|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 19, 2008, 18:03:02 » |
|
Malesef bi resimde görmüştüm kestirmiş. (Beatle-cut olmuş Duygu'nun değimiyle  ) 5. filmde en yakışıklı haliydi şimdiye kadar. 7. filmi bilemem ama *yıhyıh* www.ktunnel.com'a girip http://www.youtube.com/watch?v=BkLfH_HESqQi o kutucuğa yazarak HBP Set videosunu görebilirsiniz. Bunu Rupert'ın saç kesimini görün diye koyuyorum  Bide Malfoy'un.Kelleşmiş garibim  Bide Harry'nin Dambili'nin cenazesine giderkenki hali var kısa bi yerde.Mor kravatlı şekilde.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 19, 2008, 18:16:46 Gönderen: blooms »
|
|

...
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #46 : Mart 19, 2008, 19:23:13 » |
|
ayyy walla blomms süpersin yahuu süperisn yaa  çok beendim emma, rup , dan acaba hangi sahnee olsun ya şuan çok heycanlandım gerçekten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 19, 2008, 22:45:30 » |
|
Daniel tamam Rupert tamam,ama birisi şu Emma'ya Hermione'ninin sarışın olmadığını söylesin artık  Resim çok güzel de ya gazetede yazanlar 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 20, 2008, 16:38:52 » |
|
Malesef bi resimde görmüştüm kestirmiş. (Beatle-cut olmuş Duygu'nun değimiyle  ) 5. filmde en yakışıklı haliydi şimdiye kadar. 7. filmi bilemem ama *yıhyıh* www.ktunnel.com'a girip http://www.youtube.com/watch?v=BkLfH_HESqQi o kutucuğa yazarak HBP Set videosunu görebilirsiniz. Bunu Rupert'ın saç kesimini görün diye koyuyorum  Bide Malfoy'un.Kelleşmiş garibim  Bide Harry'nin Dambili'nin cenazesine giderkenki hali var kısa bi yerde.Mor kravatlı şekilde. paylaşım için saol o ne ya rup çok fena olmuş bilemiyom kendi istiyorsa  ama zavallıcık şopar gibi geziyo ortalıkta  tomun saçları bence güzel kel gibi deil sen kel yazınca ''anaaaa avrupa yakasındaki sertaç gibi mi'' sandım ama hoş ya  daniele tam puan o kıravatlı kısmı göremedim ama gzl ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 20, 2008, 20:57:39 » |
|
Yüksek Çözünürülüklü resim geldi efenim. Evet yaa Rupert'ın yeni saçları acayip duruyo çok =|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 21, 2008, 23:07:26 Gönderen: blooms »
|
|

...
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 21, 2008, 16:45:10 » |
|
bu resim gerçekten çok güzelmiş
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 21, 2008, 18:49:52 » |
|
Daniel tamam Rupert tamam,ama birisi şu Emma'ya Hermione'ninin sarışın olmadığını söylesin artık  Resim çok güzel de ya gazetede yazanlar  katılıyorum bncede biri emmaya bunu söylemeli. rupert çok yakışıklı olmuş:D dan yine aynı. gazetede ne yazıyo acaba?? sizce ne hakkında konuşuyolardır??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gök kuşağı
Süt
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 22, 2008, 16:34:31 » |
|
hermi ile ronun saçları evrimin son noktası olmuş adeta.ikisinin de aynı renk olmuş orta yolu bulmuşlar doğrusu :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 22, 2008, 18:49:35 » |
|
Emma cok zayiflamis  Harry'nin gözlüklerinin cami yok kac yildir hep ayni gözlük  Ron'un olayla alakasi yok gibi oturmus öyle dis kapinin dis mandali  Neyse uzun zaman sonra üclü'yü görmek beni mutlu etti 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 22, 2008, 19:32:49 » |
|
Yok ya Emma'nın minikte olsa göbişini görebiliyoruz. Allahtan Keira gibi filan değil. Şükür yarabbi  Harry'nin gözlük plastik gibi duruyo la. Yamuk. Ron'a söyliycek hiçbişey bulamıyorum Allahım! Yirim ben onu 
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 22, 2008, 21:39:14 » |
|
vallahi ya biraz tipini deişsinler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 22, 2008, 22:04:40 » |
|
resim güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #59 : Mart 23, 2008, 16:35:26 » |
|
çok tatlılar ya yerim ben onları  daha aylar var ama MP filmi beni şimdiden heyecanlandırıyo  ama çok değişmemişler sanki,zanka'dan yeni bir fotoğrafmış gibi geldi bana önce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|