|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #90 : Nisan 07, 2008, 23:37:30 » |
|
emma güzel çıkmış ama bayağı değişmiş  nedense britney geldi aklıma 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #91 : Nisan 08, 2008, 00:28:48 » |
|
emma güzel çıkmış ama bayağı değişmiş  nedense britney geldi aklıma  walla aklımı okudun arkadaşım yanii gün geçtikçe britney e benzemeye başlıyo hele bazı fotoları var önüne kahküllü resmen britney
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirlee
|
 |
« Yanıtla #92 : Nisan 08, 2008, 21:02:01 » |
|
talihi benzemesin  birde filmin tamamını izleyebilsek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #93 : Nisan 09, 2008, 18:40:44 » |
|
talihi benzemesin  birde filmin tamamını izleyebilsek aynen ya 
|
|
|
|
|
|
 Ron: Ona aşığım! Harry: Peki! Tamam! Ona aşıksın! Onunla tanıştın mı? Ron: Hayır…Sen tanıştırır mısın?!
|
|
|
|
|
|
Erenüx
|
 |
« Yanıtla #95 : Nisan 14, 2008, 04:28:04 » |
|
eh fena sayılmaz ama ben daha ince ve zarif birini hayal etmiştim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 04:29:02 Gönderen: rubeus_eary »
|
|
-the People I Must Know,They are Far Far Away Now- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #96 : Nisan 14, 2008, 04:52:20 » |
|
Aynen. Şey gibi... Nicole Kidman ?  Baksana yaa cuk otururmuş. idi . eğer olsa. idi .
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 18:10:23 Gönderen: blooms »
|
|

...
|
|
|
|
Erenüx
|
 |
« Yanıtla #97 : Nisan 14, 2008, 05:07:08 » |
|
evet aynen öyle  sürekli diyorum ben olsam şöyle yapardım diye.yönetmen mi olsam ne 
|
|
|
|
|
|
-the People I Must Know,They are Far Far Away Now- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
rupemma
Süt
|
 |
« Yanıtla #98 : Nisan 14, 2008, 18:41:43 » |
|
bende katılıyorum nicole kidman cuk diye otururdu ama helen i de bir izleyelim derim. resimler.  
|
|
|
|
|
|
RupEmma...... ...JacKate
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #100 : Nisan 14, 2008, 23:38:03 » |
|
yani bnmde hayallerimdeki giib diil ama bence en ii şekilde oynar ya  saol __danfans__ resimler çok güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #101 : Nisan 14, 2008, 23:41:21 » |
|
ya ben cissy i daha güzel hayal etmiştim :S böyle ukala havası veren(malfoy olmasından mütevellit) ama güzel zarif uzun sarı saçlı... hatta ateş kadehinde de narcissayı anlatırken buna benzer bi tasvir kullanmıştı j.k...
|
|
|
|
|
|
...Love... Have you ever stared into the rain Thought the clouds would never disappear? Have you ever screamed out into the dark Thinking no one else could hear?

|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« Yanıtla #102 : Nisan 14, 2008, 23:51:11 » |
|
eet bnmde umduğum gbi deil ama naparsın 
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
|
|
|
|