doğru hatırlıyorsam=) acaba dumbledore'un ölümü, sahte madalyonun olduğu mağarayı ve slughorn'u nasıl göstercekler bu filmde? daha çok var ben dayanamıyorum;D
« Son Düzenleme: Kasım 24, 2007, 21:55:10 Gönderen: emreozincegedik » Logged

eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
emma14
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Kasım 25, 2007, 23:24:21 »

inÅŸallah bu film 5. flmden daha heyecan verici olur
emma14
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Kasım 25, 2007, 23:26:38 »

herkese merhaba arkadaÅŸlar  ben yeni fanlardanım